jerrico Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 vareetu sadot visaadu komeediju nosaukumus un mazu apraxtinju par saturu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 (edited) Ali G - In Da House Si diezgan veca 2002 bet tur var konkrēti norēkties. Atceros kad mēs skatījāmies ar draugiem pirms 2gadiem uz Playstation 2 mmm Vecie labie laiki Filma laba iesaku novilkt Edited September 19, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
nIp Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Oo oo jaa ali -G baigi laba bet domaju wisi jau winju redzejushi.........!!!!!!!!!!!!! tik reciga winja,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 19, 2006 Author Report Share Posted September 19, 2006 tieshaam laba, bet sen atpakalj redzeeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 (edited) Click! John tucker must die. google.lv edīte: nu tad Die Hard (visas daljas); Kailais ierocis ( nezinu kaa tas pareizi ir angliski); Mafia. Edited September 19, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 John tucker must die oi! tik smiekliigu komeediju sen nebiju redzeejis - laikam pat vienreiz pasmaidiiju p.s. es ieteiktu kauko no old-school: hot shots (1aa un 2aa dalja), airplane (1aa dalja noteikti jaanoskataas, 2aa ir pakaljdarinaajums ar taadiem pashiem jokiem). domaaju, ka nevajag baigo aprakstu, jo shiis filmas vienkaarshi ir klasika p.p.s. ja veel kaadu vajag, tik dod zinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Patika The New Guy, amerikaanju jaunieshu komeedija. Kaa arii Freddy Got Fingered, ja patiik slims humors Think of it as a parody on Hollywood toiler humor comedies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Soul Plane : melno iesūc lidmašīnas podā, viņš vinnē tiesā 100 milj. usa dollarus. Čalis uztaisa savu aviokompāniju. South Central : jārēc par debīlismu, kurš filmā ir no vienas vietas. Stāsts par dzīvi melno hūdā. tēvs 2 gadus jaunāks par tēvu utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 (edited) Ir vēl The Click Bet a arī drošivien redzēta Arī superīga tikai beigas tadas skumjas... Bet taa var reekt un reekt Tie kuri nezin: Stāsts ir par pulti ar kuras palidzību var patīt dzīvi uz priekšu un atpakļ.. Dzekiņš dabūja pulti un tā viss sākās Tie kuri nav redzējuši iesaku novilkt Edited September 19, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 (edited) *Soul Plane - toch laba *Friday after next - saturu isti neatceros , bet atceros ka bija tiri smiekliga. filma bija par negeriem *How High - negeri, zales pipeshana, koledzaa, ballites. filma laba. tagad slinkums vairak rakstit, lai kads cits uzraxta k-ko vel, gan jau kads bus redzejis *Scary Movie I un III Edited September 20, 2006 by shadyzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 nu ble, par pirmo kailo neka labak nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Naked Gun visas trīs daļas ir ideālas, ja tev tās filmas neliekas smieklīgas, tu neesi normāls. Scary movie 1 man arī laikam patika. Tās pēdējās ne īpaši. Un kā jau peins teica hot shots 1, 2 un airplane 1 arī ir izcilas. Tur nekas cits izņemot rēkšanu nav jādara Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Bija afigenā filma, kuru mēģināju atrast - "Nepatiesi apsūdzēts". Arī parodija ar Lesliju Nīlsenu priekšgalā. Tikai nezinu, kā to filmu sauca angliski + neizdodas nekur atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 lol pareizi. Tā bija parodija par to filmu Harisonu Fordu. Atceros kā viņš iegāja veikalā, pamanīja savu bildi uz kuras rakstīts WANTED, pieķēpāja ūsas un bārdu un ejot ārā vienu ūsainu bārdaini sašņorēja http://www.imdb.com/title/tt0120901/ - šitā ir tā filma Wrongly Accused. Ā un vēl Spy Hard ir kruta filma btw, arī ar Nīlsenu Cass Lake: You see, I think she's my sister. Ryan Harrison: Sister? Cass Lake: It's like a brother, only you do each other's hair. es nebiju iebraucis šitajā Airplane jokā. Nevis dažādās valodās pasaka ziņojumu, bet dažāda dzimuma cilvēki Male announcer: The white zone is for immediate loading and unloading of passengers only. There is no stopping in a red zone. Female announcer: The white zone is for immediate loading and unloading of passengers only. There is no stopping in a red zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 American Pie 1,2,3 dala bij skatama, ceturta gan kaut ka nevisai... nakamgad itka iznaks 5 dala apraxts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 The Rocky Horror Picture Show(1975 gada muuzikls) taisiits kaa horrors, bet reekt var daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Jūs nezinat klasiku !?!?!? UP IN SMOKE !! (ņemiet 1 daļu...1978 gada filma... vnk es gaazons no kreesla nost...nu perfekta komeedija..) un veel.. Iesaku jums nostiities!!! Obligaati!! P.S Dūres spēks arii bija labs.. pa televiizoru radiija tik es nezinu ka vinjsh saucaas angliski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Jūs nezinat klasiku !?!?!? UP IN SMOKE !! (ņemiet 1 daļu...1978 gada filma... vnk es gaazons no kreesla nost...nu perfekta komeedija..) un veel.. Iesaku jums nostiities!!! Obligaati!! P.S Dūres spēks arii bija labs.. pa televiizoru radiija tik es nezinu ka vinjsh saucaas angliski... Šitā labā, it sevišķi kur viņi mašīnā un ments pienāk klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 (edited) The.Longest.Yard[2005]DvDrip[Eng] JERICCO kachaa reala komedija nenozelosi Edited September 20, 2006 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Jūs nezinat klasiku !?!?!? UP IN SMOKE !! (ņemiet 1 daļu...1978 gada filma... vnk es gaazons no kreesla nost...nu perfekta komeedija..) un veel.. Iesaku jums nostiities!!! Obligaati!! P.S Dūres spēks arii bija labs.. pa televiizoru radiija tik es nezinu ka vinjsh saucaas angliski... yeap shii najs van, otraa dalja arii ieper =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 nu pirmoreiz skatoties eurotripu riktigi norecos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 (edited) Kailajam ierocim arī ir 4 daļa tikai vina sucās Spy HARD, laigan tur ir viņam cits niks, bet notikumu norise ir +/- turpinājums kailajiem ieročiem DA Leslijam visas filmas ir rēcīgas, pat nopietnās lomas kā bērnu nomātājs, mazās pilsētas šerifs, divu LA nindzu ļaunākais Enemīīīīī (tas džekiņš ar to elektonisko roku, kam vislaik sanāca žņaug pašam sevi, kad sagāja uz īso), Smieklīga filma ari bija Alijeni ceturtā daļa, bļin kā es rēcu, kad tas kapteinis ieripināja granātu glāpšanas kuģitī, uzlaida savējos gaisā ar vienu svešo, nostājās mierastājā, attdeva godu un pataustot pakausi konstatēja, ka kāds viņam ir nokodis pusskalpu...LOOOL' Tad tīri norm komēdija ir: Sliktie "ONKAS" II, pēc 1 daļas tiešām prieks skatīties turpinājumu Edited September 20, 2006 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 A Night at the Roxbury ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 No vecajām komēdijām lieliska ir "ar lidmašīnu ,vilcienu,mašīnu" .Nezinu kā viņa saucas angliski.Lieliska filma ar Jonu Kendiju un Stīvu Mārtinu galvenajās lomās.Joki smieklīgi tapēc ka tie ir joki nevis debīlas sejas grimases kas tagad ir pamatā lielākajai daļai Holivudas komēdiju.Filma par divu veču cēļu uz mājām lai paspētu uz pateicības dienas svinībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Es atceros, ka es pāris gadus atpakaļ skatījos filmu kino ''Meiteņu kluba zēni''. Tā bija tik feina komēdija. Vēl arvien es meklēju kur viņu nokačāt, bet es nezinu anglisko nosaukumu filmai, ja kāds zin kā viņa saucās tad dod ziņu. Sorority Boys http://notikumi.delfi.lv/Details.php?id=63...egoryType=event Zin, šādos gadījumos gūgle lieti noder . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now