Jump to content
GIGN Forum

The Dixon vs. ZOMBIES

Mirstīgais
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

The Dixon vs. ZOMBIES last won the day on December 1 2013

The Dixon vs. ZOMBIES had the most liked content!

About The Dixon vs. ZOMBIES

  • Birthday 09/21/1993

Profile Information

  • Location
    Valmiera
  • Gender
    Male

The Dixon vs. ZOMBIES's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

13

Reputation

  1. Wave Racer - Rock U Tonite (Sable Remix) Trap / Melancholic http://www.youtube.com/watch?v=dYUzbQx-SxA
  2. 'Sigmeikings' arī ir māksla. Un mākslā nekad nav robežas, parametri no kuriem nevar izlīst ārā.. Just sayin'
  3. Kāpēc tik izteikts 'nekad' ? Visam ir sava vieta un laiks, pat tekstam stūrī
  4. Es labprāt kaut kādu geimu testētu par aliņiem
  5. Pa mana ar tekstiem ir tā, 2 ļoti efektīvas metodes. Parasts Verdana Bold ar izstieptu vai neizstieptu tekstu, lielām vai mazām atstarpēm, balts, vienkārši pamaini blending options uz kādu soft light vai screen. Otrs variants būtu tas pats Verdana Bold un paņem jaunā slānī Apply Image, ko pēc tam uzliec tekstam par clipping mask un paspēlējies ar move tool un samazini attēlu, ja nepieciešams. Kādreiz labs efekts sanāk arī ja padzēš tekstam dažas vietas ar kādu robotu otu, tā lai izskatās teksts sadragāts, bet tajā pašā laikā 'iekļaujas' ar sigu..
  6. Lana Del Rey - Serial Killer (K Theory Remix) Trap http://www.youtube.com/watch?v=p3XSkTRHyVI GO BASS OR GO HOME!
  7. Ja darbi ir kaut cik normāli, tad teksti, teikšu godīgi, sūkā. Zini, reizēm tekstus labāk nelikt, ja pats darbs ir gana labs viņš runās ar izskatu, ne valodu.. P.S. daži darbi par asu, pikseļainu - samazini sharpen dažviet..
  8. http://www.gign.lv/forum/topic/38979-ielugumu-topiks/ http://www.gign.lv/forum/topic/38979-ielugumu-topiks/ http://www.gign.lv/forum/topic/38979-ielugumu-topiks/
  9. Ko tu meklē šajā topikā? Savas pretenzijas pret mani jau izteici attiecīgajā topikā, turpinājumu pa PM, nevis no pakaļas skrien visur, kur ir mans kontents. Kaut tu salauztu kājas mazo pirkstiņu.
  10. Miley Cyrus - Wrecking Ball (CAKED UP Remix) Trap http://www.youtube.com/watch?v=GHC8Hwq9Eag
  11. Da tweekaz & In-phaze - Bad Habit Hardstyle http://www.youtube.com/watch?v=Ubw5Tie05jA
  12. Izdomāju, ka šeit iekrāmēšu savus dzejoļus. Vecos likšu mierā un likšu tikai jaunus, ko rakstu... Droši komentē, kritizē, apsmej - tāds jau ir mērķis publicējot kaut ko publiski. Pagaidām tikai viens, bet būs vēl.. - Vētras koncerts - Dīvaini kā pēkšņi iestājas klusums un sašķeļ apkārt esošo kņadu Un tu tik spēj iziet klajā laukā izplūdes gāzu vietā ieelpojot svaigu gaisu Gluži kā no drūmas šķērsieliņas ienākt izbaudīt gaišu koncerta telpu Nokratu dubļainos zābakus, novelku mitro mēteli, sēžos un gaidu Pār apvāršņiem lecoša pērkona atbalss, kā korpulentu kundžu papēži skan Spēju tik vērot kā zibsnī debesu plaisas, šķeļot mākoņu sudraba maliņas Priekškars ir pacelts un mākslinieks ir klāt, vētra mīļā, kas aizvējā dun Ļauj man tev pieskarties, ļauj man just, par tevi man pūrā tik atmiņas Un tā šķaudīja lietu pērdama mani vējainām brāzmām, atkal un atkal Bet es skrēju pret to un, kliegdams, ka mīlu, veltīju laimīgu smaidu Vēl jo vairāk tā brāzās pret mani, pātagām spļaujot dzinās man pakaļ Bet es skrēju pret to un, kliegdams, ka mīlu, ko daudz stiprāku gaidu Sākās harmoniska deja starp cilvēku un dabu, mani un vētru Braukšķoši koki skandina bungas, spraukšķoša strāva diriģē tos Ar basām pēdām mīņājos dubļos, skaistajā zālājā atstājis rētu Sviedru lāses nomazgā lietus, es tik dejoju dejoju līdz pamostos Atkal esmu gaišajā koncerta telpā, prožektoriem spīdot, manāmā reibumā Kā es šeit nonācu, kur biju pirmstam - vai šis sapnis vai miega tvaiks Dubļaini zābaki, mētelis slapjš, pērkona rūkšana doma laukumā Vētra mīļā, kas aizvējā dun, tver mani dejā, jaunām atmiņām laiks!
  13. Torentos ir visāda kvalitāte. Ja zini, kuras dziesmas vēlies, meklē piemēram tajā pašā Pirātu Līcī klāt liekot 320kbps (labākā kvalitāte). Piemēram: Justin Bieber - Baby 320kbps Ja nu tur kāda dziesma nav vai ieraugi kaut ko Jūtūbā, ko vēlies nokačāt kā mp3 failu, tad iesaku FLVTO . Viņiem ir arī bezmaksas programma, kas atvieglo šo procesu un izpleš ierobežojumus cik garus video var pārveidot kā arī var ierindot vairākus video, lai pats kačā, kamēr esi izgājis u.t.t. Lai veicas!
×
×
  • Create New...