0xDEAD BEEF Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 ja liels paldies par interaktivajiem padomiem... Sandra vairs pat neatbild uz manam iszinjam.. nezinu.. visas parejas meitenes un puishi man liekas negliti. Bija atnakusi draugi, bet vini ir stulbi un tikai smejas par mani. Es gribu izdarit pasnavibu. Sodie skola par mani nirgajas visi 12 klasnieki un teica ka esmu luuzeris. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 "nesi beediks" un nelien atpakalj pie vinjas uz veedra kaut vai tas saap, paraadi ka tu esi speeciigs un vari dzivot taalaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 eu, es zinu, nodur andri Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Cik Sandrai gadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Mlin man vēljoprojām nedalec, kādēļ te visi tādu sviestu raxta... Tas taču ir galīgi stulbi, vai varat pretējo paskaidrot? Kāda jēga no šītā topika, ja tas viss ir kaut kāds izdomāts šic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 ble 4ista ar 4omiem paņem andžu pie dziesmas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dogg* Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 nedod Dievs uzrauties uz viņa kādā tusā slowik, tu toč esi ģēnijs, lai gan mans variants arī nebija galīgi sūdīgs.. ja tu nedziivo reezeknee nat neuzrausies uz vinja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Es gribu izdarit pasnavibu. es taču teicu ej griez vēnas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 traffic tev galigi nav humora izjutas beefy a mosh kad beidzas stundas ievelc Sandru krumos un pieradi, ka esi vecis un Andris nespej Tev turet lidzi. Tad varbut Sandra sarpatis, kas ir kaa Un Andris paliks besha, vienigais vinsh Tev pec tam vertushku var uztaisit Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Es gribu izdarit pasnavibu. Citu izeju es neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Iedod man Sandras telefonu. Es kā jau tīņu problēmu eksperts parunāšu ar viņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Mlin man vēljoprojām nedalec, kādēļ te visi tādu sviestu raxta... Tas taču ir galīgi stulbi, vai varat pretējo paskaidrot? Kāda jēga no šītā topika, ja tas viss ir kaut kāds izdomāts šic? pilnīgie piekrītu te kkāds murgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 pilnīgie piekrītu te kkāds murgs un? kur jēga no tava posta? Kādā sakarā kaut kas jākomentē ar "kkāds murgs"? Ko tas dos? pag.... pag.... vēl neatbildi, ļauj man izdarīt to tavā vietā.... ēēē..... NEKO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 (edited) Nezinu, ko lai dara... Ko jus darijat? Ja es pabuchoshos ar daudz citam meitenem, tad es atkal patiskhu Sandrai? Es biju uz bijusho skolu un tur viena meitene gribeja buchoties... Beefy Edited March 12, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) Nezinu, ko lai dara... Ko jus darijat? Ja es pabuchoshos ar daudz citam meitenem, tad es atkal patiskhu Sandrai? Beefy Diezvai. viņa tevi saukās par kko pretīgu un var atnākt un iesist pa sāpīgu vievu un tad diezvai tu viņai patiksi Edited March 12, 2007 by ExTaZy Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Ej sasit Sandru un pabučojies ar Andri. Tam vajadzētu atrisināt sasāpējušos situāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Nezinu, ko lai dara... Ko jus darijat? Ja es pabuchoshos ar daudz citam meitenem, tad es atkal patiskhu Sandrai? Es biju uz bijusho skolu un tur viena meitene gribeja buchoties... Beefy A kad Jums pedejo reizi bija sex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Ieliec Sandras bildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) visa risinajums tad beef naw vaidziigs Edited March 12, 2007 by zv3rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Neesi bēdīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Starpcitu, ko tu bēdājies, tāpat VISI pāri kas satiekas skolas laikā atri izjūk, jo pēc pāris gadu kopdzīves viņiem ZB, jo tas ors (otra) ir tiktāl atskatīta un pazīstama, ka rūtīna sāk tiktāl krist uz nerviem, ka vairs nezin kur dēties, tākā labāk samierinies un priecājies par to ka pašķīries tagad nevis kautkad vēlāk, kad jau piem. ir zaļots. + tad kad viņa pametīs andri dēļ kāda cita, Andris būz arī sāpju sagrauzts un tu varēsi uz viņu skatīties, rādīt ar pirkstu un skaļi ierēkt. Piedevām redzēsi, kāds idiots tu varēji būt, bet nebiji, jo visā ir jāmeklē pozitīvais.... Karoch, laid sāpi prom un dzīvo šodienai, jo tāpat tev vairāk dominējoša ir zemapziņa, un lai kā apziņa par to raud un bēdājas, tāpat tu to visu aizmirsīsi, un pa cik zemapziņu bīda tikai divas sliedes TB SEX un Iznīcība, tad agri vai vēlu tu atradīsi citu, jo tāda ir cilvēka daba + tu nemaz viņu negribi atpakaļ, padomā tikai viņas mutē ir pabijusi Andra mēle un varbūt netikai tur, un tu tagad gribi.... fui ... beidz ...aizmirsti ... ir daudz citu jauku meiteņu ne tikai tavā skolā vai draugulokā Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Mes bija kopa VESELU 1.5 gadus! Mums gan vel nebija bijis seks, bet bijam sarunajusi, ka tad, kad man paliks 16, tad mes pasexsosim, bet man driz paliks, bet vina mani pameta ar Andri? Ja butu bijis atrak sex, tad nepasmestu laikam.. ta ir tikai mana vaina! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Labi vien ir, ka jums nebija sexs. Varu saderēt, ka andris jau bija paspējis, un tagad viņa ir netīra iiuuu.. Būtu vēl saķēris tādu kaiti, ka oi oi oi....vai tad sandra (vai ka vinu tur) ir vienīgā meitene kas tew patīk? Starp citu cilvēki šķiras arī ār lielākiem kopdzīves gadiem, ta kā samierinies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 pasaki sandrai ka andrim (vai kā viņš tur) ir AIDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
reigans3 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 nu ko juus njematies aizej uz kiosku nopeer FHM ieej publiskaja tolete un noducini!pec tam pasaki sandrai ka zaudeji nevainiibu un esi gatavs sexam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now