Jump to content
GIGN Forum

knew

Mirstīgais
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

knew's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. knew

    Csdm Turnīrs

    Es kāaš vakar aizmirsu, ka jaspelē :@
  2. knew

    Nakts Riita Spams

    Nu īstenībā es biju arī domājis, ka rīgas sarogs būs kas iīpašāks ! Un kautkas ar odziņu.
  3. knew

    Nakts Riita Spams

    Nesaprotu kas notiek laukaa paliek tik auksts un vējš vispār nenormāls plus vel slapjais sniegs un vienkārši saprotu, ka nāk ziema un tas ir tizli. vel lidz skolas beigām ir palikušas tikai 3 nedēļas ko macīties tas ir vienkārši kautkāds šits. !
  4. Nu smagi gadi točna tagad būs gaidāmi cik te izlasīju.. Manas domas arī šadas bija domāju, ka vairs nekas jauns neuzpeldēs, bet nu vel neslēdzam ciet. mošk kāds vel ko zin !
  5. knew

    Radošais Sūds

    īstenībā jā par tiem sigiem tas nav normāli tad es katru dienu liktu pa vienam sigam iekša. un tur visi tik krātu postus. (labs sigs, stulbs, man nepatik) utt.
  6. knew

    Nabaga Gregs :)

    viena no pirmām reizēm, ka smejos pie datora par to kas ir uzrakstīts. bet bieži palasot gign foruma postus citas sadaļās var pārsmieties.
  7. knew

    Nakts Riita Spams

    šodien mormāli vēmu, AHUJENNA BLJE!
  8. knew

    Nakts Riita Spams

    ohh my gāad man ir tāads štims jebaķ vnk dirsāa sarijāmies tabletes un bišk ap daudz iedzērām omg. šodien no pulksten četriem pus pieciem vnk totāli visu laiku kožam tiko atlīdu majāas jo vienigais biju kam nebija 18 patcmint un vienīgais kam uz skolu jāeiet psc. eEJU gulĒt. ;D
  9. tev nē bēt cik miljonāri pedējā laikaa nav izputējuši? mana māte vispār staigā pa bankām un skrobāas
  10. omg kravājamies un močījam uz krievu zemēm tur vienīgi krievijas urlas mus nositis
  11. knew

    Nakts Riita Spams

    es jā atradu beigās danger ! paldies Ai nu davai БОДРЯЧКОМ ПАЦАНЧИКИ un gāžu laukaā jāiet karstviins janopērk tad pie drauga udens pīpi pakurīt bišķiņ un tad močit kur pa pilsētu.
  12. To visu uzsāka rīgā runāt. sakarā ar to ka parex banku parņēma valsts un visi pēkši ņēma arā savu naudu ķip jo domāja, ka čistta kritīsies naudas vertība tad manam onkulim pazvanīja no rīgas lai drošības pēc izņem ara naudu tas pateica man un muterei manai
  13. Man ir tāds jautājums. Vai jūs arī esat dzirdējuši par šo stūlbumu, kad itkā pēc Latvijas dzimenes kritīšoties naudas vērtība! Nu apmēram tas pats kas bija ar rubli, ķipa tur taka ir tagad 1 LS būs apmēram 100 tas viens LS Tā vismaz runā man senči draugi daudzi tā runā! Ka valsts to noliedz, bet tajā trešdienā to vienkārši pateiks un viss.
  14. knew

    Latvijai 90!

    Piekrītu piedzeries par Latviju ! Apsveicu 90 tas ir daudz Visi kas ir īrijā arī tusējās opšen 1/4 no īrijas
  15. Par savām atbildēm esmu pārliecināats 80 % jo vienu nošpikoju no skam
×
×
  • Create New...