vincister Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Varat kāds ieteikt kādu labu filmu par karu. Var nepiedāvāt "Saving private Ryan", "Enemy at the Gates", "9. Rota" un "We were soldiers" Gan jau kaut ko no ieteiktā būšu redzējis, bet tas nekas jo tagad vairāk nevaru atcerēties nosaukumus. Nu un kāds man var palīdzēt atcerēties kā saucās viena filma par izlūkiem. Atceros ka filma bija par 2 pasaules karu, izlūki bija padomju un spiegoja nacistus. pašās beigās paspēja noraidīt ziņas, pēc tam nacisti ar liesmu-metēju nodedzināja šķūni kurā slēpās izlūki. Vēl atceros ka krieviskie segvārdi(radio) tajā filmā bija "zemļā" un "zvezdā" Ak, jā es domāju 20.g.s.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 band of brothers noskaties. laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 par kādiem kariem tev interesē, par kuru vēstures posmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 principā 20.gs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 principā 20.gs. black hawk down arī bija tāda inčīga. storijs gan man besīja bet specnazi kas šāva ar awp + pistoli gandrīz tikpat labi kā es csā gan patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Behind Enemy Lines!2vas daljas ir un abas ir labas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 The Great Raid Man patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 vot neatceros, kā angliski sauca bet bija "sārtā līnija" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Jaunās maybe? Letters from Iwo Jima Flags of our fathers (pirmizrāde tikai 9. martā, bet pēc treilera ļoti aizraujoša izskatījās.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) black hawk down arī bija tāda inčīga. storijs gan man besīja bet specnazi kas šāva ar awp + pistoli gandrīz tikpat labi kā es csā gan patika Shitaa filma vnk pwned.... Ja patiik pilsonu kars noteikti noskaties shis divas jaunaas filmas Red Diamon un Last King of Scotland Filmaas nav gan taada shaudishaanas lielaa, bet kars ir kars ar vai bez taa.... Edited March 5, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 Jaunās maybe? Letters from Iwo Jima Flags of our fathers (pirmizrāde tikai 9. martā, bet pēc treilera ļoti aizraujoša izskatījās.) jā izskatās ka labas, bet letters var dabūt pagaidām tikai CAMERA kvalitātē un otra kā jau teici vēl nav bencik, cik noprotu Red Diamon arī vēl nav pieejams labā kvalitātē? vot neatceros, kā angliski sauca bet bija "sārtā līnija" šī? http://www.imdb.com/title/tt0120863/ ? tāda nosaukuma filmu atceros, bet jānoskatās vēlreiz BTW: oriģināls ir 1964 gada filma balstīta uz grāmatas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 black hawk down FTW!!!!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 9. Rota. Full metal jacket. Jarhead. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Tears of Sun Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Tears of Sun Mahmed tieshi tavu filmu gribeju ieteikt,jo VAKAR vinju pa ProSieben skatijos Tears of the Sun ar Bruce Willis galv. lomas 2003gada filma,bet nu laba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) PEERLHARBORA pats labaakais man vinaa patiik tas ka MEDAL OF HONOR PACIFIC ASSAULT SAAKUMS IR TAISIITS PEEC SITAAS FILMAS P.S. jee 200 . posts Edited March 5, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 pats labaakais man vinaa patiik tas ka MEDAL OF HONOR PACIFIC ASSAULT SAAKUMS IR TAISIITS PEEC SITAAS FILMAS Tapēc, ka šādi notikumi patiešām notika. Tieši tādēl amerikāņi iesaistījās tajā karā. P.S Pearl Harbor imdb Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 lol, pearlharbor esmu redzējis un man viņa ir, bet kaut kā nepieskaitu pie šīm kara filmām. uzzināju ka band of brothers ir 10 daļas, būs daudz ko skatīties paldies macho Tears of the Sun var skatīties tapēc ka ir Bruce Willis, bet citādi nez. anyway paldies par ieteikumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 lielaaka dalja ko gribeju ieteikt jau ir piemineetas. nu es dodu 9 balles, personiigi, filmai black hawk down - uz hdtv formata filma vnk spaarda ne gluzi pa karu, bet tomeer ir laba - Men of honor P.S ''Baiga vasara'' ar tiiri ta neko - katrazinjaa faktu netruukst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Band of Brothers Lielā pastaiga arī par karu Black Hawk Down Apocalypse Now No Mans Land Enemy At The Gates Protams, ir vēl daudz dažādas. Idejas vari meklēt Best War movies sarakstā. GL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) =] nja The best Black Hawk Down!! Edited March 5, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Mhm... maybe Patriots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 kapec tiehsi pa karu panjem labak kaadu melodraamu noskaties ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Mhm... maybe Patriots? "Patriot" nav par 20.gs. Te tiek prasiitas filmas tikai par 20.gs. + man liekas ka visi to filmu jau ir redzeejushi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 "Patriot" nav par 20.gs. Te tiek prasiitas filmas tikai par 20.gs. + man liekas ka visi to filmu jau ir redzeejushi. tā filma bija par ASV pilsoņu karu, vai kaut ko tamlīdzīgu? nu tādas man diez ko nepatīk -> vai nu 20.gs (galvenokārt filmas kur ir par WW2, Vjetnamu un Korejām) vai arī filmas kuras ir agrāk par 15.gs. nu tādas kā Bravehearth, Spartac, Troy etc. kapec tiehsi pa karu panjem labak kaadu melodraamu noskaties ! tās ir šausmenes manā uztverē, jo nevar lielāko daļu no tām skatīties labāk kara drāmas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now