Jump to content
GIGN Forum

LiL_Netii

Mirstīgais
  • Posts

    950
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LiL_Netii

  1. Tev vajag dproto 0.2.8 versiju, jo valve nessen cs updeitoja!
  2. Jaunākajam var! Izmanto v0.2.7 # ServerInfoAnswerType (0/1) # Sets server answer type for query requests # 0 = New style (Source) # 1 = Old Style # 2 = Hybrid mode - best solution for now, server is visible anywhere ServerInfoAnswerType = 2 Iesaku uzlikt 47/48 serveri un nečakarēt prātu kas ar kuru protakolu spēlē!
  3. 1.Uztaisi failu cstrike mapē piemēram start.hltv un iemet tur šo #!/bin/sh cd /home/user/serveris LD_LIBRARY_PATH=.; export LD_LIBRARY_PATH ./hltv +exec hltv.cfg -port 27020 tālāk uztaisi failam chmod 777 un laid šo skriptu, lai palaistu hltv 2. Ja nemaldos, tad uz record nevarēja norādīt tiešu atrašanās vietu, izmanto ieksh hltv.cfg record "../../path to www"
  4. metamod vari izmantot arī vienu pašu! nav obligāti jāraksta amxx rinda!
  5. amxbaniem mapē Docs nāk līdz perl skripts move_bans.pl, kuru vari automatīski palaist ar kādu scheduleru!
  6. Tādā gadījumā tu esi kkur kko nosmērējis! btw ko tev konsole saka priekšā? un meta list? * Dproto plugin wil work only with clean latest version of server and only with hlds_i686.
  7. Vienīgā laža te esat jūs, kuri pat nevar paņemt un izlasīt, kas ir nepieciešams lai tie faili strādātu!
  8. ln -s /var/run/mysqld/mysqld.sock /tmp/mysql.sock
  9. Jā... te var pasekot līdz updeitiem un problēmām...
  10. Ar to patchu stradaa viss bez problemam... Un tie faili ir jaliek uz svaiga p48 servera ar sv_lan 0...
  11. Varubūt interesēs šis patch priekš windows: Serverī tiek 47/48 Rāda Steam ID Rāda steam user avatarus Darbojas ACC gan uz 47, gan 48 (bez niku mainīšanas) Nav bagu ar baniem Download
  12. Pašu serveri tu updeitoji uz 48 protakolu pirms liki swds?
  13. Oooops... mana vaina - updeitoju abus failus! Tagad pamēģini novilkt no jauna!
  14. Ir iznācis 48 protakola updeits! Viss slēpjas divos failos swds.dll un hw.dll Uz windows darbojas 100% ---Download--- Servera pusē: No server mapes swds.dll uz C:\Tavs-Serveris\ Clienta pusē: Novelkam patchu un uzliekam... (Var mēģināt ielikt zemāk mineto hw.dll bez patcha, dažiem iet dažiem neiet!) No client mapes hw.dll uz C:\Program Files\Valve Tagad serverī var tikt gan ar stīmu, gan ar nonstīmu!
  15. Start --> RUN ieraksti: ppm install http://theoryx5.uwinnipeg.ca/ppms/DBD-mysql.ppd
  16. Tu failā stats.cfg esi norādījis direktoriju psychostats3_1 kurā nav attiecīgu tabulu...(drošivien izveidoji stats DB) Ja tomēr esi instalējis iekshh psychostats3_1 tad pārinstalē....
  17. Atradu problēmu... Par cik lupīju filmas uz teļļuka, man stāv nvidia kontrolpanelī Multiple Displays tur arii bija tas suns aprakts!
  18. Es ar no sākuma tā padomāju, bēt tā ir visos serveros!
×
×
  • Create New...