ry. Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Neatbildu par sekam pec filmas Pastāsti sīkāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Nestastisu, vinu vienkarsi ir jaredz. Pec trailera var kautko sikak saprast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 ar to filmu var sabojāt garīgo uz nedēļu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Neatbildu par sekam pec filmas Taa tjipa ir taa sado mazo filma? Da pagaidam vinjai tikai CAMRIP ir! Bet taa jau riktigs sado mazo gabals Vopshem pa shito nedelju kartigi esmu nostradajies,pat CS isti neesmu uzspelejis shoned.! Kur nu vel atlicis laiks alko Pat nav galigi 5dienas vakara fiilings! Bet nekas savu 1nu alinju pie vakarinjam izsuukshu un bus labi! tagad vismaz 2vas brivdienas un jaatpushas! Laiks arii pretigs,visu laiku liist lietus! bet vismaz priecee ka silts! Lab jaiet vakarinjas apeest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 (edited) lol, vinja ir piejama dvd kvalitate. White +1 un iemesls tads ka nesmu pieradis pie sliktam beigam Edited November 14, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 ehh..šodien slikts laiks,biju pastaigāties pa Rīgu,bet sapratu ,ka to nevēlos jo laiks bija drausmīgs,vējš,lietus brr... btw. pastāsties kas tajā filmā notiek ? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKIJS NA` Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 šodien tik pretīga piektdiena, līst lietus, pūš vējš un ir pretīgs laiks. Vienkārši tizlums piektdienā jasēž majāas, nav neviena kam dzīvoklis un kas grib kvasīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 ROKIJ, laikam kāpņu telpā jāsēž btw, filma ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Bet taa jau riktigs sado mazo gabals Vopshem pa shito nedelju kartigi esmu nostradajies,pat CS isti neesmu uzspelejis shoned.! Kur nu vel atlicis laiks alko Pat nav galigi 5dienas vakara fiilings! Bet nekas savu 1nu alinju pie vakarinjam izsuukshu un bus labi! tagad vismaz 2vas brivdienas un jaatpushas! Laiks arii pretigs,visu laiku liist lietus! bet vismaz priecee ka silts! Lab jaiet vakarinjas apeest! Rekur DVDRip: http://www.fat.lv/details.php?id=19780 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 5diena pavadīta kodam. Sēdējām dzīvoklī, es dzēru bezalkaholiskos aliņus pārējie pielējās kā lopi. Garīgo sapisa tas,k a nedabūjām jointu uzvilkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Man tāds jautājums skolniekiem. Es pēdējo nedēļu nebiju skolā tākā nēesmu īsti informēts, kad man skolniekam, jāiet uz skolu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 trešdien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKIJS NA` Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Jā trešdien, jo 1dien briīvs un 2dien ir 18tais Ah vakar ievālējos gulēt ap trijiem un piecēlos tiktiko (11:45) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Shodien uz laukiem. Beidzot dabushu atpusties no visa... Pedejas dienas ir tik daudz piedavajumi ar partyiem ka pat nezinu kur likties. Vakar normali atdihal no riita pamodos uz zemes kas nebija iipashi forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Seen +1 es arī. Vakar bijām 3jatā rukājām(viens ar klavu otrs ar pulti treshais lūrēja) nhl09. Iesaku NEVILKT to spēli jo 100% kopija nhl08. Nezinu kāpēc bet gulēt aizgāju gultā, bet piecēlos uz grīdas un par spilvenu es izmantoju lielu ērtu krēslu kur sapildītas visādas mīkstas huiņas. Vēlāk mājāas atnācu sapampis neizgulējies un bezspēcīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Noskatijos to filmu! Tiri taa neko neko nesapisu,tikai dabuju kartigi pasmaidit,cik tie jaunieshi bija stulbi! Nju kjipa smadzenem nepieiet skabeklis Tieshi izlasiju vel to wl#medias postu par degunu,taa nejaushi pasmaidiju! Shodien kartigi esmu izgulejies,pa dienu forshi CS paspeleju un tagad gatavojos partijam Vismaz kas forshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
knew Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Šodien forš laiks, forši ar draugiem iedzērām tā lai nevelkamies pa zemi un pastaigājām pasmējāmies un vis ir čikeniekā! Man ir baigais lūgums. Vai kāds nevarētu ieteikt kādu labu filmu. Es itkā vairāk skatos filmas : Komēdijas, tādas kur labi var pasmieties. Šausmenes tādas sakarīgas un psiholiģiskas. UN PATĪK ĻOTI FILMAS KAS IR SAISTĪTAS AR CIETUMIEM UN TĀADĀ GARĀ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Lenam sakas poha Labi ka esmu sacis tik reti dzert Viss vakars viena sviestaa Jauzkoz kaut kas un jaiet gulet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 šausmene : The Skeleton Key. Personīgi viena no mīļākajām šausmenēm. Nav garstāvoklis lai vispār kaut ko darītu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Vakar ar vecajiem klasesbiedriem Vecrīgā pasēdēju, biljardu paspēlēju. Mājās ap 3:00 no rīta ierados. Šodien piecēlos ap 14:00 un drīz vien uz basi (Barons vs. ASK) braucu. Pēc tam ar kaami kaut kādu huiņu līdz 20:00 dzinām. Rīt pa nakti atkal mājās nebūšu - uz pokerpimpīšvakaru jābrauc. Drīz vairs neatcerēšos, kur dzīvoju lol?! Atkal jau 3:00. Laiks tā skrien, vēl tik tikko pie kompja apsēdos, psc. Ja man nebūtu briesmīgs slinkums, tad būtu uzrakstījis sīkāk, kā man gāja, jo garlaicīgi nebija Es gribu ēst. Jāiet patukšot ledusskapis un tad gulēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knew Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 (edited) Amii paldies par filmu, par šito esmu dzirdējis, ka esot labaa, bet neesmu pats noskatījies Paldies Bet kur lai viņu nokačāju? danger nav outlawa nav. omg tiko piecēlos tāada poha omg. Edited November 16, 2008 by knew Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Tikko noskatijos otro zāģi. Vēl palikušas 2filmas(3 un 4 zāģis) Heh, paskatoties pa logu, tāds drūms skats, auksts arī izskatās. Jāsadomā ko šodien darīt, bet pagaidām cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knew Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 īstenībā ir iznācis arī SAW V (zāģis 5) Bet nu tie zāģi ir visi kautkādi murgi! Ev davai lūdzu iesakat kādu filmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Jau noskatijos Saw V. Tāpēc arī gribēju noskatīties visus zāģus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 lol. Zagis rule! Un pec beigam sapratu ka bus ari 6ta dala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now