Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Hmm, tagad sēžu mājās ar diezgan sūdīgu noskaņojumu, jo man sāp galva un degunā vēl jūtama abisnta garša.

Aizvakar bija diezgan mierīgs vakars un pasēdēšana ar vecākiem. ? kā jau katru gadu.

Vakar gan par visiem 100procentiem sapratu, kas ir draugi un, kas ir paziņas. Joptvai, uzaicinām ~8cilv., lai svin ar mums, bet par cik viņi atnāca pirmie un mēs tajā laikā vēl gājām uz veikalu pēc dzeramā, mums sekoja zvans un teica, ka nevaram nāk, jo vietas nav (mēs stāvējām ielas vidū, ka idioti un nezinājām, ko darīt). Tomēr ar mājas saimnieku ātri vien kaut ko sarunājām un tikām iekšā mājā, kurā mēs bijām ielūgti pirmie...  Protams, vakars nebija tāds, kāds bija paredzēts, jo visa pasēdēšana sanāca divās istabās ? vienā sēdējā foršā grupa, kas mūs gribēja forši atšūt un otrā mēs. Pats vakars pie mūsu galda notika kopā ar četrām finlandia pudelēm, kam pa vidu vēl brīžiem parādījās jim beam un jamesons. Pēc pudeļu iztukšošanas mūsu galds atkal sadalījās ? viena daļa devās mājās un otra daļa devās braukāties ar foršo mersedes džipu. Vispār diezgan sačakarēts vakars, pateicoties foršajām ķidalām no otra galda. :sparta:

Lab, jāiet paēst gaļas salāti

Link to comment
Share on other sites

Dzeram, dzeram, neguļam & stuff, bet nekā interesanta tajā jomā nav, jo vakardienas filma pazuda visai laicīgi. Rūķīši joprojām nav atnākuši, tas mani izbrīna, tomēr es par to nesūdzos un tā vai citādi uztveru to kā Z-svētku brīnuma paveidu. :) Overmind'am +10 par filmas atskatu, tas arī mani iedvesmoja uz nākamo rindkopu, jo esmu mazliet slinks, lai taisītu jaunu topiku.

Meklēju filmu. Nezinu aiz kāda sakara, laikam jau vakardienas alus iespaidā, bet atcerējos filmu, kura tika skatīta bērnībā. Man ir kaut kāda aizdoma, ka tas pat varētu būt seriāls, bet neesmu īsti pārliecināts, varbūt LTV vienkārši bija sadalījis filmu pa daļām un izlikās par beigtiem. Enīvei, biju patiešām jauns, tā ka viss ko atceros no sižeta bija doma, ka lido lidmašīna, iekšā cilvēki & stuff un pēkšņi viņi izlido cauri kaut kādam brīnumam, gala rezultātā lidmašīnā paliek tikai tie, kuri gulēja, pārējie pazuduši. Tad viņi kaut kā mistiski nosēžas un izrādās, ka viņi ielidojuši pagātnē, tip nav cilvēku, tukšums, blah blah. Soou tā viņi tur čillo, viens sajūk prātā, zemi sāk ēst kaut kādi pagātnes ēdošie ēdāji [lol] un viņi bēg prom ar domu aizlidot atpakaļ uz savu laiku un viss, protams, beidzas gandrīz laimīgi. Nu ceru, ka kāds saprata domu un būšu lielu paldies parādā par palīdzību. :)

Un atkal par pozitīvo - vakara noskaņās biju izplānojis, ka savam pagaidu auto vajag pārtaisīt rokas bremzi no priekšējām uz pakaļējām riepām tāpēc devos uz vienu no domubiedru grupām @ draugiem.lv ar savu ideju un jautājumu kur un kā to izdarīt. Biju pārsteigts, ka cilvēki, ne sūda neko nezinot un nesaprotot, tomēr pamanās iesmirdēt ar savu stulbumu un pēc tam noraut tādu kārtīgu mentālo stieni par to, ka viss, ko viņi pasaulē ir redzējuši, ir sarūsējuši kadeti un kara laika bmw. Beigu beigās laikam nesanāca nemaz tik pozitīvi, bet dzēst nost rakstīto man kaut kā nav iedvesmas, soou lai paliek. Veiksmīgu turpmāko dienu, jūtu, ka manā pusē briest kārtējā ideja par braucienu uz kalnu. :thumbsup:

EDIT* Cipruss, tā bija spontānā ideja līdz ar to nebija iedvesmas meklēt kādu piemērotāku vietu. :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Šodien biju laukā staigāt ar draugiem un draudzenēm, bet nu mēs pārsmējāmies nebija nevins tāds kurš nenokristu, jo nenormāli slidenas ielas un parki tas vienkārši krimināli, un kad bijām picērijā tad kad nacām laukā vispār visi krita, ka tādi sīņi :))

Iesaku paskatīties "LATVIJAS LEPNUMA CERAMONIJU" ļoti skaisti īstenībā un man ļoti patīk skatīties, katru gadu skatos jau no kāda 2004 :)

Link to comment
Share on other sites

vajag varoni kas man aizdod 10 ls.

der 2 variants - kads man varetu pa skype atsutit NFS underground 2 dalju. par to es butu isteniba priecigaks.. quelyd negribi?

vai ari kkur uploadot, vardu sakot lai tik nav javelk ar torrentiem, nu precizak nav tadas iespejas . ir kads?

Link to comment
Share on other sites

Fak, tikko skatījos spēli LV-RUS un pašas beigas bija tik faking tizlas, jo ~12sek pirms beigām krievi iemeta :( Rezultāts: 1:4

Diena gan pavadīta diezgan sūdīgi, jo visu rītu mocījos ar pohām. Tagad ir doma kaut kā kontā dabūt naudu un spēlet pokeru.

Link to comment
Share on other sites

http://www.imdb.com/title/tt0112040/

Tu izklausies tāds rūdīts filmu meklētājs - būtu labi, ja varētu man atrast vienu filmu, kura probably vispār ir 1. ko es atceros savā mūžā (nu varbūt arī nē, bet anyway) - doma tāda - ir džeks un ir viņam līgava, sieva, whatever :love: Nu un tad iet šie abi uz kaut kādu restorānu, bet čali ižšķaida mašīna :axe: Sieva raud :byebye: bla bla bla, džeks nonāk debesīs - a tur visi stāv rindā uz reinkarnāciju. Tipa tev pasaka kas tu būsi or smth, iešpricē kaut ko, ka tu neko neatceries un aizsūta kā zīdaini uz zemes atpakaļ :paii: Nu vot a tas čalis apskrien garām visai rindai, pielauž, ka viņu paņem bez rindas, saka, ka viņu mājās gaida utt utt, nu un tad šo palaiž atpakaļ uz zemes un aizmirst iešpricēt to lietiņu, ka neko neatcerās. Tad nu šis piedzimst, uzaug un visu atcerās par savu pagātni (iepriekšējo dzīvi). tā viņš 15 gadu vecumā aizbrauc pie tās savas toreizējās sievas, kura jau sen palikusi veca un nesmuka :oldy: un apprecējusies un sataisījusi bērnus :d3j0: Pohodu šis mēģināja izstāstīt un pierādīt, kas viņš tāds ir, bet tad es aizmigu. Mamma teica nākamajā dienā, ka tajā filmā tipa tas čalis pēcāk nolidojis pa trepēm lejā :karuseli: (lol - viņam laikam talants uz traumām :D ), nonācis slimnīcā, kur viņam iešpricēja to, ka viņš neko neatceras :friiks: , lai nepiš tai savai "sievai" :oldy: un viņas ģimenei :group: prātu. Tad tas čalis vairs nezināja, ka viņš ir reinkarnējies tas vecais krabis un pohodu sakoļīja :knite: savas "sievas" meitu :meitene: Visi nomira laimīgi.

Nezinu kāpēc, bet šitā filma kaut kā baigi iespiedusies atmiņā un es gribētu viņu vēlreiz redzēt :)

Link to comment
Share on other sites

Šodien, nē, nu jau vakar, biju uz Lido slidotavu. Ņemot vērā, ka pēdējo reizi uz slidām stāvēju pirms gada, šoreiz gāja tīri ok. Pat nenomaucos ne reizi. Tas ir kūl. Pēc tam aizgājām paēst un iedzert aliņu. Tas arī bija kūl. Foršu stieni parāvu, kad ierados 2 min par vēlu Super Ghetto, lai nopirktu kaut ko ar grādiem, kas mani izklaidētu atlikušajā vakara daļā. Tas gan nebija kūl.

Vairs nejūtu atšķirību starp dienu un nakti. Viss vienāds. How kūl is that?

edit: Albums "Limp Bizkit - The Chocolate Starfish" ir MEGAKŪL.

edit_divi: Pieci sagaidīti. Var iet gulēt.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Esmu manāmi iereibis vēl.

Visu nakti nokapāju atkal cs, un laikam jāiet atkal kapāt! :)

Āā jā, šodien atradu telefonuu nokia w200i. Tāds normālā stāvoklī, ja vajag varu arī kādam moš pārdot.

Link to comment
Share on other sites

http://www.imdb.com/title/tt0112040/

Mazsvarīgs ir fakts, ka es atkal esmu nodzīvojies pa pasauli līdz rītam, man beidzies alus, beidzot esmu mājās un kaut kad nakts vidū vēl paspējis paspēlēt CS, svarīgākais, ka vakara gaitā noskatījos šo filmu un esmu fakin' ūberpriecīgs, līdz ar to Šarim kārtējo reizi izaug par +10. Enīvei, par pašu filmu, jocīgi bija skatīties viņu tagad, savos tagadējos gados un 2008. gadā, jo it kā pati doma zināma, kā nekā kaut ko jau atceros, tomēr pārējās nianses un detaļas = vnk wtf? Lai arī grafiskajā ziņā [lidmašīna, debesis, monsterīši & stuff] viss izskatījās pēc 'Miedziņš Nāk' oldskūlsuperraidījuma [un to var saprast, jo filma galu galā tika ražota 14 gadus atpakaļ], tomēr pati doma, sižets un viss pārējais [ja neskaita jēlo nobeigumu, bet tas ir tikai normāli]... Ehh, ja mūsdienās ko tādu mēģinātu izveidot. Nu gan mierīgi varu iet gulēt un cerēt, ka arī šorīt kakājošie rūķīši joprojām ņemas pa dāvanām nevis mūsu mutēm. Pīs nigaaaz. :thumbsup:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Nepaies ne pāris dienas, kad telefons tiks bloķēts. Lai to atbloķētu ir jāmaina IMEI kods, kas Latvijā ir kriminālnoziegums. Nē, paldies.

Ielīdu gultā, miegs nenāk. Jāpaspēlē NFS: MW. :thumbsup:

P.S. Nevis Nokia, bet Sony Ericsson.

edit: Paspēlēju. Miegs nenāk. Izskatās, ka pamatīgi esmu sapisis savu dienas režīmu. "Mēģinam aizmigt" dublis divi.

Limp Bizkit - Livin' It Up

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Fak, tikko piecēlos ar aizpampušu un miegainu ģīmi, ko ar kafijas palīdzību meiģinu padzīt. Gulēt aizgāju kādos 4:30 - forši ne? mani cash pārspēja :( labi - jāizdzer kafija un jākratās uz laukiem. Atkal visa diena jāpavada pie traktora stūres. Vakarā visticamāk sēdēšu ar sāpšu glavu

PS. Good men - atsūti konta datus

PPS. Good men - beidz dzert :DD

Link to comment
Share on other sites

Gūdmens nedzer, viņš atpūšas. :) Skatos, ka cash tā arī gulēt ātrāk par 7:00 nav aizgājis un kaku rūķīši joprojām nav uzdevumu augstumos, tātad mans rīts ir izdevies. Weehaa, jālec uz kalnu, pozitīvs laiks šodien, liekas, ka pat silts. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...