moby Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Brīvdabas pasākumiem vajag normālu decibelu ierobežojumu. Es atveru logu un pat varu saprast, kāda dziesma skan. Caur aizvērtu logu tikai dzirdu : BUM BUM BUM BUM BUM BUM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Вrв ir karsts - 32 gєadi, besis!~!!~!~!~!~!~!~~~~~!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 tas pats, kas ciprusam. esmu nomocījies līdz pēdējam, velobrauciens bija briesmīgs, jo ir sutoņa + milzīgs pretvējš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) ZAJEBAĻI! Es meklēju darbu, dzīvokli un nahuj izvācos no mājām. Visi var dzīvot manu dzīvi, tikai es pats nevaru. Kāpēc citi labāk zin, ko man vajadzētu darīt!? Cik nu esmu runājis, tad esot grūti apvienot darbu ar 1. kursu, a man pohuj. Vismaz tad pats arī varēšu strebt sevis savārītos sūdus. Āmen! edit: a? Edited August 17, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 ieej wikibencik.lv tur ir visas atbildes ehz.. jābeidz kodēt un jābrauc uz jūru čilot Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Vakar tā pieliku mūli šodien vēl konkrētā komā esmu + traka meicha visu muguru saskrāpēja (sado mazo o.O) bļēēē sūrst.. bet bij labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Pamodos. Man kasījās pumpa. Pakasīju. Palika labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Dzēru alu ka uzdzeramo šņabim. n1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Es tev pilniigu piekriitu. Iļguciemaa normali bombii Ja godigi man pasham ari gribejas tur atrasties deem ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) esmu peec darba, domaajams ka jaaiet chucheet, bet gribaas jau arii ja kas __ modiniet Edited August 17, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Es šogad pirmo reiz nopeldējos - daugavā Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) dim dim dim PIMPIM, LIELI SVETKI ziemEEMELIIM! :F nupat atpakalj no atkвzвm! Karoиeejeje dirрвв bija! Sвврku piektdien vakarв! atceros, ka naktо dejoju ar spоdоgajiem kociтiem pпavв tв kв debоls klaberis! dzзru dzзru dzзru! VAKARA JOKS? neatceros, bet kaut kas пoti ruppsр! Aizgaju gulзt 4tros. Pamodos 8:30. TurpinJU DZERT UZREIZU@ Ieriju sAavas tabletes(2x c vitamins + 2x centrum multivitamisn+2 ibuprufens +_ satibo)! neatradu enerмiju! pamazвm visus uzmodinвju. dzзru dzзru dzзru! Dienas joks - piepju multi level marketings. Kпыsti par PIEPISTU. Nieka 200Ls par savu biznesu,. bonusв putekпu sыcзjs un mвjas lapa piem. jвnis.piepists.com (internacionвla multilevel mвrketinga kompвnija ar plaрu un daudzgadоgu pieredzi! ) Nвkamais triks ... nu bija vel daudz - vakarв uz zajumballi! Iebвz pimjpja galв smilgu un ar smilgu baksti acо govij! a...a.a. dienas triks! Draвz govi un tev piedzims mintraus ar tavu galvu, bet tu viтam saki, stвjies rindв! Tevi es pisорu nвKAMAO!!!! ?( te ir jautвjums par to, vai tas mintaurs ir govs dzоvnieks vai tomзr tavs bзrns (lasi - asinsgrзks)). AAA!!!! nu jввв1 tad zaпum balle ar AISHU! Aisha -: skataties! Visi paceпat rokas un darat tв kв es!!!! un skataties uz manвm 7 izmзззєв krыtооm! tвlвk... iemоlзjos. Meitene man iedeva noskыostоt krupi. Sapratu, ka viтa ir es meitenes viedolв un iemоlзjos pavisam. Nezinu, ko tagad darоt ar meiteni, kuru vel vakar пoti mоlзju (maybe) un uz kuras mоlзрanu ir aizgвjis пхti daudz naidтas (###$$%$$$$$). Рodien no rоta зdu soпanku un рнaidiju ar brendiju! Zinat - garрo tоri ok!!! Vзlвk bij вm siguldв un lecвm un tad bija triks ar dюeka glaрanu! Es teicu - рнiet, ka cilvзkam ir nepiecieрama palоdzоba un metu ыdenо glвbрanas riтнi!!! Karoиз - tagad braucu vel dzert un nesaprotu, no kurienes man ir enerмija! Laikam LOVE! Mirstat! cheers! Jebalbiifs! Edited August 17, 2008 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Ble ko es atradu .D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Klumpa - MIRSTI! Tikko atbraucu no saluuta bija nice... ar riteni atminos HC pa 5-10min. Menti laikam meiginaja mus kjert jo mes trijata pa celju nesamies bet nu itka vera valja durvis bet tomer aizvera un aizbrauca ) Tapat nenokjertu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Shodien bija afterpвrtijs Simхnas 18 gadu jubilejai, galоgi apkodos, knapi redzu klaviatыru... SMAGI... Bet prikols tвds ka miegs nenвk.. Esmu gulзjis kkвdas 3 stundas un jыtos labi !!! AAA KOMA. LAI JUMS VISIEM izdevusies pзdзjв brоvdiena (svзtdiena) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Pumpa atkal sāka kasīties. Pakāsīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Pirmo reizi (laikam) piedalos šajā topikā. Atpūšos no piektdienas un sestdienas. Rītā "itkā" brīvdiena. Itkā brīvdiena, jo atpūsties tāpat nesanāks. Visādi darbi ap māju sakrājušies, ko esmu saņēmies izdarīt rīt(teorētiski šodien, jo ir 1:28 pāri pusnaktij) Noskatijos filmu "My Sassy Girl" . Nekad tā īsti nebiju skatijies tādas romantiskās filmas. Filma ļoti patika. Asaras no manīm viņai izspiest neizdevās, bet noskatoties iekšā bija tāda siltuma sajūta.(lol, nopietni.) Laikam būšu atklājis savu mīksto pusi( ), bet varbūt kāds manā ik rīta tējā/kafijā pa kluso ber kautkādus sieviešu hormonus vai kautko tamlīdzīgu, who knows. Enivei tā filma mani reāli sagruzija. Jānolūr vel kāda līdzīga kautkad. Ar labu nakti knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) Delj tadiem pidariem ka tu var sleegt sho topicu nevajag hujnu rakstiit. Esmu nezeligi noguris vnk rubos jau araa... Rit jasadoma ko dariit. Ar labunakti visiem EDIT 4 amniijs: Es rakstiju to ka tu esi prosta DAUNIS un pierakstiju klat ka eju gulet lai nebutu galigi bez tema posts. A tu labak aizej pie gjimenes arsta un izarste savu triperi Edited August 18, 2008 by Seen Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) Esmu nezeligi noguris vnk rubos jau araa... Rit jasadoma ko dariit. Ar labunakti visiem Lielākā daļa postu ir huiņa. Tik dažus ir interesanti lasīt. Prikols Tev tagad bija rakstīt, ka esi noguris un miedz ciet? Tas ir vienlīdzīgi ar manu postu stulbumu. Saprotu, ja raksta kaut ko interesantu, kas ir atgadījies, bet nejau katras dienas neinteresantos piedzīvojumus. Edited August 17, 2008 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 jeijjja bijaach pirmais pirkums no jēbaja sekmīgs. tagad maisam gals ir vaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Seen, Tu tiešām nesaproti ko es cenšos panākt. Tas ir kā sava veida protests. Vai tad tie mani posti bija beztēmā? Viņi ir tieši tādi paši, kā lielākā daļa šejienes postu. Un es nesaprotu, kāda saistība šim gadījumam ir ar manu triperi? Un tas ir viens no debīlākajiem editiem, kādu es esmu redzējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 un ko tu vēlies ar savu protestu panākt? kāds ir mērķis? ieteikumi? Ja nepatīk ko postē atsevišķi indivīdi uzliec viņiem ignore un neredzēsi viņu postus. es tā izdarīju un baigā čillā šeit uztoros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Es piemeram sheit izlasu gandriz visus postus un ja godigi ljoti daudzi čeļi,kaut ko forshu un inčīgu uzraxta! Ja kādam,te kaut kas nepātīk,viņam oblīgāti te nav jaraxta un viss nav jālasa! Es piemeram šodien varu oficiāli paziņot ka šodien ir 2trā diena kad nēēsmu vēl iemalkojis %%% Lai gana ledusskapī 4l alus vēl stāv Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Es piemeram šodien varu oficiāli paziņot ka šodien ir 2trā diena kad nēēsmu vēl iemalkojis %%% Lai gana ledusskapī 4l alus vēl stāv Tas esi Tu. Tu katru dienu esi pālī, un palī viss šķiet interesanti. Moby, paldies par ieteikumu, noteikti tā darīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 esi piemirsis, kas notika pirmās paaudzes spama diskusijā? ja te vēl uzturētos Jurko, tad to pumpu kasītāju būtu vairāk; man arī niez. par to komentāru ignorēšanu, tas nav īpaši gudri. liekas, ka diskusijā par kRIEVIJAS invāziju tur viens otram ir uzlikuši mīksto un drillē vienus un tos pašus faktus apkārt tikai citiem vārdiem. piemīlīgās pūkas, kas neko vairāk par dzeršanu te neieraksta, arī neīpaši kretinē jau. te pilnīgi izveidojusies jauna biedru grupa "pudeles brāļi" ar ezīti, labo cilvēku un Bīfu priekšgalā un pārējiem pakaļgalā. pakasījos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now