SchWarZ ;) Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 ei dirst es grib pipat bet man nav uguns, zaajeevaaalleeee kuur lai es dabunu uguni?? cigaretes ta ir bet uguns nav nu tas nav nor,mlaali!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 LOOOOOXXXXX. Stulbais laiks ārā, zajebal. Šodien taisijos nūju pirkt, bet ir jēga? Vakar atkusnis nevietā, tāpēc jaizdomā ko es gribu šodien iegādāties(bez austiņām un jaunām džinsenēm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Tiko atnācu no kārtējās dzeršanas ar draugiem. Jūtos slikti. No rīta pamodos un konstatēju ka man pirksts ir galīgi sadragāts. Šodien laikam sēdēšu mājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Ja vakar bija normala koma un normali iegaju guleet Tad shodien jūtos pēc d1rs@s Klepus,iesnsas un nelaaga sajuuta! Tas nozimee ka man ir bacilis nokjerts un tas nozimee ,ka shovakar nebushu spejiiigs tuseet uz pilnu klapushku! Tas noziimee,ka iespejams nepiedzershos shodien Tas nozimee,ka dzimene nebus kartiigi nosvineeta Tas noziimee,ka gan jau ka bus labi Paris energo draizi jasarijas,moshk kadu Grindex tableti jaieperk un tad jau gan jau kaut kaa pavilkshu TUSU Siiii yaaa! Jalaizh shopingu taisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 wL., nemīz, tu neesi duraks. Tu vienkārši esi vēl pārāk mazs, lai saprastu dažas lietas, piemēram, to daunismu par melnajām drēbēm. Audz liels un stiprs un pa to laiku arī izmanto smadzenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Šodien atlīdu mājās pārēdos un visu dienu skatos filmas. Kāds apbloms, šodien vispār smirdīga dien aliks pa dienu bija normāls, bet tagad sūdains. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Tas ir psc ko es palaidu garām, būtu zinājis, būtu uzmetis vakardienas pasākumu un palicis mājās pie CS, mēnešiem neesmu dzirdējis tavus DJ izgājienus un tikpat ilgi nav dejots 'pastum pastum pietupies'. Enīvei, šodien ir plāns palikt mājās un nekur neiet, jau 2 dienas esmu atkal nosvinējis, bet mierinu sevi ar domu, ka tas viss bija ar iemeslu, tāpēc sanāk, ka pie sava solījuma sev es joprojām turos. Prātīgi ripojiet pa ceļiem, šur tur ir tāda tīri laba slidotava. Tas gan viss, eju meklēt kaut ko līdzīgu ūdenim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Enīvei, šodien ir plāns palikt mājās un nekur neiet, jau 2 dienas esmu atkal nosvinējis, bet mierinu sevi ar domu, ka tas viss bija ar iemeslu, tāpēc sanāk, ka pie sava solījuma sev es joprojām turos. Prātīgi ripojiet pa ceļiem, šur tur ir tāda tīri laba slidotava. Tas gan viss, eju meklēt kaut ko līdzīgu ūdenim. manis sheit tuvumaaa nebuus laizhu pec 2h uz wonderlandi dzerstiities!! tagad meeeru sev temperatuuru,jo juuutos faking slims Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarSailor`s Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 UN tagad, bļē, netēlojiet kkādus ahujenos dērājus stāstot, kāda jums fūga, etc. ZB jau šitie lohi, ahujeni atracina, un ne jau mani vienīgo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Nu vot, :] Beidzot kāds normāls čalis. Daudziem jau te apnika lasīt: ''Hujova, vakar piedzēros KOMA KOMA vnk blje, šodien pohas, aij nahuj sūdīgi jūtos, jāturpina ar dažiem aliņiem'' Kapēc jālielās, ka esi totāli piedzēries? No offence, bet vienkārši tas liekas muļķīgi, lielīties par to, ka esi piedzēries. Es taču nelielos, ka esmu ļoti stulbs. Tagad dirsīs virsū: ''Nepatīk? Nelasi'', man patīk šis topiks tādeļ lasīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Pameegini uztaisiit vienu postu, kut tu lielies... bet nu tam nakts riita spams domaats- ierakstiit, kautkad kad gribaas kautko kautkur ierakstiit bet nav kur.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Tagad dirsīs virsū: ''Nepatīk? Nelasi'', man patīk šis topiks tādeļ lasīšu. Bļe, jūs abi, "normālie čaļi" (viens, kas izmests no profenes, bet otrs vairs nevalkā tumšas drēbes, jo skolotāja(kura pēc viņa paša vārdiem ir daune) teica, ka tumšas krāsas pievelk negatīvas lietas), kad no diviem jūsu abu postiem sanāks vismaz 75% no viena normāla posta, varēsiet te kādam pārmest. Līdz tam brīdim aiztaisiet vienreiz savas JOBELES NAHUJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 loooooooooooooooooooooooooooool, Nepaklausīju skolotāju un nopirku krāsu, bet problēma tāda, ka veikalā beidzās ''Black'' un palika tikai ''Blue Black'' un tikko nokrāsoju, man bail skatīties spogulī. Radošais šits rītā būš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Šodien kārtīgi izgulējos, par visu nedēļu, jo reāli darbadienās sanāk gulēt 6-7h, kas ir krietni pa maz Tagad normāli 12h, jutos pārgulējies.. Biju uz peldbaseinu, nopeldēju 2km, tagad patīkams nogurums.. jāieiet cs uzspēlēt wL.Media, tu esi daunis, piedod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 HA! Es rakstīšu par to, ka es nepiedzēros... Karoč šodien aizgājām pie drauga svinēt 18gadu dzimšanas dienu...viss normāli pasēdējām. Vēlāk vēl bišk pastaigājām un tikām izmesti no restorāna, jo uzvēdāmies pārāk skaļi un traucējām citiem, tāpēc atgriezāmies svinēt, tb dzert tālāk. Tā nu dzērām un dzērām...līdz sapratām, ka ir palikušas 2 pudeles šņabja, bet galvā ne sūda nedod. Tā nu beigās sanāca, ka mēs katrs izdzērām ~0,7 šņabja, bet nebijām ne sūda piedzērušies - WTF? Ja atcerēšos, kas tā bija par firmu ierakstīšu šeit, jo tādu mēslu neiesaku pirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarSailor`s Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Un tu jau nebūsi, kas man mācīs dzīvot Līdz ar to, aizver muti, nevis kko stulbi centies te dirst, ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Kā varēja uzlikt, lai nerāda lietotāja postus? Precīzāk- starsailors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Vakar vakarā sēdēju ar draugiem parkā, un tad izdzirdējām, ka kautkur brauc uguns dzēsēji divas mašīnas. Beigās zvana vienam manam draugam un saka, ka deg viņa māja, tad mēs visi aizskrēējām pa to ledu debīlo uz viņa mājām un viņš dzīvoja otrā stāva, bet dega pirmā un pirmais stāvs viss izdega, bet otrajā tikai grīda mazliet izdega.. Ziniet kā tas vis sākās? Viena 12 gadīga meitene taisīja ēst un savos 12 gados kautko aizdedzināja un paslēpās pat nemēģināja saukt ugunsdzēsējus.. Vakar biju pārbijies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Me arī Kr4. ko lai dara ?? Līdz ar to, aizver muti, nevis kko stulbi centies te dirst, ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 StarSailor`s kādu laiciņu nerakstīts neko, jo nemāk pievaldīt muti. Ja tas atkārtoties, vispār vairs neko nerakstīts. Tas attiecās uz visiem, kuri te sāks dzīt kaut kādu tuftu. Par pohām rakstīt variet/varat (mūždien šitos jaucu), bet ne veltot tam visu poustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Es esmu slavens un mani uzaicināja dzintars čīča Viņš man vienreiz tas sīkais čigāns fūža treniņos solīja pa pauri pārēcos par viņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Ideāla atpūta brīvdienās, jūtos kruti un tagad gatavojos lielajam futbola saldajam ēdienam. Mančestera vs Čelsija. Protams, tas nebūs tik gaidīti kā Barca vs Real vai Inter Milan vs AC Milan (manā uztverē), tomēr ažiotāža ir sacelta milzīga un slikts futbols nemaz nevar būt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Kad bija nākamā Dinamo spēle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 ātri lūdzu ātri, pasakiet ko nozīmē: ''Vai tu norūdies''? Kas tas pa tizlu jautājumu iekš mana projekta, ko nozīmē norūdies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Ja sapratu pareizi, tad nostiprina ķērmeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now