Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Epix, alkoholiķis ir tāds cilvēks, kas jau plāno, kad ies piedzerties un kā un ar ko to darīs. Vēl šerpāk ir ja tu nedomā ar ko to darīsi, jo tev galvenais ir natest mūli un iet ielās dabūt pa to pašu vietu, ko aizlēji. Manā gadījumā man jau ir alkoholisms, jo katras nedēļas beigas es jau izplānoju kā aizliet mūli vai arī "tikai kādu alu" iedzert.

Link to comment
Share on other sites

daa403be6f63.jpg

c94690419313.jpg

12ef735f9b8f.jpg

OBEY OR IT DIEZ!

Starpcitu, vakar piecos, kad atvilkos maajaas, macho kraaca, es netiku iekshaa un veselas 15 minuutes agresiivi zvaniiju pie durviim, kameer vinjsh atveera, paaraak naaca miegs, lai vinju sistu :(

aww un reizē arī good for him. hohoho

Edited by kaamis
Link to comment
Share on other sites

Piecēlos pirms 20min, vēl joprojām galīgā autā. Derētu nomazgāties un parīt, bet ir pilna māja ar ciemiņiem un man kauns vilkt savu nodzerto purnu ārā no istabas :D Jāpagaida kad viņi visi piedzersies un spēs saprast mani labāk :D Šodien darbā būs interesanti...

Link to comment
Share on other sites

Superfināla lineups ir viens liels feils. Un viss tas pasākums šogad ir pārtaisīts par kaut kādu realitātes šova tipa naudas taisāmo mašīnu. Neatkarīgi no rezultāta - izgāzīsies visi trīs. Sūtot Lauri ir cerība, ka Igauņi iedos 10nieku, tā ka jā - esmu par viņa kārtējo 'orģinālo' garadarbu, lai cik skumjš viņš būtu.

Vēl es nesapratu kāda velna pēc visiem džekiem pēc kārtas ir backvokālistes, kuras ne velna nemāk dziedāt un vēl vairāk sabojā gan dziesmu, gan vizuālo kā tādu? :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...