Jump to content
GIGN Forum

ROKIJS NA`

Mirstīgais
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ROKIJS NA`

  1. @ tagad? vai vakar? NEKAD. Tas nav domāts daudz, bet priekš šitāada siga tas ir daudz! Jo šitas tāds īsti nekas vien ir.
  2. Rāmis iesukā Būtu labi ja tu liktu 1px rāmi black Un mēģinātu izmantot c4d vai tur smidge un tā kautko vairāk izmanto nevis tikai brašus. Bet priekš pirmā ir labi!
  3. dabuju iekš planetrenders.net Paldies burti patīk? tas ir parastais fonts un uzliku tam multi c4d vnk lai sliktāk redz.
  4. Jā trešdien, jo 1dien briīvs un 2dien ir 18tais Ah vakar ievālējos gulēt ap trijiem un piecēlos tiktiko (11:45)
  5. Esmu reģistrējus tur Spelēju pa retam ! Man labāk patīk thecrism.com tas ir interesantāks un vienglāks, manu prāt!
  6. ROKIJS NA`

    Glezna

    +1 Lai tev izdodaas haaha.
  7. ROKIJS NA`

    Riot

    mūvijs skatāms, bet kautkas pietrūka kautkas bišķiņ.
  8. sveiki tātad es ilgi nebiju taisījis sigus tagad pamēģināju atkal, jo macīju draugam, ka jataisa sigi un, ka jaapietas ar foto šopu un tad iznāca man te tāds signature! omg man beigās iznāaca 14 layeri sigs : ko domājat?
  9. kad nebija man pie daķa pirmo nedēļu nets kādus 4 gadus atpakaļ šo spēli visu laiku spelētju! biju bez maz vai atkarīgs, skolā informātikas stundās vel tagad citreiz uzrauju
  10. šodien tik pretīga piektdiena, līst lietus, pūš vējš un ir pretīgs laiks. Vienkārši tizlums piektdienā jasēž majāas, nav neviena kam dzīvoklis un kas grib kvasīt
  11. Ah šodien normāli laikam mani apčakarēt gribēja vienā veikalā! Pērku kolu un iedodu 10 LS un kola maksā 47 sant. Vecene ieskaita un atdod maan 7 LS un 53 santīmus. Es tā paņemu izeju arā bļē pēc pus stundas atčknos Tad eju atpakaļ un labi ka čeku biju paņēmis ! nu tāa.
  12. šodien forši ķīmijā dabūju 7 esmu tik laimīgs ! Man ķīmijā vienmēr ir trīnieki! apsveicat mani!!
  13. es kāāš šodien gandrīz novākoju roleri uz 50 gandrīz ņēmu līkumu un skapš bij labi ka paspēju izspert kāju un ātri atraut atpakaļ rolero phuuu.
  14. Vari lūdzu apskatīties vai var nobalsot pa manīm? adrese : http://godmanis.mini69.com/ Man kautkas čakarējās apsties tu vari nobalsot? Es nē Spied uz bezmaksas balsošanu un skaties vai ieskaitās bals vai nē?
  15. Tātad sūdi sekojošie. Kautkas sačakarējās un par manī laikam nevar nobalsot un nesaprotu kas notiek? Vai varētu kāds apstīties vai viņš var nobalsot? daži draugi kam prasīju saka ka nevar un tā. ieejām iekš šī saita un apskatīties vai jūs varat nobalsot par bezmaksas balsošanu. Un ja nevarat iekopējat kas jums paradās!
  16. Es nelepojos vienkaārši nesaprotu, ka tik daudz nesekmīgās deadalive macās dunduki? amm tu nemācies? tātad tu esi dunduks nevis tie kas maacaās!
  17. Oh jē! šodien uzināju, ka esmu 4 macībās nesekmīgs JEEj.
  18. Viņāam ir 42, jo draugos varat paskatīties Un arī tajā pašā serverī IME tur spelē viņa dēls Un kunkst, ka viņam acc ir un sencis netiek spelēt kautkas judzās kopā
  19. 39 40 ir vel ritīgi ērzeļi ! Bet 41 42 - 124 būuut. i'm fckng dipuā.a nezinu kapēc šito milzīko sūdu bedri atraku. :@
  20. ROKIJS NA`

    Čav.

    you fckng fck look at my sig. nigger.
  21. ROKIJS NA`

    Čav.

    kuras tāa kāmja? vai žurkas? laabi ej dzer pienu ēd baltmaizi un smirdi pēc garnelēm :* Labi šito var Tizls Cirvis
  22. Jomajo bļē vecais krabis 42 gadi moči cs un paskataties cik ilgi ! links no iepazīšanās šita ir Kautkur šitentēe. čalim laikam vispār nepatīk spelēt links uz statiem ir tee naa! zinu ka tulīt būs (pidar nāa! un tad būs bļēe bļee bļēe bļeaa.) un ar to arī jūsu domas apraujās. naaaaaa `
×
×
  • Create New...