jerrico Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Beidzot mājās no darba, ar pāris meiteņu dzērieniem dlaitiem. Mazais besītis un aizkritušas abas ausis, takā cs_estate trubā skaņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Es tomer jutos ljoti labi shoriit 3 olas ar majonezi jau notiesāju njammm njammmm.... Priecīgus Jums visiem pautiņsvētkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Viena ola apēsta, kuličš arī apēst, tik dievīgi šogad uztaisīts.. Nedrūp, mīksts, garšīgs, mh.. Tik labs vienkārši.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Garausītis olas svaida, Visi viņu ciemos gaida, Cieniet olas tā kā nākas, Jo no olām dzīve sākas. Priecīgas Lieldienas Diena tik ideāli saulaina, zemīte arī apvilkusies nav vairs tik dubļains. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Jaaieet aatri buus pashuupoties, tad jaauztaisa sveetku vakarinjas un jauki jaapaseež... prieciigus sveetkus visiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Priecīgas Lieldienas, Visiem!! Man it kā šitādi svētki galīgi nepiesaista, tikai uzēdu olu un sasitu kādu ar olām. Bet šitās 2 dienas ir noliktas baigi traki, nu dzer un dzer un nevar beigt. Šodien atkal jāmēģina dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Te lētāk. P.S. Ir aizķēries viens Red Bull 7gr. Kad man tas brīnumainais kods atnāks? my bad, es no tā saita neko nesaprotu, bet cik sapratu, mans pieprasījums stāv rindā ps. ja man ir CS, es tak varu tikai hl ielādēt savā steamā? Edited April 4, 2010 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Ir bijis 5min, ir bijis 3.5h. EDIT: Jā, ir nedaudz rindā jāpasēž. Par spēlēm nezinu, drošvien. Uzmet meilu g2play supportam. Man 15min laikā atbildēja. Hmm, pamanīju ka vairs nav pieejams wow gametime. That's sucks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Hello mate Please send scan or photo of ID card, passport or driving license (document - in colour) with your order number. We must confirm your identity. It's nothing personal really. We must be very careful because we have many frauds... It is important to provide any document proving your identity otherwise we will be forced to refund your payment. This is is a one time procedure. You will not be asked for it again in the future. Sorry for any inconvenience caused. SAY WHAT? tas ir fucking obligāti? Kkas neticams. lol Edited April 4, 2010 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Kur tev to prasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Tajā cash^ lapā, kur var nopirkt CS D anyway, nosūtīšu isic kartes foto, ja nepatiks, tad neko, iztikšu. Edited April 4, 2010 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Šo visu sadaļu varētu nosaukt par mazo bērnu dienassgrāmatu. Šādus murgus neesmu sen lasījis..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Šo visu sadaļu varētu nosaukt par mazo bērnu dienassgrāmatu. Šādus murgus neesmu sen lasījis..... haahha, Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Šādus murgus neesmu sen lasījis..... nu un ka esmu emo un man nav ar ko izrināt savas problēmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladin Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Šādus murgus neesmu sen lasījis..... Izlasi savu signature, tur arī norm teksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 šodien negraizīšu vēnas. un-natural atņēma visu prieku tajā padarīšanā you spoiled all the fun in this topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
theday Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 lieldienas tika pavadītas nedaudz zem alkohola. ;D bet tā viss ok, tik laikam olu sišanās izpalika, jo nebiju mājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Beidzot Shodien suuucu konīti ar colu Un grilleju vistinjas uz pannas shas vakarinjas bus gatavas... UN kok4ītis vnk perfektu relaxingu uzsit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Tam kas te ņaudēja par to ka g2play vairs nav wow gametime kartes. IR!!! Paņem acis pirkstos un paskaties plašāk! Uztaisījuši šamie jaunu sadaļu tikai gametime kartēm! links cilvēkiem ar līkām rokām! Nerājies! Tur ir tikai WoW US gametime. EU nav. ? cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theday Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Drīz jāiet uz skolu, sāksies vecais cikls, skola - mājas. [sad] brīvlaiks galā. ;[[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Brīvlaiks netika pavadīts slikti. Jauno telti paspējām iemēģināt zaļumos, tikai tādu aukstumu naktī gan laikam neviens negaidīja... Alus daudzums laikam izkalkulēts bija neforši, jo jau ap 1 naktī alus bija beidzies un bija vien jāiet "siltajā" teltī meklēt piedzīvojumi tur. Pašas Lielās dienas ar nebija peļamas. Labi, ka Liepājā plūdu nav, tikai dubļi un peļķes, kuras arī paspēju jau ievērtēt naktī velkoties līdz tuvākajai bodei. Atkal skola, atkal mācības. Eju uz skolu ar mierinājumu, ka nu jau mazāk par 2 mēnešiem palicis, bet ko nu tur - jāpabeidz vien ir un jādzīvojas tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Varētu kāds iedot linku uz torrentu kur Colin Mcrae Rally 2009. nokačāt, baigi labais izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Tu doma Dirt 2 ? Karo4 pec 1h zobarsts , ljekajat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Jā, tieši tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Kad es 1reiz beigshu dzert? Tas ir vnk pzdc... Nonstopaa day after day es iemalkoju vai nu paaris alus vai tagad esmu kritis uz kokchikiem koniiiti ar kolu un ledu vakaros...PZDC prosta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now