Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Ak dievs, tikko pastaigājos Līgo parkā, tik spēcīgs lietus + vējšs, un ejot pa mežu, ieraudzīju mazu putnēnu, kas mēģina uzlidot kokā, bet nesanāk, ilgi nedomājot paņēmu līdzi, jo te tak jebkuršs garāmgājēju dzīvnieks ātri vien apēstu viņu, vai arī no laika apstākļiem nomirtu, un paņēmu mājās, un rūpējos par viņu, man dzīvē bija daudz mājdzīvnieku, bet tā piesējies nebiju nevienam

:)

Link to comment
Share on other sites

Sveiki! ;) Kā iet džekiem ar meitenēm?Pastāstiet kaut ko interesantu, lai būtu, ko palasīt, nevis, piemēram, es no rīta piecēlos, tad nomazgāju kuli! :D :D :D Kādi plāni vasarā?Darbiņi viesiem jums ir?Es pagaidām bešā, tā kretinē tas.Nav darba nav naudas, nav naudas, nav baudas! :( Man rīt dzimšanas diena! :drink: :drink: Un parkā tieši tajā dienā būs Rassells no Device un vēl Ivo Fomins! :P

Edited by Fruktainais
Link to comment
Share on other sites

šodien eju dzert nah uz pilnu banku eju :) Gariiigais shodien nekaads,viss delj murga kuru shonakt nacaas nosapnjot kas sabojaja visu gariigo :( Tjipa atvad ballite par godu tiem kurus samazinaja shata laikaa :) Bus chiksas buus partiiijs uz pilnu banku!

Link to comment
Share on other sites

Dzert ir tizli (īpaši vairākas dienas pēc kārtas). Kā arī sēdēt mājas slimam, kad visi draugi atpūšas pie ezera ir tizli. Vispār tizls vasaras sākumus, jo lielāko daļu laika esmu pavadījis mājas dzerot siltu tēju, jo esmu faking slims. Vienīgā lieta, kas šodien uzlaboja garīgo bija mani tizlie draugi - vēlēšanās nobalsoja par kaut kādu partiju, kur ir tikai viens čālis, bet to pašu izsvītroja ārā (hmm, tizleņi). Ehh, šodien bija domāts daudz ko izdarīt, bet kā vienmēr neizdarīju neko.

Pinky - es i nedzeru...by the way es krutāks c-walkers!

Edited by nX.`
Link to comment
Share on other sites

Pēdējo reizi iemetu aci visos webos kur vien var pirms gulēt iešanas. Pašlaik atrodos laukos, rīt jābrauc mājās. Pēkšņi sāka skanēt pa dance-tunes radio megamix kuram bija jāsākās pirms 19minūtēm, bet skan jau beigas kas ir diezgan bēdīgi. Sāku apsvērt domu par nākamā dj'eja klausīšanos, kas laikam būs sander van doorn. Esmu dilēmas priekšā, pilnīgi nezinu ko darīt. Klausīties vai iet gulēt. Vispār, varētu apvienot gulēšanu ar klausišanos. Nē tas ir neiespējami, pie tam man netu ķer tikai viena vietā. Ārā jau diezgan gaišs. Laikam tomēr iešu gulēt savādāk neizturēšu un atlūzīšu pie portativā.

aij čau. es eju gulēt.

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

kautkas sačakarējies pc, pārinstelēju un tagad ieeju serveri un gljučī tur brīžiem pat 200 pings un tad leeka viņš.

Kvai man viss ir izslēgts, skaips utt. nekā nav ieslēgts, bet vienalga gļučī.

šorīt nav ko darīt lūru UGUNSGRĒKU!

:D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...