Jump to content
GIGN Forum

Atamans

Mirstīgais
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Atamans

  1. Cik noprotu tad pats video šedevrs ir ieplānots lielizmēra , ja 1 min garš treleris sver 60 mb. Daudziem nepatiks p.s kas ir pashion ?
  2. Atamans

    Wcg

    Ir doma piedalīties , tikai pagaidām nevaram nekādi savākties , jo nevienam īsti nav laika. Es nemaz nesapņoju tur par drūmām uzvarām utt. Tiesa gribētos kādu gather.cs dirsīgo miksu izņirbt. ja piedalos mana wcg krekliņa sākuma cena 1 alus p.s Varētu kaut kur alu iedzert
  3. Vēl tagad ar smaidu atceros pagājušā gada piedzīvojumus . Bija baigi super. Šogad mums pat ir rezervētas vietas kempingā un pirksim biļetes
  4. Atamans

    Nakts Riita Spams

    Svētdienas rīts darbā. Kopā ar printeri "Brother" printējam atskaiti , klausamies radio swh un dzeram kafiju.Protams ieskanoties Laura Reinka popam printeris uzkarās , un lapa iesprūst. Jājauc vaļā. Sargiet savus printerus no Laura Reinka.
  5. Tā ir tā pati pirts kura atrodas iekša garāžās ?
  6. Cena it kā ir okej , priekš 512 mb. Pats nesen pa ~35 ls iegādājos creative mp3 plejerīti 512mb , tiesa paspēju jau nozaudēt. Nezinu vai tās daudzās fukcijas ir baigi vajadzīgās , lielākoties plejerīti nesā kabatā un nav nemaz laika viņu bakstīt.
  7. Liepājā nav tramvaja , tās ir liepājnieku halucinācijas pēc pārmērīgas tik iecienītā kastaņu kvasa lietošanas.
  8. Var redzēt , ka lielāka daļa faktu vācēju Rīgai pat tuvu nav bijuši .
  9. Liepājnieku mēģinājums apgūt augstās tehnoloģijas metinot koka laivas Metināšanas dēļ aizdegas kuģis 28.12.2006 22.decembrī ap diviem dienā ugunsgrēks izcēlies Roņu ielā 4. Kuģu remonta rūpnīcā, veicot ločkuģa "Austra" remontdarbus, stūres telpā aizdegusies izolācija. Valsts policijā uzzinājām, ka iespējamais ugunsnelaimes cēlonis bijusi neuzmanīga rīcība, veicot metināšanas darbus. 99% Liepājnieku aizvien domā , ka Portugāle ir Ugāles osta.
  10. Liepāja krisīs , jo viņi pa trijiem uz viena pc , pa dzīvībai raus. Nevienam jau negribas "mainīties"
  11. te ir diezgan daudz noderīga stafa mūvijmeikošanai. paspaidi mani
  12. Stipri līdzīgs dzīves stāsts . Budžets beidzās vēl tā lāgā nesācies , respektīvi pēc pirmā semestra.Tagad arī cīnos ar augskolu tā viļņveidīgi . Nokārtoju parādu jūru , atkal ielaižu , tiesa šogad ir gājis vairāk labumā , kā sliktumā
  13. Es par tām gotiņām atceros. Man laukos vecvecmāmiņa tādas taisīja. Tātad Uzkarsē pienu , pievieno cukuru attiecībā 1 pret 4 pret pienu , un uz lēnas uguns lēnām maisot vāri kamēr iegūsti biezu staipīgu masu.Griez nost , masu lej formītēs , vai arī vienkārši izgāz uz šķīvja , un ļauj tai sacietēt. Vot i tebe Gotiņa. p.s Par piena un cukura attiecību neesmu 100% pārliecināts. Jo vairāk cukura , jo lielāka garantija , ka sanāks.Jo lēnāka uguns , un pacietīgāk maisīsi , jo mazāk kunkuļu būs
  14. Es apeju draugiem.lv liegumu ar http://www.pagewash.com .
  15. Tipa fīča kāda ? kamēr rakstās disks programa savā nodabā ierepo ? nero street gangsta edition
  16. Par tēmu - lai veicas. Būtībā , no pēdējiem tornado non pro , un vēl tur tām padarīšanām ir bildes un radireportāžas. Par bildēm - man liekas viņas visas ir vienādas , protams cilvēki jau arī +/- vieni un tie paši apmeklē tos lanus un tomēr , nesaprotu kapēc katru reiz jāliek tas āksts kurš vism bildēs laiza ausi ? Un tās radio reportāžas lol es pēc pirmajām 5 min izslēdzu tur bez vaardiem bļēģ, un minusujet citu vārdu nav.
  17. Nu es vados pēc tā , kad jaunajiem vadītājiem ir atcelts tas 80 logā , un autoskolas eksāmenā tipa ir braukšana ārpus pilsētas kur prasa attīstīt jēdzīgu ātrumu ( līdz 90 ) . Gan , jau ka drīkst .
  18. M burtam jābūt , bet uz 90 gan ir atļauts braukt !
×
×
  • Create New...