Nightmares^^ Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Netrenēts organisms var pēkšņi atslēgties bez paļota Ko iesakat no bezmaksas mājaslapām? Gribētos vienu uztaisīt, neko īpašu nevajag, dažas sadaļas rakstiem, bildēm un informācijai. Un kas ar dizainu, ja man ir nojausma, kā visam jāizskatās, tad cik varētu izmaksāt uztaisīšana un uzlikšana, piemēram uz wordpress... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Kas tūr ko skaidrot? Mentiem bija volviķis, mums arī, bet tik un tā dabūjām pa biksēm Nekādas cieņas :< ja tas bija domāts nopietni, tad man ir tevis sirsnīgi žēl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 (edited) Nightmares^^ es tev varu uzlikt wordpress ar templeitu uz kkāda hosta par alus 4paku atnāc uz kojām tikai, lai redzi, kā tas viss notiek http://www.youtube.com/watch?v=WelU1XALuNE Edited October 9, 2011 by DoubleT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Jā, es jau no tām kojām ārā netikšu Bet ok, zināšu pie kā griezties pēc palīdzības. Kas reāli ir nepieciešams? NICā domēna reģistrācija, kas vēl... Man vajag zināt +/-precīzas izmaksas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 (edited) domēns ~9Ls/gadā hostings ~2Ls/mēn man - alus Edited October 9, 2011 by DoubleT 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Tikko normāli veikalā iepirkāmies. Draugs uz skolu iepirka ēdienu, kas beidzās ar to, ka viņam par to samaksāja. 20ls iedod, "paldies" kartiņu, no kuras viņš jautāja, lai noņem 2ls, viņam izdod 24(ar kapeikām)ls, +7.80ls iepirkta paika. Nice skill pārdevēja! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Tikko normāli veikalā iepirkāmies. Draugs uz skolu iepirka ēdienu, kas beidzās ar to, ka viņam par to samaksāja. 20ls iedod, "paldies" kartiņu, no kuras viņš jautāja, lai noņem 2ls, viņam izdod 24(ar kapeikām)ls, +7.80ls iepirkta paika. Nice skill pārdevēja! lool nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Pielikos nepajokam. Mute kalst un tā pretīgā sajūta, it kā tev kāds iedirsis mutē :/ Darba ar vairs nav, tā kā šis laikam bija tāds noslēdzošais sezonas dzerstiņš. Jāsāk meklēt cits darbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Man nav poxa,,,Man ir cuka,,,Umiraju....Shitaa nodzerties taa kaa lops, taa ir jamaak...PAsutiju no Chili picas 3picas,,...Bleee sudiiigi...Japameigjina ieraut aleenu moshka Negribu par to visu runaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Nekas, iešausi vēl 4paku un tā vien gribēsies padalīties Pat alus šorīt nepalīdz. Tas ir dirsā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 dominix, atliek 100g Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 'DominiX' tas nozimē ka ir jāturpina vakars... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 DominiX māki programmēt? varu mby kko piefīrēt ;DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Programmēt nemāku, nav nācies. Vēsa duša, laba paika un 3 pakas apelsīnu sulas un es apmēram esmu atgājis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 ^ labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 (edited) Netrenēts organisms var pēkšņi atslēgties bez paļota nu ja tu sver 65kg, iesējams mēs ar skuteli utt. kodējam, kopā mēs esam spēks, lāpām pasauli un tai pietiek plaisu cooler lime ā jā man 4dien tikai uz darbu sooo viss kūl. Edited October 9, 2011 by Epix 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Laikam jāiet gulēt. Jauna nedēļa sākusies, pilna ar visādiem pārsteigumiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Turpini rakstīt tādu pašu sūdu un pārsteigumiem bonusā nāks arī suspends. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Aakkk dievs...Joprojam man ir sudigi...Super labi un silti guleeeju...Labakais miegs pedejaa laikaa,bet suudiiigi...Saap iekshas.. Vakaraa majas jaieraj aleenss un jacer ka viss bus kartibaa... Taa ir ka dzer dzer, nedolbii un dzer talaak un talaak... lidz 3x 0,7l vispar nekas nedolbija,pie 4taa jau mani veda guleet Bet lab ka tas bija ap 5:00 misija izvilkta 10:00 jau ceela mani augshaa Aijjj....Bildes labaak man neraadiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 (edited) good men 3 x 0.7 un tev nekā? vai nu tu esi konkrēts dirsējs vai arī jūs tur padsmit cilvēki dzērāt viņus. Par cik good mens taisās uz Rīgu, varētu notestēt, cik tur tās patiesības ir, good men kādu šņabi dzer? p.s. pohu nav = SUCCESS Edited October 10, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
smogs Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 (edited) Jautājums par ibanku - karoč, esmu aizmirsis paroli un mēģināju tur n-tās reizes ieiet līdz parādīja, ka atlicis pēdējais mēģinājums. Tātad es vēlāk varēšu atkal vairākas reizes censties to paroli uzminēt vai uzreiz pie pirmās kļūdas ibanka tiks bloķēta? Edited October 10, 2011 by smogs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 tikai vienu reizi. noblokē. pazvani uz banku. uzdos daudz jautājumu. nomainīs tev paroli. gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
smogs Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Nu cik atceros, tad ja ir nobloķēta ibanka, tad vajag doties uz SEB filiāli un rakstīt kaut kādu iesniegumu. Tāpēc pašlaik domāju - rakstīt pēdējo variantu vai zvanīties rīt uz banku. Ja varētu vēl tās n-reizes rakstīt paroli, tad kāds no pēdējiem atlikušajiem variantiem gan jau derētu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Nu cik atceros, tad ja ir nobloķēta ibanka, tad vajag doties uz SEB filiāli un rakstīt kaut kādu iesniegumu. Tāpēc pašlaik domāju - rakstīt pēdējo variantu vai zvanīties rīt uz banku. Ja varētu vēl tās n-reizes rakstīt paroli, tad kāds no pēdējiem atlikušajiem variantiem gan jau derētu.... uz filiāli? oooh SEB sūkā, normālās bankās to var izdarīt pa telefonu, noliec priekšā līgumu un atbildi, ko tev prasa sakarā ar līgumu un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now