Jump to content
GIGN Forum

Deadly


Dr. Pain
 Share

Recommended Posts

Deadly,ja tavs jaunieša organisms nevar turēt alkaholu tad puisīt nelieto viņu,vakar cēli paziņoja ka šis redz esot piedzēries.Mammai spirta uzlējumu nofenderēji ?Pirmās bija kādas 2 vai 3 votes uz dd2 kautgan tā bija iepriekšēja mape,pēc Buchera aizrādijuma sekoja kautkādas idiotiskas komandas par lāmām.Kad es vēl viņam airādīju par karti kas tiko jau bija,lai neliek tās votes ,sekoja kādi 3 ct teamslay,pēc kā šis piedzēries jaunietis notinās no servera.

Link to comment
Share on other sites

lai nu kam, bet diidlijam jau nu gan peec pieredzes vajadzeetu zinaat, ka alkohola lietoshana nav vainu miikstinoshs apstaaklis.

nu es, piemeeram, nevaru normaali forumu palasiit, ja EDD'am ir taada bilde apakshaa, darbaa domaa, ka es te kaut kaadas ne taadas lapas skatos.... XD.gif

tas tikai taapat - gribeejaas 1 reiziiti iespamot. a par konkreeto gadiijumu neko nezinu tongue.gif

Link to comment
Share on other sites

biju serverii tajaa momentaa - 2 votes uz dd2, peec tam gag Bucheram, tad llama Bucheram, tad hz kas un kaa uzlika inferno, peec 1maa raunda @ inferno slayteam kaadi 2vi laikam un tad vinju izlidinaaja. nu hz, it kaa degli diezgan ilgi zinu, bet nav jau starpiibas paalii vai skaidraa, noteikumi ta vieni. un tas pats iisteniibaa ir ar pw padirshanu.

Link to comment
Share on other sites

Saakshu ar atvainoshanos tiem playeriem kuri bija tanii laikaa severii, kad viens pidinsh zem mana nicka speleja un savariija suudus.

Pa alhaholu vipsaar naf runa dzert es NEVARU jo bija smaga trauma !!!

(shat tad jau sanaak + weed biggrin.gif )

Taa kaa es ljoti ATVAINOJOS !!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...