Wanna' be nothing Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Tikko pamodos, gribu veel guleet. Ai vienalga laikam ieshu veel paguleet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Piecēlos, gribu vēl gulēt, pohmeļaina stadija jau otro dienu.. Laikam neiešu uz darbu (bastošu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 (edited) pamodos, izlasu hollow postu un sāku domāt kādus naher akecs konfigus vegasam salicis? EDIT: izrādās viss ir normas robežās. Edited April 16, 2007 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Pamodos, paēdu paskatījos ziņas. Gulēt vairs negribas, a ēst gribas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 em pieceelos.. saap galva neaizgaju uz shuci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Esmu jau augshaa (kas man ir neierasti shinii riita stundaa), paspeeju jau noskatiities 900 sekundes un sapratu, ka nekas manas ieveeriibas cieniigs pasaulee pashlaik nenotiek. Seezhu pie datora un taa domaaju pavadiit naakamaas 5 stundas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 bija doma uz Rīgu aizmaukt, bet pārākais slinkums uzmācās - nebraukšu. Jau kuro reizi noklausos "Bush - Letting The Cables Sleep (The N.O.W. Remix)", visai nopietni paķer vakar biju pamestā raķešu bāzē, diezgan baisi un iespaidīgi bija forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Tikko izvilku ērci no kājas un uzreiz pazvanot ģimenes ārstam, šī man ieteica tikai gaidīt nākamās 10 dienas un novērot vai man nav kādi simptomi parādījušies, tā es uzzināšot vai ērce bija inficēta. Līdz ar visām zvanīšanām nesanāca aizbraukt šodien uz darbu, lai gan šefam beidzot apsolījos paņemt pilnu darba dienu un pabeigt noflīzēt šim v.istabu. Kā arī ir sastiepts kakls, bet šodien pēcpusdienā vajag braukt uz haltūru. Varētu jau nebraukt, bet nauda šajos laikos (it īpaši šajā laika periodā, tas ir līdz vasarai) ir ļoti nepieciešama, tādēļ gulšņāt mājās nevarētu atļauties. Tādas domas mani nomāc šajā rītā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 tikko, pamodos, kavēju no stundas 5 min. pohuj, paēdis esmu, jāsaģērbas, jāitīra zobi un jāiet uz skolu, ārī tas otrs renderējums, kas ilga 1,5h ir sarenderēts un bļed atkal it pa fragmentiem, laikam kaut kas tur jāsabīda kārtīgāk ir, to pēc skolas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 eh, pamodos ar domu, ka jaaiet uz skolu, bet nee! man ir nedeelja briiva! klausos muzonu, lasu foorumu u.t.t! jaaiet pashaudiities @ gign! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 4x noklausijos jenny may - bez puisiem nevar uz max vol un tagad jaabliezh uz skolu atpakalj yoyoyo! 5.st vietaa kas nenotiek ieliek septiito, lai var bastot ar mieriigu sirdi astoto P.S. NE NE NENENENENEEE-VAA-JAG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Tagad seezhu maajaas, peec stundas jaaiet uz skolu. Peec 6-dienas dzimenes skapiitii veel staav apmeeram 0,7 "Lauku degviins"(no litra), kas ir reaali pretiigs. Cigaretes kaadam laikam pietiks, jo man uzdaavinaaja bloku Un tagad man pa skaipu naak tas faking spams ar viirusu, uz kuru es jau 1x uzkjeeros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spirgala Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Labrīt! Tiko piecēlos. Istenība biju piecēlies no rīta , bet secināju man ir neliela temperatura.( laikam ka nepareizi uzrakstiju ) ! Tagad ieshu pabrokastot , palasiishu estules( ja bus ) . Tad pie TV! Veiksmiigu Dienu visiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Niikstu darbaa un dzeru jau tresho teejas kruuzi... gaidu darba dienas beigas. Kaa saciit jaasaka, stiepju gumiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 (edited) Nesen pieceelos un vel nepaedis skatos HOKEJA atkartojumu no TURINAS OLIMPISKAJAM spelem,kur nuujas krusto Latvija-Kazahstana!Pagaidam 2:2 un tiri naidiiga spele,no Kazahu puses,bet taa kaa atceros ka mes shos panjemam,tad ar mieerigu sirdi nepardzivojot varu sekot liidzi un gaidit,nakamos vartus!Laikam pec hokeja bus japaed un jaiziet padzert kads alinsh,jeb ar draudzeni satikties! P.s. 10min veelak: Esmu shokaa speles rezultats jau kljuvis 2:4 un jaspele 5min!Laikam mes toch esam kaunpilni KAZAHIEM zaudejushi! P.p.s. vel 5min velak: Ak DIEVS nu jau 2:5 Kauns un negods,skjiet ar Italjiem bus kas lidzigs Edited April 16, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 (edited) Atvelkos mājās priecīgs par 10 ģeometrijas kontroldarbā un 5 ķīmijas. Pa ceļam simpātiska džusīte palūdza, lai šai nopērku balzāmā sidru. blja, jākoļī .. Tagad sēžu ar tējas krūzi un 3 virtuļiem pie datora gatavojos rakstīt literatūrā darbu. Vēlāk jāiet pirkt šorti, kā nekā vasara sākas. Edited April 16, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Atnaacu maajaas, paklausiijos muzonu, apeedu saldeejumu, un tagad jaaiziet CS uzzipaat. Vakaram paredzeets liels plaans, jo riit jaaprezentee biologjijaa prezentaacija... Kādam nav aizķēries kāda prezentācija par cilvēka uzbūvi, iekšējiem, ārējiem orgāniem? Buutu ljooooooti pateiciigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Atnācu no skolas. Šodien bia 4 k.d, kurus domāju ka uzrakstīju labi. Stundās vispār nereāli mācīties. BAIGI KARSTI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 oooh, nesen no skolas. beidszot sagaidiiju normaalu laiku, vismaz starpbriizhos var normaali pasauljoties nevaru kaarteejo reizi sanjemties ne maaciities, ne straadaat. besii Mr Pallma, buushu palaidis garaam mirkli, kad uz sauthemptonu paarvaacies Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 esmu darbaa, peec stundas braukshu majaas zadra4ivatj cs, jo esmu zadrots (vakar tikai to atklaaju). jaa, laicinsh tiktieshaam feins, man baigi patiik P.S. 400kg rulez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 akal lasu sho topicu... jau no 9:00 seezhu pie PC igraju cs.. sak jau apnikt laikam bus jataisa partraukums liidz kaadiem 20:00 jo gribas eest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 (edited) nupat atnacu majas, piegaju pie pc un tagad, uz sabiisha skanot "trance energy" koncerta biitiem, meginu sagaidit klanmeitu kad vins atnaks majas un uzzvanis man skype, lai varetu spelet dotu warcrafta ak jaa aizmirsu pastastit par savu shoku, kads radas skatoties vienas tiri cieshamas meitenes galeriju draugos. si galerija bija parbazta ar draiska rakstura bildem un, esot tieshi galerijas vidu(tjipa labakais vel naks), man paradijas uzraksts, kurs vestija par to, ka galerijas vairs neesot pieejamas. vnk Edited April 16, 2007 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Šodien pilnīgi defaulta diena. Nekā interesanta :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Tikko atnaacu no stadiona, kaadas 2 ar pusi stundas speeleeju futbolu. Zekjes smird. Man ir slinkums aiziet uz apmainiit. Eest arii gribas, laikam buus jaaaiziet uz virtuvi un kkas jaauztaisa, pa celjam apmainot zekjes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Hmm... vakar aizāju pie draugiem , tie tur dzina matus nost! Kā nu ne , es arī nodzīšu , prikols tāds , ka man nodzina nevis 12mm , bet ~1-2mm, par ko es biju uz viņiem ļoti dusmīgs! Vēlāk spēlēju Bernātos ( ja kāds zin , kur tādi atrodas ) futbolu , galīgi noguris atvilkos mājās! Iegaju vannā , uzpīpēju un atrubījos līdz rītam. Aizgāju uz šuli un nosēdēju tur pilnīgi visas stundas ( kaut kas neticams ).. Atnācu mājās un chilloju un klausos k-kādu smirdīgu krievu repu , rakstu šo postu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now