samuray Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 nu es savu kreklu pats taisiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 es arii esmu apdrukaajis savus kreklus dazaadaas vietaas - nekaadas probleemas nav bijusas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 pasham arii nav gruuti to izdariit: 1) nopeerkam speciaalo transferpappiru (apm 1,3LS lapa) 2) izprinteejam bildi 3) ar Gludekli apmeeram gludinaam klaat pie krekla 4) gaidaam liidz atdziest un gatavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 manupraat, vajag kaut ko parastu, bet orgjinaalu.. protams, uzrakstu gign.lv, moto un niku attieciigaa access'a kraasaa.. kaut kaa taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 man, piemeeram, bukucha variants ljoooOOOoti patika. es atljaavos vinja darbu savaakt un uzmukjiit virsuu taadu uzraxtu, kaadu vajadzeetu, tikai es no fotoshopa nehuja neceertu, taapeec iisto fontu pat atrast nevareeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Iģiaļņiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 jāa ideāli trukst tikai [c] ^ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Mans mēģinājums . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 (edited) man, piemeeram, bukucha variants ljoooOOOoti patika. es atljaavos vinja darbu savaakt un uzmukjiit virsuu taadu uzraxtu, kaadu vajadzeetu, tikai es no fotoshopa nehuja neceertu, taapeec iisto fontu pat atrast nevareeju. Nu piemetu īsto fontu un apmēram pēc tava ieteikuma sanāca k-kas šāds! Edited August 22, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 (edited) Nu piemetu īsto fontu un apmēram pēc tava ieteikuma sanāca k-kas šāds! edit: lai pateiktu, ko vairaak, es buutu apmierinaats, ja fonts tam kreklam buutu taads kaa tur lapas augshaa uzraxtam "gign" nu tas tur ^ (bultinja uz augshu) jaa, jaa, kur tas dzheks ar mp5 ir. Edited August 22, 2006 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Bukuča kreklam tie sarkanie pleķi vienkārši izskatās pēc krāsas traipiem.. no offence. Nez kā izskatītos uz krekla. Piekrītu, man arī patiktos, ja būtu tas fonts kā lapas augšā uzrakstam "gign" - nu tas tur ^ (bultiņa uz augšu) (gadījumā neikeds nebij to fontu ņēmis? ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Man vislabaak patika Nak3d variants. Tas ar asiniim. Arii burti smuki tikai .lv vareetu vel galaa reklaamai un niks manupraat nav obligaats. Bukucha variants izskataas paaraak prasti. Bet ar taadu kreklu kaa Nak3d uztaisiija es ar labpraat staigaatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Atnaakshu maajas un uztaisiishu k-ko mazliet savadaaku, bet diemzheel uz melna fona nesanaaks, jo taas asinis ko es taisu nemaz nevar taa normaali uztaisiit, jo buus paaraak tumsh, bet ja taisiit gaishi - vairs neizskatiisies dabiski. + Pielikshu klaat to .lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 bukuc1s laps!!! ieteiktu jums nemt bukuča variantu, tikai uz muguras zem krekla uzraxtiit www.gign.lv .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 nesaprotu, nahuj to reklaamu, pietiek ar savu komuunu, kas te uzturaas, ko dos reklaama? bet balts krekls tieshaam nav tas. vai tad uz melna nevar uzmest taas asinis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 gribeeju pateikt, uz melna krekla taas bildes visas izskatiisies daudz tumshaakas, taapeec iesaku gaishaaku kreklu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 bla bla bla, retro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Es domaju ka uz krekla vaig logo ( gign.lv ) moto (ja tiek izdomats kas svaigs(vieta iztelei)) un nick ja velas. krasu lai izvelas pec sirds patikas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 domaaju kreklus vareetu taisiit tikai tie, kas ir regjistreeti, citaadi visaadi siiki pidinji staigaas ar gign krekliem un blatos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 isteniiba nak3d krekls bija vislabaakais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 tads parasts Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 tads parasts tiiri smuks Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 ej tu nost, rOOOZAA, man jau shkjebinaaja dzeltena kraasa (no offence n00ke). vareetu tumshi sarkanu kreklu (asinskraasu) un tad viduu, priekshaa uzdrukaat baltu plekji ar kkaadu gign logo, lai izskataas, ka krekls ir asiniis, iznjemot to balto plekji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now