Jump to content
GIGN Forum

weAp

Mirstīgais
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

weAp's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. ja es nomainu uz mazaaku tad man wiss ekraans arii paliek mazaaks taapat kaa speelees ;s buutu tieshaam ideaali ja kaads zinaatu kas pa wainu
  2. sveiki .. man ir taads diezgan swariigs jautaajums wismaz prieks manis ;D man tgd ir portatiivais, bet wisas speeles kuras speeleeju lai buutu uz pilnu ekraanu wina prasa labaako grafiku ( izskirdspeju 1200x..) bet ja to uzlieku tad atkal baigi lago .. ja speeleeju uz 800x... tad ir labi bez lagiem bet pati speele redzama mazaak nekaa par pusekraanu .. :S un jautaajums taads, kaa war izdariit taa lai izskirdspeeju kaut uz 800x... wareetu likt un buutu uz full screen wiss redzams.. ;s uz wecaa(kastes ne portatiiwaa) pc ekraana lielums apm taads pats bija, nu tas protams bija mazliet lielaaks un izskirdspeeju wareeja likt cik gribeeja un wisu laiku uz full screen bij ..
  3. bet cik apm. ruuteris maksaa ??
  4. sweiki .. man ir taads jautaajums par netu .. ja maajaas ir diwi datori, wiens portatiivais un lielaa kaste, bet ir tikai wiens nets .. tad newar kkaa izdariit lai abiem datoriem ietu internets ;D ??
  5. weAp

    Pokerstars

    sk .. bet tgd jautājums waj kāds jaw ir ņēmis ārā to naudu un dabūjis ??
  6. weAp

    Pokerstars

    sweiki man ir jautājums par pokerstars... kāds no jums wiņu arī spēlē?? un ja spēlē uz īsto naudu tad pa tiešām wiņu atsūta dzīwē arī ( nu ja iewinē ) ???
  7. NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X
  8. varētu lūdzu mazliet konkrētāk
  9. 1. Man nesen pārinstelēja cietos diskus, nokačāju tagad cs, gribu uzlikt OPENGL grafiku, bet visu laiku met eroru, pirms pārinstelēšanas viss bija labi, bet tagad nevar ... :S 2. Kad mēģinu spēlēt cs ar D3D grafiku, tad fps ir ~20, un tādējādi nereāli lago, bet pirms tam viss bija okay, fps 60 un nelagoja nekas ( tikai aztec mape ) so varbūt varēsiet palīdzēt
  10. weAp

    Nakts Riita Spams

    Domaaju iet vai neiet cs`aa
  11. Jaa, un ja tad viss kaartiibaa tad liec pa vienam pluginam iekshaa un skaties kuraa bija vaina .. .
  12. Da ladna tas tak vis sir fufelis .....
×
×
  • Create New...