0xDEAD BEEF Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 qzars ir ari zelta bolinga bai bowleo halle.. karoce tu r nav tik daargi, kaa go planeta, bet laikam nav ari tik kruti - go planet nesmu bijis, bet qzara vareja baigi labi noskraidiities un atmosfera ari interesanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Jā Qzar bij labs. Kādreiz viņš atradās blakus akvalandijai. Atceros, ka 6 klasē tur tika nosvinētas 3 dzimenes . Un laukums tur bij interesants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 qzars ir ari zelta bolinga bai bowleo halle.. karoce tu r nav tik daargi, kaa go planeta, bet laikam nav ari tik kruti - go planet nesmu bijis, bet qzara vareja baigi labi noskraidiities un atmosfera ari interesanta NJaa Go Planet ir dārgāk, bet skraidit gandriiz pilniga tumsā ceribā kad neieskriesi cita speletāja Viena lieta gan ir baigi labaa, riktiigi var pakachaaties, jo tur var taa noskrieties, kad knapi iznaakt araa vari Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 /me ir par GIGN paintball tusiņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Es būtu klāt ar krāsas granātām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 (edited) Es būtu klāt ar krāsas granātām. Nu cammon...Neliec kjerties puishus pie stiprakie ierochiem!Vopshem cik izmaksaa visa fiicha ar saucamajam 1000 bumbinjam EDD?Un vai liela starpiba cenaa starp 500-1000 bumbinjam?neesmu meigjinajis ko tadu,bet nu vienmer ir pirmaa reize...A kas ir ja trapa ,par to vietu,tur lejaa? Edited October 27, 2006 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 A kas ir ja trapa ,par to vietu,tur lejaa? tad sāp Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 tad sāp Bet pec EDD nostastiem un parejo pieredzes,tad tur lejaa traapit laikam, neiespejami,tad jabut baigam sniperim...Tad labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 Reaali 2000 bumbinjas maksaaja 40Ls taja vieta, kur mes spelejam - reali, lielakais pikis aizgajaj par bumbinjam. rekini, ka sautene iet 150 bumbinjas un parasti nav velesanas bert bumbinjas kaujas laika ieksa... Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Vienkārši bumbiņas vajag nopirkt Rīgā, kur viņas ir stipri lētākas. Vot tikai neaceros cik kastē bija 1000 vai 10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 varu pateikt tikai vienu ka intresantak ir nevis kempot bet iet virsuu sacadak sedet un gaidit galigi nerulee + nekas tur nesaap(atkariigs ari no bumbinaam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 varu pateikt tikai vienu ka intresantak ir nevis kempot bet iet virsuu sacadak sedet un gaidit galigi nerulee + nekas tur nesaap(atkariigs ari no bumbinaam) Un no ieroča Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 ehh kā gribētos piedalīties. būtu vēl reāli fun spēlēt pa lietu, kad esi izmircis un drēbes pielipušas pie ādas klāt, tad būtu man šķiet par 50% sāpīgāk Un man atkal draugam sanāca tā, kad kopā spēlējām, ka kkā viņam trāpīja zem ķiveres tuvu pie zoda. Nu vot tad bija reāls zilums divlatnieka lielumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 flešbek, mēs pēdējoreiz pēdējos 3 raundus tikai ar biksēm un maskām spēlējām Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Kopā p-ballā esmu bijis 2x. Pēdējā reizē sanāca kuriozs, ka bija lietaina diena un tjipa bija mape, kur misija ir dabūt karogu. Kr4 un bāzē biju kemperu tornītī. Pēc noteikumiem tās brilles nost nedrīkst ņemt, bet vislaik smidzināja un aizsvīda tās brilles, tāpēc es tornītī vislaik notupos, noņēmu un notīrīju savādāk nihuja neredzēja! Un tad tjipa dzirdēju naidnieku kliedzienus un sapratu, ka visi manējie rusho, a es viens ar 4 enemy pie karoga. Tjipa šaudos, un atkāpjos vienu soli un pēdējais, ko atceros bija lidojums un aizsista elpa, kā arī šoks redzot izkrītam pāris simtiem bumbiņu!(tornītis apmēram 2m augsts) Protams pretinieki domāja, ka tas ir triks, lai viņus iežēlinātu un es no 5m attāluma tika sadragātas kā vjetkongiešu mauka! Kopsummā man patika vislabāk mape, kur bija totālā meža un es vēl iekempoju garā zālē un skatījos kā pretiniekie klusām lavās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 bukuci,izklausas neslikti...Tu arii Riga biji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
braalis13 Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 normaali man patika video Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 Kopā p-ballā esmu bijis 2x. Pēdējā reizē sanāca kuriozs, ka bija lietaina diena un tjipa bija mape, kur misija ir dabūt karogu. Kr4 un bāzē biju kemperu tornītī. Pēc noteikumiem tās brilles nost nedrīkst ņemt, bet vislaik smidzināja un aizsvīda tās brilles, tāpēc es tornītī vislaik notupos, noņēmu un notīrīju savādāk nihuja neredzēja! Un tad tjipa dzirdēju naidnieku kliedzienus un sapratu, ka visi manējie rusho, a es viens ar 4 enemy pie karoga. Tjipa šaudos, un atkāpjos vienu soli un pēdējais, ko atceros bija lidojums un aizsista elpa, kā arī šoks redzot izkrītam pāris simtiem bumbiņu!(tornītis apmēram 2m augsts) Protams pretinieki domāja, ka tas ir triks, lai viņus iežēlinātu un es no 5m attāluma tika sadragātas kā vjetkongiešu mauka! Kopsummā man patika vislabāk mape, kur bija totālā meža un es vēl iekempoju garā zālē un skatījos kā pretiniekie klusām lavās! nu vjetkongiesu mauka, kur tad speleji paintballu? :tumbsup: Es piedavaju sekojosu variantu - visi skaita uz manu kontu 20Ls. Skaititet izmantojot hanzanet un noradiet savu bankas kontu.. kipa doma tada, ka lai saorganzietos visiem pietrukst laiks un nauda, bet tagad visi, kas gribes spelet, buus jau ieprieks samaksajusi ar noteikumu, ja speli tomer nesaorganize, tad naudu visi dabuu atpakalj. protams, spele jataisa kaut kad uz pavasari vasaru, vai ari jasarauj pa nedelju uztaisit (unreal). Kipa doma skaidra, ja? forsai spelei prasaas kadus 40 speletajus manuprat... jo xguna bija ap 40 un bija cool! BTW, EDD - palasiju par airsoft - baigais meesls (piedod), jo nevar redzet damage. Jau paintballa bija ta huinja, ka ir vairakas dzivibas - lool Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 kipa doma tada, ka lai saorganzietos visiem pietrukst laiks un nauda, bet tagad visi, kas gribes spelet, buus jau ieprieks samaksajusi ar noteikumu, ja speli tomer nesaorganize, tad naudu visi dabuu atpakalj. protams, spele jataisa kaut kad uz pavasari vasaru, vai ari jasarauj pa nedelju uztaisit (unreal). kapec tik veelu esmu ziemaa speeleejis nav slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Doma par GIGN peintbolu jau pavīdēja vasaras vidū. Itkā jau varētu, ja būtu kāds, kas to organizē. doma par GIGN peintbolu ir veca kā Jēkaba bārda. es vēl atceros kā Dj Erix piesolīja cw paintbolā Jedi vs GIGN. nu tad vienreiz saorganizējamies, rudens šas beigsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Beefy iedod savu konta numuru, atrodi vietu un iespeju kaa lidz tai nonakt, un lieta dariita Sametam pamatsummu un laizham Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 Man bija baiga fiska... Vakar bijam pie juuras mangaljsala un tur taadi drumakie kambari... tur ari varetu uzspelet paintbalu... tas butu letak, jo butu jamaksa tikai par inventara iri un tr izskatijas baigi interesanti UN tur katrs var aizbraukt ar autobusu Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Mangaļsala ir reāli laba vieta šitādām lietām + vēl tagad maz civilo tur vazājas(nu naf vairs sēnes), tikai ierobežot mapu kaut kā vajag, a to aizskries kemperus meklēt līdz pat vecāķiem BTW: Flashback - nevis ierocis stiprāks, bet gāzes balonā vairāk spiediens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now