Mahmeds Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 (edited) Es pat neatceros ka buutu ar tevi runaajis. lol koshki, man liekas tu daudz ko neatceries vakar pamanijos nospelet veselus 2 latus. Ak jaa, Koshki tu jau nebiji vienigais kas nocelas denja arii bija vakar tiri saguris un Jimmijs vispar bija parguris p.s. ja kads atrada pelekas cricket shkiltavas tas ir manas !!!! Edited February 18, 2007 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Svaks pulveris jums, puisi! Kur tad jaunibas energjija? 4uvis gan labais - esot visu nospelejis pokera, bet cik nu atceros, vairak par 59.8 santimiem tas nebija! tusins biji baigi ok! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 18, 2007 Author Report Share Posted February 18, 2007 Ble tikos pamodos, a kad es atluuzu? Riktiigi ar Dyversant,Lavrx un Freelancer izdziedajamies izdejojamies Degli ir partikas tehnologs, vareja just kad sho pielaida pie desinjaam, baigi labas bija Denja, nu jaaa.... apvema visu daarzu Pasakums, ok aa lin Beefy tu ir dzeks ar riteni -15 braukaties Mahmed vispaar taads dzeks, respect un Jimbugam arii abi divi tagad darba jau seezh Meginu bildes dabuut kompi nesanaak, bled laikam veel Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Jā 4uwis reālais dzeks visu ceļanaudu papisa pokerī. Labi ka vel pietika prāta nelikt botas un dzemperi uz spēles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 lol kr4, Wolf vairak droshi ka nelaidis iekshaa pec shitiem izgajieniem darzs pievemts droshi, ka vel kaut kadi ushkjerbi ak jaa runajot par tiem cisinjiem cceptajiem shodien uz poxmeli nak desinj atraugas visu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Jaa, vispaar jaauzslavee pavaars. Ideaali garshiigi ciisinji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 18, 2007 Author Report Share Posted February 18, 2007 (edited) Eu labi, kad 4uwis savus matus neatdeva Wolfblade, akaa tur viss normali piekartots, jo kad es braucu majaas bija autopilot Blin bildes nevaru kompi dabuut, bliiin Edited February 18, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Blin bildes nevaru kompi dabuut, bliiin piedo, man ir tikai tadas speejas, vinjas dabus PC. taka, es driz ieshu vinjam pakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 bij nais.. vieniiigi tas ~150m sprints uz trolljuku nebij tas vajadziigaakais.. kopumaa akal reali jestri.. tik uz tiem ~06:00 saaka leenaa garlaiciiba naakt hahah +10Ls skaidraa.. +vel no moldera 3Ls.. pokerOwnage! dziedaashana bij laba, jaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 (edited) Un panemat kaads fotoaparaatu, es savejo shonakt esmu veiksmigi padirsis Tu gadījumā nebrauci šodien ar Ķekavas mikriņu 12:05? -edit- Ā nē, laikam nebrauci gan, jo tas bija šodien un šodien jums bija tas tuss, kas nozīmē, ka tu tur nevarēji būt. Vienkārši brauca uz Rīgu kaut kādi džeki no dzerstiņa un arī runāja, ka viens padirsis fočuku Edited February 18, 2007 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Wolfblade, akaa tur viss normali piekartots, jo kad es braucu majaas bija autopilot lol kr4, Wolf vairak droshi ka nelaidis iekshaa pec shitiem izgajieniem Viss ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 pirti kads vispar iegaja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 prieks par denju, ka viņš turpina savu triumfa gājienu iezīmējot,t.i., apvemjot visas vietas kur viņs tusē Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Kur tad palika tā cēlā ideja nepiedzerties? Domāts taču bija mazgāties un iemalkot alu. Man prieks, ka šīs gaišās domas pazūd līdz ar pirmo alus malku. krish to droši vien nojauta un pat nemēģināja sevi mānīt sakot, ka tikai padzersies alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 18, 2007 Author Report Share Posted February 18, 2007 (edited) Kur tad palika tā cēlā ideja nepiedzerties? Domāts taču bija mazgāties un iemalkot alu. Man prieks, ka šīs gaišās domas pazūd līdz ar pirmo alus malku. krish to droši vien nojauta un pat nemēģināja sevi mānīt sakot, ka tikai padzersies alu. Pag tas, kad kaads piedzeras nenozimee kad to izdariija visi Tas kad kaads pievema daarzu nenozime, kad to visi izdarijja . Bija cilveki, kas izdejojas un padziedaja, uzspeleja pokeru, iepipeja udenpipi un parunajas par dziivi un cs, un nebija visiem pielietas sejas p.s. Sharigan kur tu pazudi? Edited February 18, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 (edited) Svaks pulveris jums, puisi! Kur tad jaunibas energjija? 4uvis gan labais - esot visu nospelejis pokera, bet cik nu atceros, vairak par 59.8 santimiem tas nebija! tusins biji baigi ok! Beefy skaties kad pats next time nepaliec bez apaviem un dzemperiem.. aa un peedeejais sprints uz troljuku gan reaali sux.. labi kad slieka baigais sprinters ar savaam kerzaam.. D EDIT: Blinj denja lu46ij, lai kaads shameejam paalis nebuutu turpina dzert un vinja mikimausha sejas vaibsti vnk LOL.. Es saskaitiiju keks kkur 4x gaaja vemt Edited February 18, 2007 by 4uWiS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 aa un peedeejais sprints uz troljuku gan reaali sux.. labi kad slieka baigais sprinters ar savaam kerzaam.. D EDIT: Blinj denja lu46ij, lai kaads shameejam paalis nebuutu turpina dzert un vinja mikimausha sejas vaibsti vnk LOL.. Es saskaitiiju keks kkur 4x gaaja vemt da norm sprints bija bik paskrējām.. iegāju mājā, jau vis kedā bija.. vairs nevajadzēja elsot kā sunim un denja gaja vemt vairak ka 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 (edited) Dalja no bildeem Dalja tapeec, kad fotoaparatam gluks, kad vins visas baterijas iztere 2-3 min. Respektivi lai dabuutu araa shiatas bildes esmu jau 6 baterijas izterejis, aa un veel gluks ar memory kartinju, bet labakas bildes ir dabutas Vakars sakaas ar pokeru... Beidzas ar zaudetaam celja naudaam, dzeram naudaam un gandriiz dreebs tika pazuadetas. Komentaari lieki Te partikas tehnologs Deglja kungs. uzdarbojas Galvenaa apspriezhu telpa.. Ko tik nenaacaas uzzinaat Nuuu Denja the best Karoch buus veel bilde bik velaak, kad baterijas aizieshu nopirkshu Edited February 20, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Njaa bildees veel visi tiiri skaidri izskataas! Bet kaa bij iisteniibaa to lai pats pa sevi spriezh! Tikai apspriezhu telpaa visi taadi miiksti! Denja arii skaidraa izskataas bet veelaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 pff otrajaa bildee pamaniju DJADJAS interesanto rokas kustiibu! Pirksti gaisa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) lol kaut kaa esmu palaidis garam to desu cepshanu. Tik zinu, ka vienaa bridi desu shkjivis tika nolikts priekshaa EDIT: Ak jaa lol, apsriezu telpaa var redzet cik dzili Denja ir iegrimis domas Edited February 20, 2007 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 es esmu tikai 3 un 4 bildee :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Vajag palielināt tās bildes, jo sūdīgi tur tās sejas ir saskatīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 lol kaut kaa esmu palaidis garam to desu cepshanu. Tik zinu, ka vienaa bridi desu shkjivis tika nolikts priekshaa EDIT: Ak jaa lol, apsriezu telpaa var redzet cik dzili Denja ir iegrimis domas Njaa mahmed to arii ieveeroju ka denja taads zamanchivijs izskataas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Vajag palielināt tās bildes, jo sūdīgi tur tās sejas ir saskatīt. Vinjas ir normala lieluma, vnk foruma likt lielas bildes nah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts