Jump to content
GIGN Forum

McGraDy

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

McGraDy's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. nezinu gan, man jau tiešām nav žēl dienā atvēlēt maksimums 1 stundu mācībām, labāk iemācos kaut ko, nekā ieiet draugos(stulbs piemērs)
  2. Tikai pa 6dienām un 7dienām, kaut gan ne vienmēr.
  3. tā es gan neteiktu, skolā ir stingri un grūti dabūt labinieka titulu, kur nu vēl teicamnieka. Mūsu skolai ir 1. vieta rajonā pēc 12 un 9 klašu eksāmeniem. Spilgts piemērs šogad, vienam metenei visas atzīmes bija pāri 8, galu galā krievenē viņai vidējā sanāca 7,9 un uzlika 7 un teicamnieks aiziet pa pieskari un tādi ir daudz piemēri...
  4. redzēsim P.S. Maksimums dienā mācījos 1h, uz referātiem ilgāk.
  5. 10. klase Angļu valoda - 7 Bioloģija - 8 Fizika - 9 Ģeogrāfija - 9 Informātika - 10 Krievu valoda - 7 Kultūras vēsture - 8 Ķīmija - 8 Latviešu valoda - 7 Literatūra - 8 Sports - 9 Vēsture - 9 Matemātika - 8 Ģeometrija - 8 Algebra - 9 (algebra un ģeometrija tika vērtēti vienā mācību priekšmetā "Matemātika") Skolu beidzu kā labinieks un dāvanā dabūju "dāvanu karti 2ls" apmērā Kā redziet, valodas nepadodas tik labi... Jūsu Liecības? Esam godīgi... Edit. Slimības dēļ - 0 Attaisnotas - 5 Neattaisnotas - 6
  6. tu par k-ko kljuudies neman wh un ja kas esu H2 cw group, tapeec vari tur lieki nerunaat
  7. shito post var lock ! iepostoju citaa
  8. Probleema ir taada, ka ieeju cs'aa un nevaru ne pie viena servera piekonekteeties, kaut gan internets iet u.t.t. kas pa probleemu vareetu buut? provaideris atsleedzis portus vai ko ? moshk var apiet vai kaa? P.S. konsolee ar connect arii neko nedod ,nekonekteejas klaat!
  9. Probleema ir taada, ka ieeju cs'aa un nevaru ne pie viena servera piekonekteeties, kaut gan internets iet u.t.t. kas pa probleemu vareetu buut? provaideris atsleedzis portus vai ko ? moshk var apiet vai kaa?
  10. awp_metro buutu labi gign serverii tas arii bis awp_metro.bsp
×
×
  • Create New...