macho Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 cesu rajona tie avotiji izskatas tadi ka vaig - ezers - daudz nojumes izstabijas ar ir telshu vietas ar..kr4 palastat - http://www.viss.lv/index.php?ek=1&ek=1&Per...ersApr〈=lat foto ar klat! pa majinju 4 ls no cilveka!! ai. atkal jāzvanās, jārunājas. slinkums. Ja būtu tāda vieta kas nav nekāds atpūtas sūds, tad būtu ok. Kas attiecas uz Hainija vietu, tad tur nokļūt bez mašīnas ir nereāli un tur Hainijs pats man liekas arī kaut ko sarunāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Gots izskatas peec maartinja.... Beefy ne, ne.. gots izskatās pēc sevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 (edited) pag uzzvaniishu atri ...ja nemaldos tur poh bars aizbrauts norekjinas uz vietas skaidra un iet tuset lab uzvaniishu sas... kr4 uzzvaniju un pajautajos...pa telti 2 ls pirts - 10 ls ezers laikam pa briivu un ir 8 cilvekiem vieta izstabinjas...svar turpat uz vietas norekjinaties nav nekas japrskaita... Edited July 19, 2006 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 pag uzzvaniishu atri ...ja nemaldos tur poh bars aizbrauts norekjinas uz vietas skaidra un iet tuset lab uzvaniishu sas... kr4 uzzvaniju un pajautajos...pa telti 2 ls pirts - 10 ls ezers laikam pa briivu un ir 8 cilvekiem vieta izstabinjas...svar turpat uz vietas norekjinaties nav nekas japrskaita... 8 cilvēkiem? Man liekas, ka tur visam GIGN baram būs krietni par maz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 es personiigi labak gulju teltii...un shaubos ka viarak pa 25 buus!! tikunta kad naks miegs bus poh kur gulesi it sevishkji ja buusi dzeris... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 es personiigi labak gulju teltii...un shaubos ka viarak pa 25 buus!! tikunta kad naks miegs bus poh kur gulesi it sevishkji ja buusi dzeris... Ko TU zini? <c> flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 hmm, bet elektriibu/troksni (tautaa deeveetu par muuziku) ta gribeesies, kas arii ir visai svariigs moments. un 8vietiigaa buudinjaa var saguleet tahuja cilveeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 (edited) tak spele ko gribi...shaubos vai citi tur maz bus kr4 uzzvanat pashi kas grib sikak zinat un apjautajas...visu jums pateiks... Edited July 19, 2006 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Ja ta 8 vietiga budinja lidzinasies 4vietigajam budinjam pie usmas vectiruksos, tad es teiktu, ka dahuja veseli 4tri civleki tur varbut saliidiidis Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 tak spele ko gribi...shaubos vai citi tur maz bus Un, interesanti, kā mūziku bez elektrības pieslēgsim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 blin tak uzzvani un pajauta..un laikam tu nesi celjojis nekur ja nezini ka elektriiba ir iekljauta cena!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 blin tak uzzvani un pajauta..un laikam tu nesi celjojis nekur ja nezini ka elektriiba ir iekljauta cena!!! Vai nu es kautko jaucu, vai arī tu pāris postus augstāk rakstīji, ka tavā pieminētajā vietā nav elektrības? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 tu k-ko jauc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 apdeitots pirmais posts. Vobšem ideja ir tāda - mēs varam tusēt defaultā vietā, kur ir cilvēki riņķī un mums ir muzons. Muzonu mēs pārāk skaļi tāpat nevaram likt, jo cilvēki riņķī. Šodien pazvanīju, parunāju, un ir otrs variants - iet nostāk no cilvēkiem, bet tur nav elektrības. Es personīgi atbalstu tādu variantu - viss kas tur būs - laukums, kur uzcelt teltis, ezers kur iet peldēties un ugunskurs pie kura vakaros sildīties un cept desiņas. Tā ka es domāju parakstīsimies uz to otru vietu, jo lieka burzma apkārt tikai traucēs. Joprojām škrobe tāda, ka nav nekādu mājiņu, tādās tomēr patīkamāk gulēt... Teorētiski varbūt pat varētu izskatīt citu vietu variantus, ja tādi ir. Jo iepriekšējos abus gadus par vietu neko nemaksājām un bija ok. kas ir taa otraa vieta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 otrs variants ir muzika no mašīnas bet arī ātri vien aķi nosēdinās, ja visu laiku būs bumsi bumsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Neikeds Tevi piekaus . Bet ja nopietni - protams, brauc tikai. Mklē variantus un aidā. Es jau neesmu vainīgs , ka tā mani saukā! Tākā no problems Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 hmm... tad kas iisti notiek?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 nezinu, man nāk miegs. DuHam vēl rekvizītus neesmu iedevis jo neesmu pārliecināts, ka vajag tur braukt. Sākumā izklausījās labi, a tagad. ai, nevaru normāli padomāt patlaban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) japaliek vien pie taa pasha un miers gan jau buus labi Edited July 20, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 7dien uz nakts pusi uzrakstīšu vel vienu variantu, kur ir mazas mājiņas ( 4 cilvēki satilpst, jo ir divas divstāvīgās gultas ), pāris ugunskura vietas, dīķīts, arī volejbola tīkls cik atceros bija. un fuci arī laikam tur varēja kaut kur paspēlēt. Tik jēdzīgu vārtu nebija. Par cenām par mājiņu utt. neko vel nezinu bet jaunnedēļ vai 7dien uzzināšu. + tas ir kaut kur meža vidū, bet izskatās pieklājīgi. Kr4 gaidat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 meža vidus bez ezera neder! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Iespejams piekaapshu, bet jaskatas ka bus ar naudu. Ar kaajaam jau neviens nespers Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) Tur ir kur peldēt macho. Nezinu vai to var saukt par ezeru, bet ir kur peldēt. Edited July 20, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Tur ir kur peldēt macho. Nezinu vai to var saukt par ezeru, bet ir kur peldēt. Vannā arī var peldēt, ja grib. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Vannā arī var peldēt, ja grib. nenormāls joks. Bet nopietni tur ir laba vieta. 7dien paši skatīsities. Katrā ziņā tikko atcerējos, kur tas viss pasākums atrodas, un tas ir kaut kur pie bauskas, kas ir samērā tālu. Bet nu whatever. Dabūšu infu un tad jau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now