^Ali^ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 un tie noteikti nebūsiet jūs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 bieza miza, asi shkjeepi, daudz akmenju un preciiza roka ir viss ko mums vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 bieza miza, asi shkjeepi, daudz akmenju un preciiza roka ir viss ko mums vajag... And we have that fo`sho! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 And we have that fo`sho! Tu te nelielies ar ieročiem, bet salasi ieroču nesējus Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 es varu pieteikties, kā kārtības sargs uz šo maču Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 Būtu jauki spēli nolikt uz 21.01 datumu, 14.00, jo mums elektrība bik jāiekrāj, ja gribam 2 kartes spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Laiks ideāls. btw, kas jums ar tīmu ? Jums Liepājā 6 cilvēki CS spēlē ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Būtu jauki spēli nolikt uz 21.01 datumu, 14.00, jo mums elektrība bik jāiekrāj, ja gribam 2 kartes spēlēt. es sveetdienaas tik agri neceljos, jo mums Riigaa sveetdienas ir briivdienas, kad var taa kaartiigi izguleeties. atshiriibaa no jums, mums katru dienu nav jaaceljaas agri, lai izslauktu govis un pabarotu cuukas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 btw, kas jums ar tīmu ? Jums Liepājā 6 cilvēki CS spēlē ? vairāk nevar savāk šito maču pa HLTV čista būs jāpalūr, un es piekrītu Pain svētdienās ir ilgi jāguļ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Grobiņas bibliotēkā tikai 6 datori, tāpēc vairāk liepājnieki vienlaicīgi nevar spēlēt. Anyway, tā kā esmu nokavējis pieteikšanos, bļeģ, tad rezervēju vietu VIP spectatoru ložā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Es varu tikt vēl Rīgas komandā? Ienīstu Liepāju, jo - tur nekad neesmu bijis, esmu dzirdējis tikai mītus par turienes līdzību ar amiš'iju; - IGO FOMINS ir no Liepājas; - Liepājā nav elektrības, bet man bail no tumsas ; - so on. Kā es esmu ieriebis Liepājai: - rakstīju serverī ekrānvidū visās varavīksnes krāsās "LIEPĀJA = LAUKI" Liepājkrustiešu klātbūtnē. Eh, tad jau manīs, kā ar to manu kandidatūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Neitraali attiecos uz abaam puseem bet piesakos uz HLTV VIP lozhu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 (edited) Ja mani neņem pamatsastāvā . Tad arī neatteiktos no vietas VIP ložā Edited January 7, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Manupraat Liepaaju iekarot visvieglaak 21, k-kur pievakaree, kameer Liepajnieki dziis savus lopus no ganiibaam - maajaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Būtu jauki spēli nolikt uz 21.01 datumu, 14.00, jo mums elektrība bik jāiekrāj, ja gribam 2 kartes spēlēt. ja jums nesanaak savaakt 10 cilveekus, varbuut kaiminji talsinieki var paliidzeet (mums reizeem ari nav elektriibas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 Nē, ja mēs nebūsim arī visi 10, spēlēsim kaut 7! Paņemsim jūsu lepnās dirsas uz kvalitāti, ne kvantitāti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 btw, man shkjiet, ka buutu tikai godiigi skatiities patiesiibai aciis un, balstoties uz reaalo situaaciju, liepaajniekiem ljaut speeleet tikai ar nazhiem p.s. tikai nesagriezieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Laiks ideāls. btw, kas jums ar tīmu ? Jums Liepājā 6 cilvēki CS spēlē ? vinjiem 6 cilveekiem ir datori uz baterijaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 vinjiem 6 cilveekiem ir datori uz baterijaam Uz kādām baterijām, esi nu reāls - datori ir kājminamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Varbuut Liepaajai ljaut speeleet ar 4iitiem vinji taa pat nevienu raundu nepanjems.. Ja var piesakos VIP LOZHAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Liepāja krisīs , jo viņi pa trijiem uz viena pc , pa dzīvībai raus. Nevienam jau negribas "mainīties" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Liepāja krisīs , jo viņi pa trijiem uz viena pc , pa dzīvībai raus. Nevienam jau negribas "mainīties" Vo vellos!Laikam mana nika istaa dsk. nozime "GooD MeN" ir atklata Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Omg ja mani var pieskaitit kads tad es rit ar kumelu dodu uz Rigu pierubit Batrijas pie shtromes ladeties lai kompis iet taka bitite !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Kā tur īsti būs ar to skatīšanos, vienkāršā tauta arī varēs pavērot 2 atšķirīgu pasauļu karu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Kā tur īsti būs ar to skatīšanos, vienkāršā tauta arī varēs pavērot 2 atšķirīgu pasauļu karu ? jaaljauj vienkaarshaj tautai skatiities kaa paarmaaca laukjus liepaajniekus csaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts