ry. Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Negribi manā vietā izmācīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Nēē, es tagad esmu iegrimis KoRn mūzikā... Bet es padomāšu XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 (edited) Man ir garlaicīgi Nets sūkā, nokačātu nenoskatītu filmu nav, spēļu arī nav. Gandrīz vai būs jāiet palasīt kaut kādus universitātes štruntus. Varētu loģikas mājasdarbus izpildīt. Un bonusā visam man vēl sāp galva, awwww.. Rīt jāiet uz basi: Barons vs Ventspils, Arēnā Rīga. Baronam vēl nevienu spēli šajā sezonā neesmu redzējis, pat nezinu kāda komanda izskatās. Fcuk, tikko iečekoju spēļu kalendāru un secināju, ka esmu palaidis garām spēli ar Žalgiri. Cerēsim, ka uz BBL beigām atkal satiksies. P.S. Man vienīgajam SEB iBanka nežēlīgi bremzē? edit: jasna, nets vainīgs. Edited November 5, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Man gan SEB iBanka lido... OK eju kaut ko spēlēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 yes yes yes yes, austinja nopliisa :/ no savnds sux :/ lol, socialaas ziniibas uchene mani noliek :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 (edited) Pašlaik skatos pb 4.sezonu un nevaru izdomāt ko darīt veelaak (garlaicība dara savu) p.s. Pedejajaas dienas var just kad ziema tuvojaas tik fakin auksts.brrr Edited November 5, 2008 by Natucis Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 un ir knapi -1... ko tu teiksi pa būs -15? anyway, jūtami spiež skola ar saviem labajiem mājasdarbiem... Visu vakaru mocīšos ar to. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 (edited) Jopcik, jūtu lūpas aprautas, fak nevaru atrast nevienu kremu, awwww es nomiršu ja rīt būs pretīgas lūpas, tā besi! Minūtes 2-10 reizes nolaizu lūpas. awwww.. EDIT: Amii tā ir tava draudzene ja? Edited November 5, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Ir gan mana (tie pirksti nav speciāli, viņa uz mani par to apvainojās, bet apsolīju ka novākšu drīzumā bildi) Un tā ir tava draudzene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Noteikti.. ;D Kkāda modele, kurai paveicies tikt gign dienas bildēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 (edited) Fak, šodien ap kādiem 17.00 izrubījos un pamodos ~ 21.00. Tagad miegs nenāk, aiziešu gulēt ap 4, kas nozīmē, ka pamosties nevarēšu normāli( nu ok, es parasti nevaru normāli pamosties, bet rīt būs vēl grūtāk) + vēl rīt pirmās 2 stundas ir foršās programmēšanas, kurās es, visticāmāk, vienkārši mēģināšu neaizmigt. Peace. Edited November 6, 2008 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Carbona gaidu fun step 3 jaiet gulet jau bla viena spele vel fak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Normali sudigi shodien! Noladeetaas stirnas!Taads komenieks vakar bija ,ka nelikaaas maz!Vispar neatceros,kaa majas parvilkos!Vispar neko neatceros Bet es vel ilgi atcereshos cik sudigi man shoriit bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Ka tev vel var but sudigi ja tu katru dienu dzer? man jau liekas ka tev pa venam gradigais tik staigaa :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKIJS NA` Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Ou jēah. Rīt respektīvi (piektdien) māte neatradīsies majās un būs normāls baļuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Rīt respektīvi (piektdien) māte neatradīsies majās un būs normāls baļuks nais vecīt. drīkstu, es ar aiziet uz baļļuku, bez vecākiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Veciiit es nebiju dzeris,kopsh pagajushas 6dienas ! p.s. Pfui meloju Skjiet nesen pielejos kaut kad ar Bleee un riitaa man lielaaa pjanka,jaiet pie drauga uz dzimeni! Un 6dien uz darb Un 6dien ariii pjanka! Vopshem zb shitaaas pjankas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Dodos pie zobārsta pagulēt krēslā un palabot zobīšus .. Lai jums jauka diena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Lai jums jauka diena! veiksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Es jau esmu piemirsis kaD pēdējo reizi dzēru Alkahola patēriņs graujoši samazinājies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Lūūūūdzu PASAKIET kur i-neta varēs nostīties EMA 08' Tiešraidi lūūdzu vienkārši mājā ir 4tv un tikai uz viena ir mtv un uz tā visa gimene filmas skatās lūzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 mtv.lv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKIJS NA` Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 drīkstu, es ar aiziet uz baļļuku, bez vecākiem? Nāc ja zini kur dzīvoju? Vari atripot uz Kuldīgu, bet noteikti dzīvo kur Rīgā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 ovkey, 3niex kabataa [kjiimija] kur taa var? pa tiem prostajiem shitiem kas graamatas saakuma :/ shame yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 ! p.s. Pfui meloju Skjiet nesen pielejos kaut kad ar Bleee un riitaa man lielaaa pjanka,jaiet pie drauga uz dzimeni! Un 6dien uz darb Un 6dien ariii pjanka! Vopshem zb shitaaas pjankas! Wow cik ilgi Aizbrauc uz straupi tur tev palidzes :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now