Jump to content
GIGN Forum

Friendly Cannibal

Mirstīgais
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Friendly Cannibal's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

1

Reputation

  1. meh.. es tāpat viņa vērtību nezinu. Un piecīts ir labāks nekā pa šito salu līdz konteinerim iet. Tikai ar tavu braukšanu pakaļ. Raksti PM.
  2. ņemot vērā to, ka laikam labot nav vērts, tad varu pat atdot pa to pašu piecīti. Tikai tā tava bilde nav tik pārliecinoša.
  3. tev varbūt smieklīgi, bet man acis grauž pie 32" TV sēdēt. Jā, vecīt, un iedomājies, arī citu vadu izmēģināju. Savas jēlības nākamreiz paturi pie sevis.
  4. Monitors visticamāk (95%) nodega dēļ strāvas kontakta(?), tb vieta kur sprauž strāvas vadu iekšā. Viņš tur šprakstinājas, šprakstinājas un vienu dienu aizgāja. Gribētu zināt kur vispār Rīgā remontē šādas ierīces un uz cik tas man varētu izmaksāt. Negribās atdot 50 eur par diagnostiku un tad vēl 50 eur par remontu.
  5. sanāk ka man baigi tālu būs jāvelkās.. nu labi, tad piekāpšos tai komisijai un miers. paldies par info
  6. komisija traucē bet kur tad īsti jātiekās aci pret aci?
  7. noteikti bij jābūt vēl metodēm. man tur izskatīšanā kautko stāstija, bet es aizmirsu, tas bij sen.. kautkādas rīgas domes pašvaldības ēkas ja nemaldos.. kuras tās īsti skaitās?
  8. izņemot i-banku un bankas filiāles, kā vēl ir iespējams apmaksāt administratīvo sodu?
  9. vakar mēģināju nedaudz palielināt frekvenci ramam.. uzbīdot uz 1333, viss darbojās. Eju atpakaļ biosā, jāpamēģina 1600mhz (pēc parametriem atbilst, gan mātei gan ramam būtu jāšansē). nekā, dators atsakās darboties. Pēc cmos reseta joprojām nekas negāja. Izrāvu vienu ramu, viss aizgāja.. kā pielieku atpakaļ, nekas neiet. mainīju krustām šķērsām un nekā.. Strādā tikai viens no RAMiem.. visiem dimm slotiem viss ir kārtībā. Kā tas var būt, ka nosvilst tikai viens rams? pie tam, voltāža vispār netika aiztikta. lieki piebilst, ka rams tika pirkts kā kit of 2
  10. Nemūc prom, padalies ar informāciju. Vēlos kopā ar letiņiem pagraizīties.
  11. aizķērusies pastā sīkpaka kura tur stāv jau labu laiku.. varbūt ir kādi veidi/attaisnojumi lai nebūtu jāmaksā tie 20 santīmi par katru uzglabāto darbadienu? Mēģināt viņiem ieskaidrot ka paskastīte nedroša un jebkurš viņai tiek klāt un tikai tagad saņēmu atkārtoto aicinājumu.. vai ko tamlīdzīgu. Tiešām negribās maksāt ~4Ls.
  12. nav gadījies. Pēc tavām domām, kas notiek pēc nāves?
  13. gadīties jau var visādi, tik pat labi tev pēc tiem pāris metriem telefons varēja būt tā nojāts ka tu pat viņu neatpazītu. Mana doma bij tāda ka izturības ziņā Nokia > viss pārējais.
  14. samsungam pēc katra kritiena būs jauns tetovējums, turpretī lumia ir izturīgs verķis.
  15. neatceros laiku kad tur nav bijušas atlaides
×
×
  • Create New...