Jump to content
GIGN Forum

Iesaki Kara Filmu

vincister
 Share

Recommended Posts

Varat kāds ieteikt kādu labu filmu par karu.

Var nepiedāvāt "Saving private Ryan", "Enemy at the Gates", "9. Rota" un "We were soldiers" biggrin.gif

Gan jau kaut ko no ieteiktā būšu redzējis, bet tas nekas jo tagad vairāk nevaru atcerēties nosaukumus.

Nu un kāds man var palīdzēt atcerēties kā saucās viena filma par izlūkiem. Atceros ka filma bija par 2 pasaules karu, izlūki bija padomju un spiegoja nacistus. pašās beigās paspēja noraidīt ziņas, pēc tam nacisti ar liesmu-metēju nodedzināja šķūni kurā slēpās izlūki. Vēl atceros ka krieviskie segvārdi(radio) tajā filmā bija "zemļā" un "zvezdā"

Ak, jā es domāju 20.g.s.!

black hawk down arī bija tāda inčīga. storijs gan man besīja bet specnazi kas šāva ar awp + pistoli gandrīz tikpat labi kā es csā gan patika smile.gif

Shitaa filma vnk pwned....

Ja patiik pilsonu kars noteikti noskaties shis divas jaunaas filmas Red Diamon un Last King of Scotland

Filmaas nav gan taada shaudishaanas lielaa, bet kars ir kars ar vai bez taa....

Edited by bencik

Jaunās maybe?

Letters from Iwo Jima

Flags of our fathers (pirmizrāde tikai 9. martā, bet pēc treilera ļoti aizraujoša izskatījās.)

jā izskatās ka labas, bet letters var dabūt pagaidām tikai CAMERA kvalitātē un otra kā jau teici vēl nav biggrin.gif

bencik, cik noprotu Red Diamon arī vēl nav pieejams labā kvalitātē?

vot neatceros, kā angliski sauca bet bija "sārtā līnija"

šī? http://www.imdb.com/title/tt0120863/ ? tāda nosaukuma filmu atceros, bet jānoskatās vēlreiz smile.gif BTW: oriģināls ir 1964 gada filma balstīta uz grāmatas.

lol, pearlharbor esmu redzējis un man viņa ir, bet kaut kā nepieskaitu pie šīm kara filmām.

uzzināju ka band of brothers ir 10 daļas, būs daudz ko skatīties smile.gif paldies macho

Tears of the Sun var skatīties tapēc ka ir Bruce Willis, bet citādi nez. anyway paldies par ieteikumu

"Patriot" nav par 20.gs. Te tiek prasiitas filmas tikai par 20.gs. + man liekas ka visi to filmu jau ir redzeejushi.

tā filma bija par ASV pilsoņu karu, vai kaut ko tamlīdzīgu?

nu tādas man diez ko nepatīk -> vai nu 20.gs (galvenokārt filmas kur ir par WW2, Vjetnamu un Korejām)

vai arī filmas kuras ir agrāk par 15.gs. nu tādas kā Bravehearth, Spartac, Troy etc.

kapec tiehsi pa karu smile.gif panjem labak kaadu melodraamu noskaties !  31.gif

tās ir šausmenes manā uztverē, jo nevar lielāko daļu no tām skatīties smile.gif

labāk kara drāmas!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...