HoLLow_LiFe Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 šodien pēc atgādinājuma atcerējos, ka bija ļoti nice, tas pasāciens. 15vs15 ^_________^. tāpēc domāju, ka varētu atkal, ko tādu uzrīkot? ko saka vadība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 nebūtu slikti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 (edited) neatradu...likaas, ka pie ''jaunumiem'' bij apraxtiita ieprieksheeja... buutu jau baigi forshi... P.S kaa tika daliiti tiimi? Edited March 27, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 P.S kaa tika daliiti tiimi? oldschool, middleschool, newschool + muuviks riktīgs mjasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Vismaz kautkas savādāks un jautrāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 (edited) diemzheel pats turniiraa nepiedaliijos, bet nu peec tam, noskatoties movie, shkrobe paraava veel vairaak. izskatiijaas, ka bija jautri. noteikti VAJAG atkaartot Edited March 27, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 MiDDLeSchO_oL FTW!!! Rush tupus un visa komanda ar šīldiem pie CT bāzes ķeblī bija normāls pwnage P.S. Tas nozīmē, ka es GRIBU kaut ko tādu atkārtot Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Kas tas bij pa briinumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Kas tas bij pa briinumu? 3 komandas speeleeja 15vs.15! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ee bija jautri es ar butu piedaijies, jaa nookijs butu man intensivak pieteicies skypaa Bet pasakums labs newschool rockzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 es visu savu ciema iedziivotaaju vaardaa saku: JAA !!!! VAJAG SHAADU LIETU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 diskutēt par to vai tas ir nice vai nē nevajag, jo tas bija vnk grandiozi, tagad tehnika attīstās, varēs ventrilo kontaktēties.. bet ko tur daudz par to. jāskatās vai to atbalstīs LIELIE puiši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 diskutēt par to vai tas ir nice vai nē nevajag, jo tas bija vnk grandiozi, tagad tehnika attīstās, varēs ventrilo kontaktēties.. bet ko tur daudz par to. jāskatās vai to atbalstīs LIELIE puiši. es esmu LIELS un es atbalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 piesakos uz uz BOTSCHOOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 es arii veeleetos tadu hirnu uzriikot tb piedaliities... \ pff kada tur nob vai bot vai middle .. galvanais ka varees Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 aaa nu ja taa tad tas ir ljoti interesanti! vareetu pameegjinaat! es ganjau buutu newschool teemaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ak dies, pēc tās spēles ausis sāpēja un galva bija dulla bet bij jautri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Man mājas iemītnieki pa reizēm 3 minimums nāca skatīties vai ar mani viss kārtībā, kad es zviedzu viens pie kompja spēlējot cs Midscho0l ftw! ordii! arī atbalsta un esmu liels - 195cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 uz to spēli tieši nets pazuda, nedabūju piedalīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Nu vajadzet jau vajag, akurs uznemaas organizeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 Nu vajadzet jau vajag, akurs uznemaas organizeet? da, kas tur ko organizēt. sastāvi paši komplektējas, par laiku novienosies, kādā 7dienā, kā iepriekš, lielākā problēma ir serveris, kas itkā gulstas uz GIGN pleciem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Njā, nepiedalijos, bet noskatoties mūvikus sapratu ka foršs pasāciens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Tas bija kas grandiozs uz kuru esmu arii gatavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) buutu jau reaali, bet tikai ja riiko, tad plz nonemiet to "ready" suudu, jo atkal buus prikolisti, ka kaads nerakstiis ready un naaksies 15min noskaidrot, kursh idiots nav uzrakstiijis Edited March 28, 2007 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 pie 15x15 laikam naaksies izrubit araa kaa main, taa arii csdm aa un protams arii weblapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts