Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

:whistling: bet nu tagad ir pccc censhos tagad iztureet vismaz 10min :friiks:

Tiešām tik grūti izturēt ? omg. es pīpēju jau pāris gadus, bet varu noturēties dienu nepīpējot bez problēmām. bija laiks, kad pat biju atmetis uz vairākiem mēnešiem. tas nemaz nav tik grūti. :meele:

Link to comment
Share on other sites

:whistling: bet nu tagad ir pccc censhos tagad iztureet vismaz 10min :friiks:

hehehhe Nabadziiite :) Nu shadu filingu esmu izjutis pec kartigas pjankas,kad kadu laiku neesmu pipajis,ka reali vnk gribas.gribas,bet NAV ;/ Sjo tagad man tuvakas 3dienas ir briiivas :) 5dien ar Eziici japiedzeras,un 6dien man ir darba tusinsh KUR VISU SPONSOREE GE MONEY Pirts,džakuzī,baļļa,DAUDZ PAJKAS un DAUDZ DAUDZ DAUDZ DAUDZ % :mIm:

Link to comment
Share on other sites

:D

goodmen, vajag k-kad sadzert ;)

Dead or Alive nu LOLINSH :superlol: es joprojam normali atkopjos no Bitch party okej tas 3brivdienas neskaitaas :slap: Shodien vienalga nenoturejos un 1nu alinju izdzeru un tagad saku shtukot vai aiziet moshk pec vel 1na alinja uz ledusskapi,bet nu lidz 5d un 6d centishos atkopties :) Deadalive nu ja reali iekritis kada iespeja aizmochit uz Rigu droshi varam sakost,piemeram kads GIGN after partys pie benchika varbut aizshaushu :) NU un ja pie sevis izdomashu kadu party uzrikoshu gan jau uzaicinashu :)

Link to comment
Share on other sites

pa ilgiem laikiem ienācu forumā.. skatos daudz kas noticis.. žēl ka netiku uz gignparty.. kaut arī bija brīdis ka gandrīz tiku un jau gatavojos braukt, bet pēkšņi man paziņoja PIELAIDU, RĪT BRAUCAM.. kur nu es vairs neko nevarēju padarīt.. Pasākums kurā piedalijos bija IAUTO.lv rīkotājs turisma autokauss, kurā bija daudz foršu momentu ko atcerēties, jo brīžiem bija sajūta nositīsimies.. bet veiksme bija mūsu pusē.. un pasākums noritēja vnk lieliski, jo adrenalīna deva ko dabūju pietiks līdz nakamajam rallim.. aa aizmirsu pateikt, ieradāmies OZ (orentēšanās disciplīnā) 15sekundes pirms diskābeļa.. pēdējos 66.43km vidējais ātrums bija 110km/h (man likās psc ir...) dabūjām daudz soda punktus, bet tomēr finišējām :thumbsup:

Kas attiecas uz šodienu, tad mani ļoti pārsteidza zvans no manas bijušās skolas. Zvanija informātikas učene un piedāvāja darbu skola.. man acis bija o_0, nemaz nerunāsim par ausīm.. darbs ir 20h mēnesī apkopt datorus, sainstelēt tur pāris progas utt.. protams, es viņu pieņēmu, jo viņš ir pa vakariem un bez noteika darba laika :khehehe: attalgojums nav viens no augstākajiem, bet tomēr kapeika lieka kabatā...

[edited]: lol, tikko apskatijos cik reizes šodien esmu atvēris gign.lv - scrēns pievienots zemāk

post-210-1219787349_thumb.jpg

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

Urā, šodien bija diena, kad beidzot saulīt uzspīdēja. visu dienu pavadīju laukā, svaigā gaisā un sausām kājām. ^_^

Vakarā atvilkos mājās, piesēdos pie PC un skatījos filmas + pačatoju ar pāris cilvēkiem.

Kaut nu saulīte spīdētu vismaz vēl kādas pāris dienas. Citādāk saiešu sviestā.

Link to comment
Share on other sites

Yeah! Tikko uztaisīju kafiju (tādā lielā foršā glāzē) tad pielēju klāt pienu un jauki iekārtojos pie sava mega krutā tv. Kad beidzot laimīgs sāku dzert savu garšīgo kafiju sapratu ka piens ir skābs (yak). Tagad sežu pie pc ar diezgan pretīgu garšu mutē un domāju ko varētu padzert...jo mājas nav nekā dzerama un arī ēdama + foršie cūkmeni atslēguši manai mājai ūdens padevi :vemj:

Link to comment
Share on other sites

Tā, ir pienācis pēdējais weekends pirms skolas. Būs jāpacenšas normāli pachillot, nevis brutāli nodzerties kā tas ir noticis iepriekšējās 3 nedēļas. No otras puses skatoties varētu pēdējo reizi vasarā normāli aizlieties...bet nē, labāk nē, pietiek vienreiz, it īpāši pēc pagājušās nedēļas. :)

Link to comment
Share on other sites

Tiko beidzu CS un vnk norēcāmies - Good MeN un arī Ezīti, vnk visus ar nazi !

Labi tas tā, tagad nav ko darīt, gribas uzkapāt kaut ko jaunu, bet nezinu ko!?

Es vnk mirstu :) Visu dienu ar Eziiti pa serveri sudus vien taisam :D jau 5reizi jaatsezh 5min ban par KICK :( Endijs Dzerkalis,kursh no visiem maniem pussijiem tu biji :DD

Shodien nekodishu! Okej 2alinju tikai :) Driixt? :) Paldies! Rita uz darbu un ritaa bus firmas tusinsh kuru GE Money sponsoree :D ibio ritaaa es JAHTOSHU talaak un tad es svinigi pargriezishu bitch partry aproci un vairs nekodiishu :) 6nedeljas godam bus kosts :) Teiksim taa puse vasaras jahtojot :D

Link to comment
Share on other sites

Baigais borings, tāpēc iedirsīšu kaut ko šeit. Gribēju pateikt, ka jahtoju jau kopš 2dienas. 2dien biju ciemos pie pamatskolas čoma Pumpuros. Normāli atlaidām - alus, ūdenspīpe, grills un peldes jūrā. Tajā pašā vakarā Ķekavā svinēju paziņam 20 gadus. Tuss diezgan garlaicīgs, vismaz bija viens sakarīgs čalis ar ko arī nopļāpāju visu vakaru. Ak, jā gribēju piebilst, ka kodējos no 11 dienā līdz 4.30 rītā <_< Kopš 3dienas vakars bez 1l alus man vairs neskaitās vakars. Tikko izdzēru 1l alu. 0 emocijas. Tas jau laikam skaitās pieradums :D DVD Rom`s sapisies, tāpēc SuperNetto nopirko filmu neredzēšu :( Vismaz Mītavas aliņu dabūju pa 44 sant./0.5l. Zbis. Ok, jāiet kaut kur nosist laiks, jo miegs galīgi nenāk.

P.S. Radio Skonto 4ewa!

Link to comment
Share on other sites

acido, nezinu vai latvijā kkur tādus var dabūt, bet ir tādi tākā zīmulīši, kurus uzsmērē uz traipa un viņš tīrās ārā. Pats tādus pāris gabalus paņēmu vācijā.

Bļē, esmu priecīgs ka izmantoju worma piedāvājumu pa 10ls pieregoties scenetorrents. :)

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

lol, pirms kaadas stundas atvilkos no 16h mainjas un beigaas izraadiijaas, ka viss ko izdariijaam ir podaa nolaishanas veerts... paldies par to muusu "forshajam, visgudraakajam menedzherim", kursh peec shii gadiijuma, droshi vien, slauciis ielas!

Edited by jonathan
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...