Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Kāds te ir patīkami iereibis :muahaha:

Klausos Radio Skonto (-_-) un bakstos pa googli. Jāpērk jauns kompis tagad štukoju, ko īsti ņemt. Tā kā ir doma pirkt šitboxu 360, tad skatos uz kādu lētā gala portatīvo netam, mūzikai un skolas tb nu jau studiju lietām.

Link to comment
Share on other sites

pasakat kadu normālu muzono ko klausīties!

mošk pat iedodat link kur var nokačāt. vai ko tādu..

no smaga kautko..

Braukajot ar x lai var klausīties..

Link to comment
Share on other sites

vakar kautkadā čuhņā pārdzēros :D

Kautkur pie ventas kautkadā pļavā :D

Link to comment
Share on other sites

man alus beidzās, tagad tukšoju draudzenes sidrus.. tie arī iet uz beigām.. kas attiecas uz šņabi, tad man tiešām sametas slikti paskatoties uz to pudeli, bet ja viņu sāku dzert nevaru apstāties? :whistling: ar katru glāzi kļust arvien labāk :lol: līdz noteiktai glāzei, tad kļust sliktāk.. Man personīgi labāk garšo viskijs.. it īpaši Jamsons, dzer cik gribi un pohas nav + lieliski iet iekšā :)

Link to comment
Share on other sites

kreisais kājas ikrs sāp, kakls sāp, labā roka sāp, pēdas sāp. house mūzikas nakts Andrejsalā - ej tak tu sēņot. pat žetonvakarā tā nesvīdu; jūtu, ka vajag iekost ko treknu, citādi bikses krīt nost. dažiem tipāžiem gan nepatika kā es mošoju pie trance, bet tas viņus neaturēja no papīdīšanās nedaudz nostāk no manis un bdm četrotnes. neraugoties uz nekluso mūziku, viena meitene man nolasīja morāli, kas tajā momentā izklausījās kaut kā tā:"iesist meitenei... slikti... vispār." protams, atvainojos viņai, lai gan neko vairāk par pieskaršanos plecam es neizdarīju; viņas definējums "iesist" man lika nokaunēties, jo pēc mana "sitiena" viņa neatradās uz grīdas. vakara laikā viņu vairs nemanīju... publika bija jautra, bet morāli diezgan neatsaucīga - mums tikai vienreiz izdevās pāršalkt pasākumu ar full-clap vilni, pārējie mūsu mēģinājumi cieta neveiksmi. rindās pēc aliņiem es esmu pro ielīdējs, laikam cilvēkiem likās, ka esmu zem ripām un tādam nevajadzētu skarties klāt vai kā citādi smirdināt. labs, ka Teervetnieks 0,5 tur ir 1,50Ls, kas ir lētāk kā jebkurā parastā krogā, izņemot preses krogu un dārzu Līvu laukumā, kur šķaidītais aliņš ir pa 1Ls. pasākums normāli aizvadīts, skāde, ka gludais un savējie goti neievilkās, bet palika ārā dzert un graust krekerus. protams, viņiem var piedot.

skatos laiciņš šodien ārā foršs, varbūt būšu rīt spējīgs aizvilkties uz jūru.

čau!

Link to comment
Share on other sites

:D Eij a tu maz redzeji shito bildi? :D Es atkal saaku ripot pa griiidu :D :D :D XD :lolza:

To es teicu no rita kad man bija sūdīgi ! bet pectam majas izdzerot 2l mineraliti "ĶEKAVAS" tad man palika labak... un uz vakaru, nu ap 17:00 biju gatavs purpinat iesakto vakardienas darbu ! pec ta vakara sapratu ka uz GIGN 2008 bus janem lidzi minerals ! :)

P.S. vajadzeja uzvanit,butu atlidojis ! :superlol:

Edited by HUSEINS
Link to comment
Share on other sites

HUSERI shodien isteniibaa baigi labais filings :D aaaa PRIKOLS :D

Vakar protams kodu kodu 1ns un izklaidejos gign pubaa ar eziiti un parejiem krekeriem,un tad ap 2:30 tjipa gaju gulet bet izdomaju janoskataas tak taa filma vienreiz lidz galam HELL BOY kuru 5dien skatoties ar pliko un husi atrubijamies visi :D Nu vo saku skatiities,un to visu dariju ar alus glazi :D Un nu vo! Atrubons un no riita pamozhos nesaprotu kas te pec alus ozh un kapec gulta slapja :D A blakus tuksha alus glaze :D :D TV protams ieslegts un kaut ko paTV3 tur radija :) Nu vo!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...