Jem Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Vīkends brutāli tika nodzerts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 atkal aizspeleeejos cs lidz riitam gn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Vo, bljin. Vajadzeetu Itaalijas apsargiem iemaaciit latvieshu apsargu kultuuru. Shonakt vajadzeeja tik daudz idiotus noslaaniit, bet Itaalijaa ir joks, ka apsargs nedriikst fiziski ietekmeet klientu. Tad nu padomaajiet, kaada ir sajuuta buut apsargam, kad apkaart ir daudz mutes virinaataaji iisaak sakot, salagas. Vajag paarmaaciit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 (edited) Vo man tada divainiba no rita ar datoro, loti klusam var dzirdet krievu radio kamer sedeju dzivnieku sperma bet man nekadi radio nebija ierubiti un kurnu vel krievu LOL tur bija jabut rakstitam ferma, laikam kads bus paniekojies gar manu postu un samainijis Edited November 1, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Paga, tu sēdēji dzīvnieku spermā? Jeb pa krievu radio varēja dzirdēt dzīvnieku spermu? A no kurienes radio skan? No spermas? wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 bet man nekadi radio nebija ierubiti un kurnu vel krievu Arstam esi megjinajis lugt palidzibu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 bet man nekadi radio nebija ierubiti un kurnu vel krievu Nosit kaimiņus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLdren Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 krč krievu kaimiņo nodrabojās ar mīlestību. zabej tas lattlecom normaļi vairs netā nevar pasēdēt gan cs`u uzrambāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 zabej tas lattlecom normaļi vairs netā nevar pasēdēt gan cs`u uzrambāt. Maybe threesome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 A ko citu darīt? Sēdēt mājās un skatīties kkādu "Dejo nost". kur cilvēki, kuriem uz lieko svaru ir bijis pohujs, vai arī kkādus "Dziedošās ģimenes", kur lauku retardi (atvainojos, bet tas nešķiet pārāk normāli) mauc vaļā savas "sādžas" hītus, jo vel vairāk "Zelta talatnus", kur dabas brīnumi ar jaukām balstiņām padzied, džeki pavingro. Okey, pa retam trāpātas patiešām talantu cienīgi cilvēki/bērni! bet man nekadi radio nebija ierubiti un kurnu vel krievu worm, svītro to dīvīša dienas tekstu laukā, rekur svaigas asinis Ā, par sevīm - ideāli mājās atsēdēts wīkends, pateicoties sāpošam kaklam, iesnām, kas spiež pie zemes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 bet man nekadi radio nebija ierubiti un kurnu vel krievu Vienkārši dienas teksts. Varbūt tomēr uztaisiet "Zelta Topiku", kur apkopoti visi šādi dienas teksti... Nu vai tad nebūtu slikti ??? Šodien kā atbraucu majās vispār negribējās neko darīt, jo vienkārši spēka nebija aiz negulēšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 (edited) Nu vai tad nebūtu slikti ??? Šodien kā atbraucu majās vispār negribējās neko darīt, jo vienkārši spēka nebija aiz negulēšanas. Tur bija jabut rakstitai fermai, neviss spermai to es toch zinu. Man ta liekas kads ir paniekojies editojot gar manu postu Edited November 1, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Nu vai tad nebūtu slikti ??? Ir bijuši, gan jau pēc kāda laiciņa būs atkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Nē, nē, tad jau labāk dzert kā lopam, nevis tās visas huiņas skatīties. Bet nu ir arī dahuja citas izklaides iespējas. aha, nav jau tā, ka tu vienkārši mēģināji būt asprātīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Piem. aiziet uz klubu? Tāpatās tu tūr piedzertos. Aiziet ar dāmu uz kino? Labāk tomēr mājās, "nokačā" ko vēlies, gulta arī nav tālu Vizināties ar mašīnu pa Rīgas ielām, etc.? Nē, pašam jau nāk smiekli.. Nez, apgaismo mani ar iespējām, ko var darīt wīkenda vakaros! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Elementari, ar kubieshiem linijas un jamaikieshiem lapinjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 MUms te ir kāds gaumīgs fotožoperis? Es gribētu, lai kāds uzmeiko manai čikai avataru. NEzinu vai gribu ar visu vijas bildi, visdrīzāk viņas DJ niku. VINYL DIVA Kur lai dabū labu, strādājošu ratio fuckeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Nē, nu Rīgā nemaz nav ko darīt brīvdienu vakaros. Nez, kaut vai aizbrauc ar kartingiem pabraukāt vai uz akvaparku. Un ir tomēr atšķirība, kur tu skaties to filmu - mājās vai kino. Par gultu gan ir cits jautājums. Un jā, uzpīpēt zaļo arī ir labi - vismaz negribēsies tā purnu aizliet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLdren Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 šodien cs deva jau ir. galva atkal plīst pušu. eju gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) *Mentālā caureja*. Edited November 2, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Čurāt pār balkonu ir forši. Noņemiet man warnu, lūdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ejiet juus visi *irst. Es eju guleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Blac sonakt sapnoju, ka staigaaju ar aluminija spaini pa maximu un ieperkos uz helovina atlaidem ritigi. Un vislaik galvaa pa rinki gaaja taas maxima reklaamas kur kipa atlaides raada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 tu jau vakar biji normāli sapīpējies, kāds tur brīnums ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Es zin ka tas ir forši Mani ir pametusi veixme! Tapēc es dzeru un dzeršu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now