Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Man ir garlaicīgi :ermm: Nets sūkā, nokačātu nenoskatītu filmu nav, spēļu arī nav. Gandrīz vai būs jāiet palasīt kaut kādus universitātes štruntus. Varētu loģikas mājasdarbus izpildīt. Un bonusā visam man vēl sāp galva, awwww..

Rīt jāiet uz basi: Barons vs Ventspils, Arēnā Rīga. Baronam vēl nevienu spēli šajā sezonā neesmu redzējis, pat nezinu kāda komanda izskatās. Fcuk, tikko iečekoju spēļu kalendāru un secināju, ka esmu palaidis garām spēli ar Žalgiri. Cerēsim, ka uz BBL beigām atkal satiksies.

P.S. Man vienīgajam SEB iBanka nežēlīgi bremzē?

edit: jasna, nets vainīgs.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Jopcik, jūtu lūpas aprautas, fak nevaru atrast nevienu kremu, awwww es nomiršu ja rīt būs pretīgas lūpas, tā besi! Minūtes 2-10 reizes nolaizu lūpas. awwww..

EDIT: Amii tā ir tava draudzene ja? :)

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

Fak, šodien ap kādiem 17.00 izrubījos un pamodos ~ 21.00. Tagad miegs nenāk, aiziešu gulēt ap 4, kas nozīmē, ka pamosties nevarēšu normāli( nu ok, es parasti nevaru normāli pamosties, bet rīt būs vēl grūtāk) + vēl rīt pirmās 2 stundas ir foršās programmēšanas, kurās es, visticāmāk, vienkārši mēģināšu neaizmigt. Peace.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

:)!

p.s. Pfui meloju :) Skjiet nesen pielejos kaut kad ar :) Bleee un riitaa man lielaaa pjanka,jaiet pie drauga uz dzimeni! Un 6dien uz darb :( Un 6dien ariii pjanka! :( Vopshem zb shitaaas pjankas!

Wow cik ilgi :DD

Aizbrauc uz straupi tur tev palidzes :]]

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...