Pinky Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 aiznjeemos no viena patsana stiimu. omg, tf2 ir reaali forsha speele !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) tam param alkoholisms iespeejams, varbuut pat ir kaitiigaaks nekaa narko, es to tiko izdomaaju bet jebkuraa gadiijumaa, arii man garsho aaboli it sevishkji LV razhojums aa un taa ir mana cuucinja, mans lopinjsh bet ja godiigi esmu slinka, un man neko negribaas dariit, taa savaa veidaa vareetu buut depresijas pirmaa stadija es gaidu vasaru, lai brauktu seenes uz UK lasiit p.s. vai beerniem nesaakaas briivlaiks? Edited April 6, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 p.s. vai beerniem nesaakaas briivlaiks? Alise sen jau sācies!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Alisei ir brīvlaiks, tāpēc jau prasa, vai pārējiem bērniem nav brīvlaiks MAn tik nākošnedēļ izpriecas nedēļas garumā oij, ka tempšu, un bez āboliem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) Alisei ir neverland p.s. no aaboliem, liels puncis paliek Edited April 6, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Un ašas kājas arī, ja tik aliņš ir, virsū, ko liet Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Un tā arī tu kontu man neiedevi. Anywayz esmu vēl pālī no vakardienas Viss sākās ar to, ka vakar piecēlos ap 14 un pēc divu stundu pasēdēšanas pie kompja sapratu, ka mājās nojūgšos. Tika apzvanīti pāris cilvēki un braukts uz centru. Pasildījām dirsas parkā un pēc tam aizvilkāmies uz krastmalu. Mājās nevienam negribās, domājam ko darīt tālāk. Aizgājām uz Victory Pub (ha ha, pub) Vecrīgā. Iedzērām aliņu, uzspēlējām biljardu. Ārā jau tumšs, man mājās braukt joprojām negribās. Ok, palieku pie čoma centrā. Pa ceļam pie viņa domājām ieiet foršā veikalā, kur tirgo šmigu 24/7 (foršā kā šmiga 24/7, nevis foršā kā foršā). Aizgājām līdz veikalam, skatos blakus stāv neapmierināts cilvēku bariņš. Nu pofig, ejam tālāk. Tad arī uzreiz sapratu kas pa štelli - veikalam inventarizācija (šito skatījos googlē kā jāraksta. tas vārds nekad nav paticis ). Sūdīgi. Padomāju jau no šmiga 4 tonight. Aizgājām pie viņa, šis izvelk kaut kādu mistisku baltvīnu. Negaršīgs bija. Fiksi izdzērām, saprotam, ka reāli pa īsu. Šis Ballantines izvelk. Te tev nu bija no šmiga 4 tonight. Viskijs galīgi neiet iekšā, bet dzert gribās. Nu jādzer. Uzdzeramais bija ķiršu kompots No rīta piecēlos saburzīts, paskatījāmies Top Shop reklāmas ar Mr. T. un tad es tinu makšķeri. Tikko iegāju dušā, noliku kluci, paēdu, bet vēl joprojām esmu pālī. Zb. Notorious B.I.G - Kick In The Door Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) mm.. mees te taa padomaajaam un izdomaajaam, fenomenu - ka esmu gatava atdod visu, ja mani neizmanto kaa meiteni jauki tas skan Edited April 6, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 A drīkst kā sievieti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 tik taalu es nebiju aizdomaajusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punk- Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 ahh šodien sapratu ka taisīt remontu izstabā paša spēkiem nav diezko prātīgi! + vēl ūdeni pa to visu istabu izlēja nu tad tur vnk. vāakks! Tgd sēžu istabāa nomazgājies + vēl saulēnēs jo no loga nežēlīgi spīd saule ! ;// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) tik taalu es nebiju aizdomaajusies laugh.gif Nu redz, feini, es ceru, ka bērnus Tu vēl nevēlies un Tev patīk ilgi vārtīties pa palagiem? Edited April 6, 2009 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Сегодня уже есть пятый день, как я пью, если начинают надоедать. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 ~dzert nav ko un est ar nav ko!Krīze bļē deļ algas aizskavēšanās,bet nefigā šodien aizleju mūli pie sencīšiem par godu viņu dzimenei :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 zajebis, ja vēl tad, kad tikko tika uztaisīts šitais topiks, tad retais kurš rakstīja, kad aizlējis mūli un tā. Tagad biežāk nekā katrs otrais posts ir tāds, kur saka, ka aizlieta seja. šodien smags treniņš bija, skrējām krosu un tad uz ledus. Dēļ antibiotikām man sirds varēja apstāties. Mājās braucot gandrīz vēmu. Rīt vēl DIVI treniņi, nekas. Tas ir sports, jāturpina strādāt. Tagad iekapāju banāniņu un apelsīnu (mm..bija garšīgs. ) un tagad čekoju, kas netā notiek. Hujova, ka moš kaža un Sprukts nespēlēs izlasē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) Tikko pa ziņām rādija to 31 gadīgo čali, kas pa telefonu seksuāli uzbāzies mazgadīgajām, pēc intervijas ar viņu tiesā, ko rādija jau bija redzams, ka čalis ir daunis un jāizolē. Edited April 6, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Tagad biežāk nekā katrs otrais posts ir tāds, kur saka, ka aizlieta seja. šodien smags treniņš bija, skrējām krosu un tad uz ledus. Dēļ antibiotikām man sirds varēja apstāties. Mājās braucot gandrīz vēmu. Rīt vēl DIVI treniņi, nekas. Tas ir sports, jāturpina strādāt. Tagad iekapāju banāniņu un apelsīnu (mm..bija garšīgs. ) un tagad čekoju, kas netā notiek. Hujova, ka moš kaža un Sprukts nespēlēs izlasē. Nu zini, mūļa aizliešana tomēr ir tāda kā atkāpe no ikdienas rutīnas(ok, dažiem man liekas, ka mūļa aizliešana ir arī ikdiena). Bļe, man nereāli smird atraugas tagad. Nu tas, ka Skrastiņš un Sprukts iespējams nespēlēs izlasē arī bija skaidrs bez tās esports.lv ziņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Nu jā, pēc smagas darba dienas iekapāt kādu aliņu pie TV, tas ir pilnīgi normāli.. Bet tā piepisties, ka pēc tam 2 dienas pohas, un tā nedēļā 3 reizes ir psc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 pilniigi noteikti vareetu visu dienu pa gultu nodziivot, iisteniibaa taa arii peedeejaa laikaa daru, neskaitot paaris kustiibas liidz pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 alise tu zini par trompetiiti peec aaboliem?? alise es tev pievienojos tikai esmu slims, tas ir pamaatojums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 alise es tev pievienojos tikai esmu slims, tas ir pamaatojums hm.. es labpraat guleetu 15H dienaa ko noziimee trompetiite un veel peec aaboliem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 ko noziimee trompetiite un veel peec aaboliem? Cits to sauc par trompeti, cits par mežragu 8-D Karoč par palagiem viss skaidrs, ideāli, esmu pieejams vēl 3 dienas Liepājā, lai bezgalīgi (šo 3 dienu intervālā) vārtītos palagos kopā ar Tevi, paiku un alu pienesīs pie gultas, ja būs tam visam laika, nu bet man kā jaunam ērzelim, elpu arī jāatvelk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 oi alis alis nu neko neko brauc ciemos.. man ir pipelsiini, jogurti, klepus siirups un es gulju 15 h p.s man vairs nava dublju eee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 šodien sākas lauka sezona futenē(mums). ak Dievs cik nepierasti bija, ka bumba atlec no zemes. vēl tagad ciskas un rokas sāp no spēlēšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 (edited) dublji jauki dzirdeet ka Tavu hazendu beidzot shie, pats saproti, dabas briinumi, ir pametushi novaartaa es vareetu riikot labdariibas akciju, Alise 15H gultaa, slima ar herpi, kursh saaks soliit? Edited April 6, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now