Jump to content
GIGN Forum

Thesnake

Mirstīgais
  • Posts

    294
  • Joined

  • Last visited

Thesnake's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

0

Reputation

  1. Šeit ir spams, var jautāt ko vien vēlas. Tik pat labi šijā topikā Nelegāls Stuff & Konfiscēšana autoram bija jāzvana uz 112 un jāpaintresējas kā īsti ir?
  2. Pilnīgi nopietni? Bet tas bonuss jau nebija no uzkrātajām minūtēm (ienākošā zvana bonuss ( 1 minūte - 1santīms )) ?? Kad atjaunoji (cik ilgu laiku atpakaļ)? Un kautkāds tarifs bija jāatktivizē? Paskaidro sīkāk, lūdzu
  3. Sveiki, Tātad radās neskaidrība.. ieejot zeltazivtina.lv Tur ir rakstīts, ka "Ar Zelta īsziņu papildini Zelta Zivtiņas sarunu kredītu arī par Ls 0.99 (bonuss Ls 0.16) un Ls 30 (bonuss Ls 57.23)." Tātad atjaunojot karti par 0.99ls būs kredīts sarunām 1.15ls, bet 30ls - 87,23ls kredīts sarunām. Kautkā neticās ka man dos 57ls bonusu, un ložņājot pa forumiem raksta ka citi saņem 60ls un citi 90ls.. Tātad, gribētu sagaidīt atbildi, no kāda kurš ir kādreiz atjaunojis savu Zelta Zivtiņu par 30ls.. (Cik tad īsti dod to bonusu)
  4. DOD, un kā vēl, manāmi mainās Choke , Loss ...
  5. Thesnake

    Forums

    Wo reali, kad raksta jaunu reply, radādas ne tagi, ne smaiļi KUR IR MEKLĒTĀJS!! ??!?!?!? edit: skaidrs man viss, nevari paspēt visu izdarīt..
  6. Thesnake

    Forums

    Atliek noņemt foruma headeri un pielikt linku uz search pie MEMBER Bar un viss būs kedās.. Un css derētu samainīt uz veco labo - orandžo
  7. Maybe mēs varam sarunāt... kvalitatīvs hosts, 24/7 from LV nūū....
  8. Thesnake

    Forums

    Tas pats labais IPB, tikai šī extra ir jaunāka..
  9. Thesnake

    Forums

    Tagad pat iezīmējot tekstu tagi ieliekas abās malās (viens Open tags otrs close)
  10. Thesnake

    Forums

    It's so easy? Tur pat būs podziņa 'Upgrade'? Btw Kapec noņēmi quick edit? Tas ir ļoti, ļoti, ļoti pašrocīgs..
  11. Thesnake

    Forums

    vienkarshi latvijaa ir politika taada, ka samaksaat sodu ir leetaak nekaa nopirkt Uhh, laiks rādīs.. btw pats nesen no 2.1.7 pārgāju uz 1.3 Final, vienīgie sūdi bija ka boti uzdarbojas, bet tas tā, redzēsim kā pa vasaru sokas jums? ja būs labi, tad maybe iešu atpakaļ... btw Zinu ka bija kautkāda mājas lapa kur bija pamacības kā pariet uz jaunāku versiju, saglabājot visu infu...Vai tur nekā sarežģīta?
  12. Thesnake

    Forums

    Tāda, ka domāju šādai mājas lapai ~5000 unikālajiem apmeklētājiem dienā, vajadzētu būt visam licenzētam, lai nesanāktu lielas ziepes, bet nu ok. edit: macho - samazina tikai tad kad ielādē, pēc neilgas gaidīšanas..
  13. Thesnake

    Forums

    Viņš ir maksas produkts? Un vai gign's iegādāsies viņu ?
  14. Tur viss ir pareizi rakstīts - pats esmu saskāries ar tādu problēmu - darīju vissu kā tur rakstīts un sanāca izlabot.
×
×
  • Create New...