Jump to content
GIGN Forum

Retro

Mirstīgais
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Retro's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Izmet savu kompi pa logu un nopeerc jaunu. Kaadi tev pc parametri? Kaada videokarte? Pameegjini tf2 desktopa shortcuta parametru galaa pieraxtiit -dxlevel 81. Ja neliidz, uzinstalee to full 1.0.0.0-1.0.4.1 patchu.Ja biji jau uzinstaleejis, tad paarinstalee tf2 izmantojot tikai to pirmo failu.
  2. Tad tev jaatiek galaa pasham. Saac ar sho http://support.microsoft.com/kb/315353
  3. Jaa, tavam windowsam. Tev ir administratora tiesiibas uz taa kompja? Uzinstalee windows installeru - http://www.microsoft.com/downloads/details...ang=en#filelist
  4. Jaapalaizh stiims pirms tf2 atveershanas. Uzinstalee sho http://storefront.steampowered.com/download/SteamInstall.msi , izveido jaunu akountu (to vinjsh tev piedaavaas dariit automaatiski), ielogojies un tad ver valjaa tf2 taapat kaa pirms tam - no desktopa, Tad vareesi piekonekteet gan tf2.gign.lv, gan kso serverim.
  5. Vajadziigs ir tikai tas pirmais fails. Un ko noziimee nevaru uzinstaleet? Apraksti siikaak, kas notiek kad tu atver to failu. Kautkaads errors paraadaas vai kaa? Ja maaki, iemet arii skriinshotu.
  6. feiks. var dzirdeet ka meitenes balss ieraxtiita pa virsu peec tam tb skatoties demo.
  7. Un juus domaajat, ka kautkas mainiisies uz labo pusi, pat ja nomestu to Saeimu? Krievu partijas to vien gaida, lai savaaktu paarliecinoshu vairaakumu patteicoties krievvalodiigajiem balsotaajiem, kuri piem. Riigaa ir oi cik daudz. Un tad pie varas var tikt krievi, 2.valsts valoda buus Russian un veel visaadi labumi.. Apdomaajiet pirms darite muljkjiibas. Es saprastu ja veel buutu alternatiiva par ko balsot, bet taadas nav.
  8. Piebildiishu, ka saakot ar patcha 1.0.1.7 versiju stiimu nedriixt laist kopaa ar tf2.Driixteet driixt, bet tad speeli nevarees palaist. Ja veelaties lietot stiima iespeejas kopaa ar non-steam tf2, tad izmantojiet max 1.0.1.6 patchu.
  9. Taatad iisa instrukcija tiem kas nesaprot- pavisam vienkaarshi - 1) Ja gribi speeleet pilniigi pilniigi visos serveros, tad tev jaapeerk tf2 ( kautvai caur www.steampowered.com lapu nokachaajot pashu stiimu, kursh ir bezmaksas, uzinstaleejot vinju, ielogojoties vinjaa ar ieguuto akountu) Tai gadiijumaa tev vaidzees vismaz Visa Classic krediitkarti vai tmldziigu (electron nederees). Kad buusi nopircis, stiimaa vareesi vinju nokachaat. 2) Ja gribi speeleet tikai non-steam serveros (tf2.gamerx.lv, tf2.kso.lv, tf2.file.lv utt), un ja esi jau uzinstaleejis tf2 no kso lapas versiju 1.0.0.6, tad tev atliek sainstaleet visus patchus attieciigaa seciibaa uz augshu (linki http://www.kso.lv/download.php?10.list.12....ownload_id.DESC un http://www.kso.lv/download.php?list.12 ). Kad esi to visu izdariijis, vari iet speeleet un atverot konsoli raxtot connect serveraadrese konekteet klaat non-steam serveriem. Veel kaut kas neskaidrs?
  10. Retro

    Gign Krekliņi

    Man vislabaak patika Nak3d variants. Tas ar asiniim. Arii burti smuki tikai .lv vareetu vel galaa reklaamai un niks manupraat nav obligaats. Bukucha variants izskataas paaraak prasti. Bet ar taadu kreklu kaa Nak3d uztaisiija es ar labpraat staigaatu
  11. Retro

    Sex Tests

    nezheeliigi bet smiekliigi
  12. Tas raxtinjsh ir 100 gadus vecs. It kaa modificeets krievu lv valodas exaamenu savilkums un pirmsaakumos ja nemaldos bij moralpaina saitaa ielikts. Krieviem kas grib iemaaciities un iemaacaas lv
  13. Hmm. Sony labi. Bet vel vari ieteikt Philips un pagooglot, paskatiities reviewus un useru veerteejumus, ja domaa pirkt teljjuku.
  14. Paprovee skanju karti citaa slotaa iespraust (ja nav iebuuveetaa). Ja iebuuveetaa, tad novelc no maatesplates razhotaaja saita jaunaako draiveri. Mosh kaadi konfilkti ar videokarti vai ko citu.
  15. Kaads sakars? Tev jau nemaz nav jaapaarzin php, ja gribi uzlikt phpbb. Vienkaarshi novelc no www.phpbb.com , uploado uz savu serveri un nokonfiguree. Protams serverim jaabuuyt ar php un mysql atbalstu. Ja taads nav, tad atliek vien taisiit kkaadu leetu html foruminju ar maz iespeejaam, pretiigu dizainu un vopshem taadu, kur raxtot textus viss saglabaajas text failos. Labaak pagooglo, kaa uzstaadiit mysql, ja tev taada nav.
×
×
  • Create New...