bencik Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Episkas brivdienas tbildot uz jautajumu par pasiem vecakajiem gign memberiem, vini iisti pazudusi ir no foruma jeb virtualas pasaules, dazs labs ierodas uz ikgadejiem gign pasakumiem, tiek satikts savadak etc. Veiksmigu visiem darba nedelu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 (edited) Aicinu pieteikties NHL prognožu turnīram. Viss apdomāts tā, lai arī tiem, kuri pievienosies tikai tagad būtu labas iespējas tikt līdz pārējiem. Sīkāks info turnīra lapā - http://www.gign.lv/f...prognozu-spele/ Izveidota arī speciāla programma vieglākai prognožu veikšanai sliņķiem un ļoti aizņemtajiem ļaudīm. Edited November 3, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 hey ! Iedvesmojos no amnija topika --> un atcerecjos, ka LJOTI labu laiku atpakalj kkad bija raksts kapec nevajag skuut dibenspalvas. Gribetos velreiz izlasiit sho garadarbu Varbut kads var izlidzet ar linku vai tekstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Here u go - http://www.gign.lv/forum/topic/51303-epilacija/page__hl__k%C5%ABsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Here u go - http://www.gign.lv/f..._hl__k%C5%ABsas Ne tas ko biju domajis. Bija taads kaa raksts kur chalis aprakstijis KAPEC NEVAJAG skuut Par visiem efektiem un defektiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Divi atslēgas vārdi - ziemas ķirši. http://www.gign.lv/forum/topic/27421-spalvaina-dibena-nedienas/page__hl__%2Bziemas+%2B%C4%B7ir%C5%A1i__fromsearch__1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Divi atslēgas vārdi - ziemas ķirši. http://www.gign.lv/f...__fromsearch__1 Buljja acs Paaldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 pis tevi zirgs un 9 tatari! nebiju redzējis šo pērli, drausmas! lielisks raksts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Nafigam pēdējās dienas PUB stati neatjaunojas? Šķiet, pēdējās divas - trīs dienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dixon vs. ZOMBIES Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Moka + Piens = Ņamma. Prieks, ka sekas nav atstājusi un vakar pat džokeris bija pietiekoši laipns, lai kādu kapeiku iedotu nevis paņemtu. Izdevies vakars un par laimi nu jau arī rīts. Labrīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Moka + Piens = Ņamma. Prieks, ka sekas nav atstājusi un vakar pat džokeris bija pietiekoši laipns, lai kādu kapeiku iedotu nevis paņemtu. Izdevies vakars un par laimi nu jau arī rīts. Labrīt! Džokerī tur gadījumā pa darbadienu naktīm čavas neiegriežas? Vai es jaucu ar to spēļu zāli kas pretī AO Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dixon vs. ZOMBIES Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 (edited) Es vakar biju Valmierā pie autenes tajā. Par brīnumu tur bija pilns ar cilvēkiem, tikai 3 aparāti brīvi un starp tiem tikai 1 bija grāmatas, kuras mani arī apdāvināja. Čavas vairāk tusē pa centra iestādēm, pārgaujā čavas vairs tik reti sastopamas.. Edited November 7, 2013 by The Dixon vs. ZOMBIES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Nu nezinu kā jums tur Rīgā, bet es vakar biju Valmierā pie autenes tajā. Par brīnumu tur bija pilns ar cilvēkiem, tikai 3 aparāti brīvi un starp tiem tikai 1 bija grāmatas, kuras mani arī apdāvināja. Čavas vairāk tusē pa centra iestādēm, pārgaujā čavas vairs tik reti sastopamas.. Lawl, es jau runāju par Valmieru. Domāju ka esi Valletas pagrabā. Jasnijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dixon vs. ZOMBIES Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Jā es mazliet sapēros domāšanā un savu postu jau editoju Klondaikā forši, man patīk. Garšīgi drinki, salīdzinoši lēti, aparāti interesanti moderni un klasiskie, bilīts, hokeja translācijas, dažādi eventi. Sakasījies arī ar nevienu tās iestādes tuvumā neesmu, tāda patīkama vieta actually. Visjautrāk pa to boksa figņu sist, vienmēr interesanti staipīt krānus ar draugiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Cēsu olimpikā Tu skaities uzvarētājs, ja aizej mājās ar pilnu zobu komplektu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Ka ir jareklama parluki ^^ http://www.youtube.com/watch?v=f9Jl6HlX3bM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 bet visi jau tāpat zin ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 (edited) bet visi jau tāpat zin ka Es nokritu no krēsla Bet patiesība jau ir pirmais ko dariju, novilku firefox Edited November 7, 2013 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Re, cash avatars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Ielūgumi ir. Nezinu, vai apmeklēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Ielūgumi ir. Nezinu, vai apmeklēšu. čau, tu noteikti mani nepazīsti, bet es vēlētos ar tevi iepazīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Būtu labāk Rīgas Laika festivāla ietvaros tuvāniešu rīkles dziedāšanu klausījušies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dixon vs. ZOMBIES Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Citiem pirmā darba dienas puse jau nostrādāta, bet tie, kam brīvdienas vēl tikai rīts. Dilemma: mikrenē uzgrauzdēt siermaizes ar garšvielām vai uzfritēt pelmeņus un pasautēt bulijonā? Decisions, decisions... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Citiem pirmā darba dienas puse jau nostrādāta, bet tie, kam brīvdienas vēl tikai rīts. Dilemma: mikrenē uzgrauzdēt siermaizes ar garšvielām vai uzfritēt pelmeņus un pasautēt bulijonā? Decisions, decisions... hmm, brokastiis iesaku omleti, nez kkadus pelmenus toch nevareetu ieest no riita vot pusdienaas gan hotj visu paku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_LFmuauYr3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now