smogs Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Par filiāli bija domāts tādā gadījumā, ja konts tiek bloķēts, bet nu neesmu drošs. Par paroli noskaidroju - atliek pazvanīt, nosaukt kodu kartes nr, lietotāja vārdu un personas datus + vēl kaut kādi jautājumi par pakalpojumiem, kas tiek izmantoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 kads vel konts? konts neblokjeejas, blokjejas tikai kartes, ibankas utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 (edited) good men 3 x 0.7 un tev nekā? vai nu tu esi konkrēts dirsējs vai arī jūs tur padsmit cilvēki dzērāt viņus. Par cik good mens taisās uz Rīgu, varētu notestēt, cik tur tās patiesības ir, good men kādu šņabi dzer? p.s. pohu nav = SUCCESS Tiko paaedu buljonu viss kulleee... 1mo 2vus 0,7l uz 2viem , 3shajaa laikaam vel kaads 3shais piebiedrojaas, pie 4taa minos kaa es dziedaju karaoke un pec tam dancinaaju meichas,.... Starp 2un3 0,7l biju pirtiii... No 4taa 0,7l daudz neatceros,bet minos ka uzpilditu atnesa... Tas bija kaut kaads izlejamais shnjabis....Jo visu laiku musu pudeli no kaut kadas kannas uzpildija Citreiz pec darba dienas, izdzerot 3-4alus varu but opaaa, bet citreiz var pixat ,pixat un lidz AIZIET GULEET P,.s. Shitaa nav nekada sleptaa alkoholikju reklama...Es ar to nelepojos...Es tikai savu beedu saaapi izstaastu Edited October 10, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Vrot mne nogi, laikam rudens sācies, pat es vairs nevaru šortos močīt. Pārdodas Nokia 5230, celočka, lietota 8minūtes, bez komplektācijas, atdošu pa 55laķiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Ātri, divi fiksie jautājumi.. runa iet par TRIOBET.com 1. ja ņemu ārā naudu, cik norauj? vai vispār norauj? 2. cik ilgā laikā uz 'swedbank' atnāk nauda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Atnaak ~3darba dienu laikaa, un nenovelk neko,agrak nevilka... Atnaak ~3darba dienu laikaa, un nenovelk neko,agrak nevilka... http://www.youtube.com/watch?v=fVN4wvn5HEc&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 negaiditi laba pirmdiena, nav pat kur piekasīties, pat patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Kā to afroamerikāni iepriekšējās lapas gifā sauc? http://www.youtube.com/user/ItsKingsleyBitch Tik riebīga sajūta, kad tev ieliek maiņā uz kādu laiku, kad tikai celies - ej uz darbu - ej no darba mājās un uzreiz gulēt un tā atkārtot visas dienas un tikai svētdiena brīva atleast paying goood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 (edited) Heidī hou, biedri ar lielajām smadzenēm! Man ir jautājums, jūs noteikti zinošāki šajā jomā - cik varētu maksāt netbuka ekrāna labošana/maiņa? Man trešā daļa no ekrāna ir tā kā saplaisājusi, nezinu kā un kad tas notika. Pats netbuks iegādāts jūlijā, pat mēnesi nenovilka līdz briesmīgajam atgadījumam Garantija noteikti ka nedarbosies šajā gadījumā. Runa ir par dell 1012 netbuku. EDIT: Un vai vispār ir jēga labot? Varbūt labāk pārdot kādam? Edited October 11, 2011 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Es šodien redzēju Volvo ar numu FL-1911. Diezgan forša mašīna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Ātri, divi fiksie jautājumi.. runa iet par TRIOBET.com 1. ja ņemu ārā naudu, cik norauj? vai vispār norauj? 2. cik ilgā laikā uz 'swedbank' atnāk nauda? 15 min laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Turpini rakstīt tādu pašu sūdu un pārsteigumiem bonusā nāks arī suspends. Bet tad pec logjikas goodmenu vajadzetu suspendot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Šodien domāju, ka atnākot no darba vajadzētu piezvanīt savējai nr.2, un norunāt par tikšanos un izrunāšanos, jo kādu laiku neesam tikušies tīri laika trūkuma dēļ, bet priekšā mani sagaida pārsteigums draugos vēstules veidā. Tā ir vēstule no nr.2. Temata nosaukums protams ir "...", kas mani pakutina, kas nu tur būs? "Lai tev pagaidām kāda ir blakus,tikai nesaki viņai,ka tev ir "meitene",es ceru,ka tu neaizmirsīsi arī par mani:(Tu mani nepazaudēsi,nekur tālu es arī neesmu." Vai nav foršiņi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Bet tad pec logjikas goodmenu vajadzetu suspendot. Redzi, goodmens ir nemirstīgais... viņš vienkārši nevar tikt izbanots. Got it? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 (edited) Šodien domāju, ka atnākot no darba vajadzētu piezvanīt savējai nr.2, un norunāt par tikšanos un izrunāšanos, jo kādu laiku neesam tikušies tīri laika trūkuma dēļ, bet priekšā mani sagaida pārsteigums draugos vēstules veidā. Tā ir vēstule no nr.2. Temata nosaukums protams ir "...", kas mani pakutina, kas nu tur būs? "Lai tev pagaidām kāda ir blakus,tikai nesaki viņai,ka tev ir "meitene",es ceru,ka tu neaizmirsīsi arī par mani:(Tu mani nepazaudēsi,nekur tālu es arī neesmu." Vai nav foršiņi.. tev vajadzētu to nosvinēt, ka viņai nav nekas pretī pretī, ja ir vel otra, man tāda kādu laiku bija, kas zināja, ka ir arī attiecības, bet nu manā gadijumā viss izvērtās savādāk un beigās mīļāka uzteica ultimātu pēc pus gada, vai nu viņa vai es skaties, ka negadās tāpat Edited October 11, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Redzi, goodmens ir nemirstīgais... viņš vienkārši nevar tikt izbanots. Got it? no ಠ_ಠ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Kad jūsu prāt Latvijā būs pirmais sniegs? Krievijā sinoptiķi sola pirmo sniegu jau 5dien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 vēl 9 posti. Tu to vari!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Vot etat hokej Alus uzreiz shadu speli skatoties,paliek garshiigaaks Ritaa lielaa priekshnieciba brauc,nebuus labi...Shodien nedrixt aizrauties,jaiet dushaa, uzpipat un chuchaat... Shodien meigjinaju Nightmare sabidit,lai 2dien arii brauc uz Riigu, figu,lauzhas takaa celka :DD Sakot ka neesot izdeviigi Shadu speli skatiities,apetiite uzradaas,ka toch man 2dien ARENAA Ir jabuut Wuhuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 vēl 9 posti. Tu to vari!! Iesāku spēlet Rise of Argonauts, tiešām iesaku, spēle ir tāda paša kā God of War stilā, bet nezinu, Argonauts kaut kā pievelk vairāk. Aizsedējos uz 7h pie spēles Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Es pis sēžu programmēšanā, čalim, kas man sēž priekšā tā ness kājas, te paģībt var. vēl 50 min man tādā jānoturas. Kā viņam nav kauns??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Anekdote tēmā ^ Viens čalis otram: -Tu pēc seksa dušā ej? -Jā, kāpēc jautā? -Tad tev steidzami vajag nokniebties! Aiz garlaicības vai nomirt var, bez darba jau 2. nedēļa, naudas ar vairs nav un laukā laiks draņķīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Kad biju UK tad preces sūtiju no ebay.co.uk, tagad Latvijā esot no kurienes to labāk darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 iet ieksh vaacu ebaya un mekleejot izveeleties filtros europe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 (edited) Kad biju UK tad preces sūtiju no ebay.co.uk, tagad Latvijā esot no kurienes to labāk darīt? Tajā pašā co.uk un .de, jo tie abi ir iekš EU. Also, par kādām precēm tieši iet runa? ps. tuvojas vīkends! Edited October 13, 2011 by Butcher^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now