Banāna Telefons. Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Ārā jau kuro dienu "labs" laiks. Kādā Latvijas pusē saule ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 velvienu reizi rakstu.. ir iespēja dabūt kautkur internetā ātro kredītu kur nav prasības pēc darba vietas? meklēju, bet visos vajag darbu, vienīgais kur nevajag darbu ir smscredit. ak jā, piemirsu piebilst, ka vajag tādu kur dot kredīti no 19gadiem, atradu dažus kur dod no 21, bet tie neder.. Credit24? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Ārā jau kuro dienu "labs" laiks. Kādā Latvijas pusē saule ir? Pa laikam saule, bet pārsvarā apmācies un lietus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Nezināt, kur šādu var Latvijā nopirkt | | \/ http://tv.delfi.lv/video/Z3maQrdd/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Nu taaa tagad esmu izguleejies,vakar iegaju 21:00 guleet un tagad pieceelos un paeedu brokastis...Tagad juutos taa nedaudz ieruuseejis, nedaudz jaizkustas..Tagad japameigjina nedzert vairak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Ārā jau kuro dienu "labs" laiks. Kādā Latvijas pusē saule ir? Talsos ir mākoņi bet saulīte spīd un silts ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Credit24? Tur vaidzīgs darbs, ieliku students un bla bla bla, man zvanīja un prasīja tur par darbu un par algu, beigās teicu ķip ka stīpa un alga nav un kautko tādu, tad viņi pectam atsūtija izziņu un teica, ka nevarot iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Tur vaidzīgs darbs, ieliku students un bla bla bla, man zvanīja un prasīja tur par darbu un par algu, beigās teicu ķip ka stīpa un alga nav un kautko tādu, tad viņi pectam atsūtija izziņu un teica, ka nevarot iedot Not big suprise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Skatos, ka tev ar to bmw galīgi neiet. Ja neko nejaucu, tad viņš tev nebija locīts un perfektā sātvoklī...bet tagad jau otrā dāma kaut ko apskādē. Jā tur jau tā lieta. Es vienkārši nevaru saprast nafigam tā neiet ar šo auto. Ar iepriekšējo nobraucu 5 gadus vispār bez neviena negadījuma. Tagad braucu pus gadu un mašīna jau divreiz apskādēta + turbīna nomainīta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Tikko pie doles smuki audikam paveicas, ka priekšā bija elektrības sadale kaste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Kā man garšo alus piedzerties! Tīri no aliem vien, kādiem 4 litriem, prātīgi apcukājos un šorīt jau jālāpas ar multivitamīnu suliņu. Vakar sanāca 3 Arturus atsvinēt... Tu esi mans varonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 būtu bijis norm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 (edited) Tu esi mans varonis Bet tu mans elks. Manī parādās nejauks gūdmeniņš, kas liek dzert alu un poxā iet strādāt. Edited June 19, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Bet tu mans elks. Manī parādās nejauks gūdmeniņš, kas liek dzert alu un poxā iet strādāt. Tas ir normali Takaa tulit jaskataas Pludmales voliitis,kur musejie speles pa 3sho plekji, panjemu alinju Un taa kaa vakaraa ir sievieshu basiitis,kur musejaas dabuus pa dupsi ,panjemu arii 2tro Bet pratigi..apsolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Tas ir normali Takaa tulit jaskataas Pludmales voliitis,kur musejie speles pa 3sho plekji, panjemu alinju Un taa kaa vakaraa ir sievieshu basiitis,kur musejaas dabuus pa dupsi ,panjemu arii 2tro Bet pratigi..apsolu paņēmi divus 2L Līvu Nefiltrētos 7,2% ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 I had a good lol. Here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Njemot veeraa to, ka laptopos neorientejos diez ko labi, noleemu pajautaat sheit - par kaadu summu es varetu notirgot gadu vecu shitadu aparatu? http://www.zauers.lv/?u=cHJvZHVjdA%3D%3D&cvid=1&n=MTAwMzEz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 drīkst es arī šeit padalīšos ar savu mazo prieciņu.. ja? Šodien tika iegādāts mans jaunais stunt kite Salsa II ^^ tikko atgriezos no jūriņas, awesome shit, vadāmība prosta BOMBA, trikus tik faking viegli veikt. Nebiju gaidijis tādu vadāmību un manevrētspēju.. Pirmstam lidoju ar bebop, ķipa iesācējiem. galīgs atsojs, intresanti ir pirmās divas dienas. Pēc tam jau viss apraujas pie trikiem, reāli, vairāk par pusi nevar veikt.. Ja nu kādu intresē, tad rekur būs bilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 (edited) Cik tādam brīnumam ir aptuvenās izmaksas? Btw, Vankūveras idiņi - Edited June 20, 2011 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 tur pašus lētākos var dabūt sākot no 13LS, bet reāli ar viņiem varēsi tupa gaisā lidot. Ok, es nedaudz pārspīlēju, bet backflipus, axelus,fade un visus citus brīnumus būs diezgan pagrūti uztaisīt. Vismaz man tā bija, nopirku sākumā pūķi pa 20ls. Teikšu godīgi, viņš nelido precīzi. Ja grib kaut ko pamācīties, kādu triku uztaisīt, tad ir vērts skatīties no 30LS. Bonuss no rimi pūķiem ir tāds, ka visas detaļas var nopirkt atsevišķi, ja kaut kas saplīst. Ar to bebopu neko nesanāca saplēst, vilku pa granteni, triecu pret akmeņiem utt. Šitam šodien veiksmīgi saplēsu carbon/stilšķiedras stienīti. Godīgi pats biju šokā, jo nekādu sitienu pa zemi nebija. Iespējams sabēru pārāk daudz smiltis uz viņa un kad cēlu augšā... dabūja diezgan lielu lauzienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Cilvēki mīļie, Žūpu diena jau nav aiz kalniem un es kā wannabijs gribētu šos svētkus tā tradicionāli nožūpot. Ir nereāls slinkums pērties pa visiem pilsētas veikaliem, meklējot akcijas un atlaides, tāpēc padalaties ar info. Kuros veikalos Liepājā, kāds alus un par kādām cenām ir pieejams? Svarīga ir ne tikai kvantitāte, bet arī kvalitāte ( Nē, Optimu un Walteri es nedzeršu... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Der akcijas lielveikalos kā Maxima, Rimi, Supernet, Elvi, Top, Beta etc. Neskopojaties ar infu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 dzirdeju rimi aldaris gaisais 35 santimi. bet es like a boss brauksu uz bazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 dzirdeju rimi aldaris gaisais 35 santimi. bet es like a boss brauksu uz bazi Maxima Aldarim pilzenes alum atlaide Ls 5.69 sešpaka maksā.. Pa rādio dzirdēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 (edited) Maxima Aldarim pilzenes alum atlaide Ls 5.69 sešpaka maksā.. Pa rādio dzirdēju Kopš kura laika Aldara Pilzenes maksā gandrīz latu?? o_0 Padzirdēju, ka betā Zelta 10paka piķo mazliet zem 4 latiem, tur arī būs jāieskrien. Gaišais Maximā gāja pa 7 ls 24 bundžās, bet akcija beidzās ( vismaz Liepājā ) jau vakar. Edited June 21, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now