Jump to content
GIGN Forum

toloro

Mirstīgais
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

toloro's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Neuztveriet kā reklāmu vai velns viņu sazin' ko (manās interesēs šoreiz ir piedāvāt nahaļavu tikt pie kādas jaunas spēlītes), bet pamanīju, ka netgamēs atkal dalās ar spēlēm pa labi un pa kreisi, šoreiz piedāvājot Left 4 Dead klientu. Viss, kas atliek izdarīt - atbildēt uz pāris vienkāršiem jautājumiem un caur stīmu saņemt balvu! Rekur ir jautājumi un noteikumi, kas un kā jādara.
  2. Tikko pamanīju, ka zivs un DjLaCarte no netgeimiem forumā piedāvā iespēju nahaļavu tikt pie legālas TF2 spēles kopijas. Ja ir interese, tad varat iemest aci šeit. Ceru, ka kā spamu neuztversiet - tā tomēr ir iespēja tikt pie legālas spēles bez īpašas piepūles un tēriņiem
  3. Mēs te veltījām nedaudz (nu būtībā diezgan daudz) laika, lai noproducētu, iefilmētu, apstrādātu, samontētu video filmiņu par kāda 80-to gadu pasāta piedzīvojumiem poligonā. Iedvesma šim video nāk gan no paša, gan citu cilvēku pārdrošajiem eksperimentiem ar vienkāršiem bezpiedziņas ģimenes vāģiem speroties iekšā baisākajos ceļos labākas sēnes vai klusāku peldvietu meklējot. Rekur video: http://www.tribine.lv/articles/6414/1/Ar_g...brauks?_(video) Oficiālais sakāmais:
×
×
  • Create New...