Pusdzīvais Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Nu pavēro kaut cik jau patiess ir ! Varbūt pārdomāsi beidzot lietot Kāda Tev daļa gar gūūdija organismu? Cik gribēšu, tik lietošu. Tāpat ar gūdijs. nav vairs 15 gadi, atļauja mammai nav jāprasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tapec dzeram p.s. pixaajam Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Deadalive tavs posts tāds diezgan nejēdzīgs ! Kā jau rakstīju daļa ir tāda, ka pats bieži lietoju un paprasu vai vienīgam man sit pa sirdi (intreses pēc) un protams , ka ar Goodmenu ir viss labāk salīdināt Protams, ka man poh cik katrs lieto un loģiski, ka mēs visi turpināsim dzert ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 jājautā, cik tas ir bieži un cik daudz katrā reizē (ikvakara aliņš neskaitas)? es ar lietoju pabieži, bet nekas, nekur neklapē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Nūū pārsvāra ja es dzeru tad es dzeru (labākaja gadījuma attceros kas notika iepriekšēja vakarā) ! Agrāk bija traki, bet nu tagad, nu kā jau parasti 5dienas obligāti, un ko darīšu 6dien ir jaskatās cik traki gāja 5dien ! Bet nu sirds sāk trikus taisīt arī pec cīgas ( nerunājot par neko lielāku) ! Un protams milzīgos apgriezienus sirds sāk taisīt jau pēc 1 aliņa ! Da labi poh tā sīki aprakstīju gan jau kādu dienu aizčāpošu pie ārsta ( ja sirds nebūs jau izlauzusies ārpasaulē ) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 nu piemeram pagajusho nedelju es pavadiju normali tusejoties apkart, sestdiena mierigais vakars ar draugiem, alinjs + pokeriits, nu es sedeju un jutu uz sirdi, choms teica, ka vinam ar taa bija, arsts esot teicis, ka tas delj aknaam, iespaido sirdsdarbibu, kaut kaa taa. p.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 (edited) Man arī sirds dīvaina, šonedēļ uz stradiņiem pie kardiologa. Pec dzerstiņiem tada sajuta, ka atstiepties var. Sakuma likās, ka no blowa, bet nu jau 2 nedēļas tīrs un klapē tāpat Edited March 22, 2011 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Super, shodien atkal pavasaris saacies Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 hz kā citiem, bet Cēsīs ir trakoti stiprs vējš. Vismaz viss pamazām sāk kust! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Tagad braukt ar auto pa meža ceļiem ir ļoti "patīkami." Brīžiem tās apledojušās vietas nevar redzēt un domāju, ka rezultāts te diži nav jāstāsta...spēj tik stūri no vienas puses uz otru grozīt, cerot, ka neielidosi grāvī. Dzīvnieki arī pēdējā laikā kaut kā bieži sāk trāpīties staigājot pa ceļu. Tā vien šķiet, ka šādi turpinot tā mašīna līdz vasarai dzīva neizvilks... Cik ilgi pēc smadzeņu satricinājuma (neliela) vajadzētu atturēties no alkohola (esmu atkarīgs ) ? Laikam jau, ka labi ilgi...sekas pēc kritiena vēl tagad ļoti labi jūtamas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Liepajaaa ir ists pavasaris! sauliiite,silts..uhhhhhhhh.. Es labaak to video neskatiishos! Negribu bojaat priekshstatu par dzershanu Dzert ir forshi un kamer nneguli slimnicaa esi vesels un shmiga nekaitee... Edited March 23, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Dzert ir forshi un kamer nneguli slimnicaa esi vesels un shmiga nekaitee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Un sestdien/svētdien jau sniegputeni sola pamatīgu. Cik nu vēl līdz vasarai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 atslegas vards - sola Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Nevaig sniegu, smukais laiks un spožā saule uzkūdīja mani uz močiem. Gribu paķert R6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 šeit anglijā pavasaris jau janvāra beigās sākās , un man tas nemaz nepatīk, sniegs piesaista daudz vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Dzīvotu tu 6 mēnešus gadā nelietojamā laikā, domāju, ka tev arī sniegs būtu nobesījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Bljaviens, man arii gadijaas Zaudeju kadu laiku atpakalj deriibaas, tagad chomam kursh atbraucis briivdienaas vajdzeeja JackDaniels uzlikt, veikalaa nebija, nopirku JimBeam, kopistiski izdzeeraam un vajdzeeja protams vel vienu buteljuku, dabujam kaut kaadu Bartenders vodku, pie velna pirmoreiz taadu redzeeju Tagad divi shkjiistoshie c multivitamiini un esmu uz pekaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Shodien pieregjistreejos gym'am http://www.mansfield.oasishealthclub.co.uk/ . Baigi forsha ficha ir tas, ka regjistreejoties tu aizpildi anketu par to, ko tu gribi sasniegt un uz ko vairaak koncentreeties. Forshaakais ir tas, ka vinjiem ir elektroniskas atsleegas, kuraas glabaajas visa informaacija par tevi un automaatiski tiek sastaadiita workout programma, lai saniegtu tavus meerkjus. Iebaaz to atsleegu taadaa kaa kompii un vinjsh tev paraada, kaada tev shiisdienas programma, aizej pie trenazhieri un iebaaz atsleegu un automaatiski tiek uzstaadiits tavaam vajadziibaam (ilgums, pretestiiba). treninja beigaas tu iebaaz atsleegu kompii un vinjsh paraada ko tu esi shodien izdariijis, cik kalorijas nodzinis un taadaa garaa. palasiit var te http://www.mansfield.oasishealthclub.co.uk/technogym.html Baigi apmierinaats esmu. Vieniigais tas, ka 12 meeneshu kontrakts £32.50 meenesii, bet forshi veel ir tas, ka man kaa memberam automaatiski tiek izsniegta karte ar kuru varu iet speeleet bowlingu katru dienu 1h garumaa ar 7 draugiem gada garumaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 NOIS, pats tagad jau kadu laiku eju uz kačeni un man pašam liekas, ka lielaka ekstra man ir sauna driz jau kačenene pati kačasies tava vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 32 paundi menesi? psc, par taadu, te LV 30 vel ir bolje menje normala sumaa par kachalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Vakar smuki Tris Siveenu piceriijaa padzeeru alinjus paeedu picu,un majas turpinaaju dzert Forshi Shodien jaiet uz balliti 18:00 sakas 2L Jamesson gaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Es ar nenoturejos un paņēmu jamisonu uz akciju rimi pa 8.5ls vel klat vermutu un ballite atiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Tikko nopirku biljeti uz Latviju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Jesss. Džemīts šodien būs cieņā. Arī būs jāpaķer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now