jerrico Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Shonakt ar ljaunumu neciiniishos, lai var laiciigi aiziet gulet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Spešl 4 Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 tu man kasti nofoche un bljambu uz kastes, kur rakstits firma un modelis Es ari varu nofochet melnus zabakus un pateikt gucci yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Lai pieliek klāt vēl lapiņu ar niku , yo. ;d Ja kādam ir pazīstams tetovētājs ta, vai vari viņam palūgt atrast tetovējumu, kur divu aunu galvas veido sirdi. visus iespējamos variantus. man nav pašam neviens zināms tetovētājs. Edited November 3, 2010 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 sry bija atstāts resize uz imageshacka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Shonakt taka kominieks guleju, 00:00 ielidu migaa un 13:30 pamodos AmE, kada nozime tam tetovejumam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 jerrico, mazliet personisks jautājums, ko tu dari? Sēdi šeit patstāvīgi? Slinko, I mean. Meklē darbu? Mācies kaut kādā skolā kur jāiet reizi mēnesī? Neuztver to kā pārmetumu, vienkārši - skatos, ka tu trijos naktī, darba dienā, ja nemaldos, raksti, kad ej cs spēlēt, 4tros no rīta saki, ka tikko beidzi spēlēt un ej gulēt.. Ahh, maybe tu neesi nemaz Latvijā? Man galva plīst pušu, tik garlaicīgi, gribās kaut kam uzbrukt ar jautājumiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nu es jau domaju, ka ta nav, bet ja no malas cilveks saka acimredzot ir Visu pec kartas, macos, stradaju, speleju cs, lasu kaa goodmens piedzeeries. Biju 4 men. aarzemees, agad jaatguust iekaveetaas stundas Vispar riits iesaakaas suudiigi, biju pie aarsta, naakam5dien jaarij tautaa saucamaa kobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nemīz, kobra nav nekas traks. Tikai neēd pirms tam kādas padsmit stundas. Pēdējās trīs nedēļas nogalēs ar kolēģiem esmu izdzēris vairāk kā pa vasaru kopā. GooD`MeN, turies! Es ar tevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Kas par padsmit? Man teica lai no riita kad pamostos needu, bet par padsmit gan neko. Taa jau var kungjis pie muguras pielipt ja padsmit stundas need. Esi izbaudijis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Es izbaudīju kobru. Pats neēdu laikam kādas 15 stundas pirms. Īstenībā nav tik traki, tikai neforši, ka kuņģi piepūš kā balonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Es pirms diviem gadiem gulēju slimnīcā ar kuņģa čūlu. Man kaut ko teica par padsmit stundām, lai gan citu iemeslu dēļ 2 dienas nācās pārtikt no ūdens un pāris jogurtiem. Jā, esmu rijis. Nebija tik traki kā pirms tam sabaidīja. Atraugāties vajag, tad vēders nepārvēršas par balonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Tas nebūs patikami sēdēt un skatīties ka tev cauruli bāž mutē un tu nereāli vemsi , tāpēc labāk dari kā cash teica, lai nav daudz ko vemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Bullšits. Pirmkārt, tu guli uz sāna. Otrkārt, ja nav problēmas ar rīšanas refleksu, uz vēmienu nerauj. P.S. Neesi važīna un neņem nomierinošos līdzekļus vēnā, ja pirms tam piedāvā. Palātā viens paņēma, pusdienu bija strannijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Man ir problēmas ar to refleksu bet tāpat nerāva uz augšu. Atraugas sanāk ultra skaļas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 aaa izklausaas, ka pirms tam jaauzsit burcinja un tad var iet kobru riit buutu labs action kad to trubu iebaastu iekshaa veederaa un es vinju pievemtu, veemeklji ietu uz augshu un izshautos aaraa takaa vulkaana izvirdums, bamboocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 RZHU NEMOGU potinju gan labak nevajag, jo tak pirms kobras ir pa kadai anailiizei ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) Oi, pro tipi par kobru: Neēst, nedzert, neraustīties (kamēr guli), tecināt siekalas ārā uz tās huiņas, ko paliek apakšā (nerij nost), pats galvenais, neņem pretsāpju huiņas, nezinu cik tu sver, ja daudz, varētu būt problēmas ar vešanu uz ratiem un pēctam būsi pienarkots visu dienu. Pašam kobra nav bijusi, bet 2 gadus pastrādāju slimnīcā, vismaz reizi dienā sanāca vest kādu uz kobru, tā kā pieredze ir. Nav forši, kad ar tādu trauslu māsiņu 90kg kuilis jāved uz ratiem, vai, kad kāds sēž un sāk stāstīt savus dzīvesstāstus pirms tam. Edited November 4, 2010 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 kāds nezin kādus tieši nomierinošus līdzekļus piedāvā priekš tādām procedūrām kā kobra?(tieši ko) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 kas ir? iepatikās un wanna get high @ home? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffy Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Pats pirms diviem gadiem vienu kobriņu noriju, bez palīglīdzekļiem, beigās gandrīz raudāju, jo man ir samērā izteikts rīšanas reflekss. Ja ar to nav problēmas, tad nekas briesmīgs nenotiks. Bet ja godīgi, pie otrreizējas kobras nozīmēšanas pasūtīju viņus &^%$. Dzīvs vēl esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 IZskataas ka shodien tiri normala dieninja bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 kamer idloju, totals besis darit nav ko.. un sicis uz nerviem krit tikai raud un gul runat ari nemak grrr. Laika iesu skatities tv.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 nu ja, tieshi tads pats ka good mens, kad piedzeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) good mens raud , gul un runasanas prasmes pazaude kad piedzeras ? vnk Edited November 5, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now