EDD Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 davaj beef, tikai zem Ls10/h nestrādāju par stāviem iīsti nezinu, bet šķiet, ka 20+ cilvēkiem arī visi 3 derētu. savukārt par pirti toč vairāk kā 3h nebūs jēgas ņemt. reāli tie, kuri gribēs, ieies uzreiz, moš divreiz un tas ievilksies kā max 2h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 eee vai pie kaada ir kaada briiva vieta autinjaa?????????? no centra teiksim??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 EDD gribi savu kokteili, tev jaabuut, protams ja es pats vispaar buushu Kko uzzinaaji bencik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 (edited) Es nebūšu , tomēr draugs svin savu astoņpadsmit 15 datumā! Edit: Sākat jau domāt nākošo tusu , saplānošu visus datumus , obligāti būšu! Edited November 24, 2006 by PliKaiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 (edited) Es nebūšu , tomēr draugs svin savu astoņpadsmit 15 datumā! Edit: Sākat jau domāt nākošo tusu , saplānošu visus datumus , obligāti būšu! Plikais tu palaidiisi garaam Dream mainiit var uzzinashu cik preciizi jamaksaa, es domaaju Kaadi 50 ls varetu buut 3 staavaa jau tikai gulamizstabas, mees tak nebraucam guleet,bet aa: Karoche es domaju pirti 3 h nemt, lai jau var riktiigi izperties Dyversant, parunaa ar Kerchu vai Barclay maybe Edited November 24, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 eee kerch?????? ka te ir ar ruumi autoo?? runaju ar tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Bencik, ienāc lūdzu skype. Un pie saraksta ir ierakstīts kā dalībnieks Hago ir sajaukts ar Hugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudeboyz^^ Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 viss jau taa ok , bet sniedzinja neebushot 15 decembrii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 viss jau taa ok , bet sniedzinja neebushot 15 decembrii 4 sure.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 eee kerch?????? ka te ir ar ruumi autoo?? runaju ar tevi no kurienes? un iipashi negribas uz centru kratiities kaadam pakalj, jo buus sastreegumi kakraz tajaa laikaa pie manis labaak ja piesakaas visi kas ir no purvciema,plaviniekiem,mezciema un citaam purvciemam tuvaam vietaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Plikais tu palaidiisi garaam Dream mainiit var uzzinashu cik preciizi jamaksaa, es domaaju Kaadi 50 ls varetu buut 3 staavaa jau tikai gulamizstabas, mees tak nebraucam guleet,bet aa: Karoche es domaju pirti 3 h nemt, lai jau var riktiigi izperties Dyversant, parunaa ar Kerchu vai Barclay maybe Ok gaidiishu jaunumus un uz 14. datumu... Erm... un kaa ar vietaam mashiinaa bencik jums tur, vai arii kaa juus uz turieni krataties? Un paskaties vai tev 14. decembrii vakaraa un naktii nava jastraadaa ir tak mani kkaa jaasagaida nu protams ja viss ar taam biljeteem nokaartojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 (edited) Count me in. No Zolitudes neviens nebrauc ar mashiinu ? Taa kaa esmu baigais slinkjis, neatteiktos ja kaads mani aizvestu. EDIT: Kaa tur ar taam naudaam ? Man visas 8 lapas negribas parlasiit. Lidz kuram jasamaksaa tie desmit, un cik ieteicams njemt lidzi ? Edited November 25, 2006 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 no kurienes? un iipashi negribas uz centru kratiities kaadam pakalj, jo buus sastreegumi kakraz tajaa laikaa pie manis labaak ja piesakaas visi kas ir no purvciema,plaviniekiem,mezciema un citaam purvciemam tuvaam vietaam ee nu es jau varu aizpurinaties liidz pur4ikam... no probleeem meeen !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Count me in. No Zolitudes neviens nebrauc ar mashiinu ? Taa kaa esmu baigais slinkjis, neatteiktos ja kaads mani aizvestu. EDIT: Kaa tur ar taam naudaam ? Man visas 8 lapas negribas parlasiit. Lidz kuram jasamaksaa tie desmit, un cik ieteicams njemt lidzi ? Izlasi tikai piermo postu, lai dabuutu visu ponju! Ar naudam ir ta, ka butu labak, ja tu samaksatu tagad, jo tas ies tusina kvalitate ieksa. Viss tas, kas tiks samaksats uz vietas - to laikam naksies sadalit uz galvam, jo tur uz vietas jau smigai vairs pakal nebrauks - viss bus sapirkts. Es itka braucu no centra, bet varbut nevaresu pakert lidzi, ja benkis cer, ka es ar vinu skraidisu pa veikaliem un iepirksu paiku un parejo situ! :/ Dream - par tavu varondarbu es tev pat varetu aizsaut pakal uz liedosut, ja nebusi parak velu seit! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Šeit: http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=11006 Dalībnieks: 13 un dalībnieks: 39 - Abi ir ielikti Test2 ! Esmu acīgs. Bet ja tā nav kļūda, tad atvainojos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Izlasi tikai piermo postu, lai dabuutu visu ponju! Ar naudam ir ta, ka butu labak, ja tu samaksatu tagad, jo tas ies tusina kvalitate ieksa. Viss tas, kas tiks samaksats uz vietas - to laikam naksies sadalit uz galvam, jo tur uz vietas jau smigai vairs pakal nebrauks - viss bus sapirkts. Es itka braucu no centra, bet varbut nevaresu pakert lidzi, ja benkis cer, ka es ar vinu skraidisu pa veikaliem un iepirksu paiku un parejo situ! :/ Dream - par tavu varondarbu es tev pat varetu aizsaut pakal uz liedosut, ja nebusi parak velu seit! Beefy Nu es domaju braukt 14. dedcembrii lai butu viens vakars ar senchiem pirms kkur citur eju tuseet... un shitas sniega pasaciens jau 15. decembrii Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Beef sievu ņemsi līdz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Karoche Dream man 14 briivs, bet ja kas ar Beefy tevi sagaidiisim Sharigan 10 ls parskaiti man un viss buss bumbaas Cik sapratu ar kerchu dyversant ir brauceejs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Karoche Dream man 14 briivs, bet ja kas ar Beefy tevi sagaidiisim Sharigan 10 ls parskaiti man un viss buss bumbaas Cik sapratu ar kerchu dyversant ir brauceejs? Uzzini kas vajadziigs lai to biljeti es vareetu samainiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Cik sapratu ar kerchu dyversant ir brauceejs? da manis peec visi kas grib braukt ar mani pm man un tad kad naaks tuvaak pasaakuma datums teikshu cikos un kur tiekamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 (edited) Uzzini kas vajadziigs lai to biljeti es vareetu samainiit... Nauda, veciit nauda..... Bencik. Edited November 25, 2006 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Davai mle naudu maksaajat es tuvakajas dienaas braukshu uz viesu namu naudu maksaashu Tataad 2 staavi + pirts 3 h buus 140 ls Izskataas taa kad, par shmigu un paiku nebuus jautraucaas, ja parejie samaksaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Nu tad pasaki cik naudu... tu teici apm. 50 un ka vel uzzinaasi preciizi... kamoon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 nezinaamu iemeslu deelj kabata saaka svilpot !!! nee nu manas vainas deelj !! nebuushu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Dream ble nemiiz es sammita laikaa stradaashu un uzzinaashu, mle visu ko tev vajag mle. galvenais nemiiz visu zinaasi, es domaju, kad kaut kaadi 50 los buus, bet tas ir tikai minejums:) AAA Dream mees ar Deadalive tagad dzeram Corona, you looser, mums veel kaste ir , kop dzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now