htcr Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Es itkā ar paziistamajiem dosimies uz baltic beach party Liepājā , kas notiks no 21 - 22 jūlijam .. vairāk info te http://www.beachparty.lv/index2.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Kas Tu esi? Kas ir Tavi pazīstamie? Un ko Tu ar to gribēji pateikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Es jau biju gatavs braukt, cik nu braukt, tagad stradaju Liepaja, bet stulbi ir tas, ka tie ir wcg datumi Jo pasakums patiesham ir ljoti labs! Iesaku braukt, nenozhelosiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 biljetes jau iegaadaatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 allworth nē , vienk es arii domāju braukt , draugi ir bijuši un staasta ka tur esot naisjiks. Tālūk arii es izdomāju braukt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 mhm. pasaakums tieshaam labs! pagaajushogad tik probleemas ar apsardzi sanaaca... biljetes jau staav makaa un gaida savu briidi. pat tukshs dziivoklis guleeshanai saruupeets un nauda shmigai sapelniita buus olgas diseniite!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 biljetes jau iegaadaatas me 2 cerams bus labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Es gan kā Liepājnieks izteikšos ka sūds Programma par tiem 6 vai 9 latiem sūkā dibenu.. Prāta Vētras (tas vel tā) un k-kādas frigin RUSLANAS dēļ tādu cenu uzraut.. nu sorry :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 man kaa liepaajniekam buutu greeks neiet uz pasaakumu, billetes jau sen iegaadaatas.. karocc pasaakums zaibiss, vieniigais iepreeksseejo gadu bija pakallaa, jo uznaaca veetra un visu izpostiija, un vienkaarssi sux ka saluutu palaizz 16.00 pa dienu bet visaa visumaa normaals tuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 wcg .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Ja nemaldos buus ari aizkraukle bija jau vairaakas reizes tik problema tada ka ar katru gadu palika klusaaka muuzika un klusaaka laikam paraak traki visiem vecajiem ljautinjiem ar guleeshanu un ta iet pari visiaj daugavaj tapec nebriinos ka cilveki naakti nevar pagulett Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Es gan kā Liepājnieks izteikšos ka sūds Programma par tiem 6 vai 9 latiem sūkā dibenu.. Prāta Vētras (tas vel tā) un k-kādas frigin RUSLANAS dēļ tādu cenu uzraut.. nu sorry :> man, piemeeram, ir pilniigi pie kaajas pv uun ruslana. es maksaaju tos ls par reaalu atmosfeeru un iespeeju visu nakti dod basu pie juuras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Principaa es laizhu + veel dazhi no sentano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Heh , taa kaa es esmu savaadaaku pasaakumu piekriteejs , es braukshu uz FONOFEST ;P Daudz labaaks/interesantaaks pasaakums manaas aciis ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Heh , taa kaa es esmu savaadaaku pasaakumu piekriteejs , es braukshu uz FONOFEST ;P Daudz labaaks/interesantaaks pasaakums manaas aciis ;P Kas tas par festu? Kas tur kkādi panki savāķas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Ja nemaldos buus ari aizkraukle bija jau vairaakas reizes tik problema tada ka ar katru gadu palika klusaaka muuzika un klusaaka laikam paraak traki visiem vecajiem ljautinjiem ar guleeshanu un ta iet pari visiaj daugavaj tapec nebriinos ka cilveki naakti nevar pagulett blood, tu esi absoluuts daunis! nevari iemaaciities lietot pieturziimes? veel shitaadu poustu redzeeshu, banoshu. Un vari neko neatbildeet, jo visdriizaak tavs katrs naakamais pousts dos tev +10% warn, jo tu esi absoluuts daunis. p.s. BBP ir kaukaads suuds! vieniigais labais pasaakums, kas veel atlicis shajaa vasaraa, ir shis te Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 es tur būšu 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Ja kāds galīgi netiek uz BBP tikai tādēļ , ka nau naktsmājas , tad varat ar mani sarunāt. Varu palīdzēt +-5 cilvēkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 pain omg... tu tieshaam essi slims! bet par BBP buushu.... zajibis vissu nakti pod klubniku tuseet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 pain omg... tu tieshaam essi slims! ko slims. Brutal Assault rulez! Tik daudz labu grupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Es ari labak braucu uz fonofestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Es ari labak braucu uz fonofestu kas tas pa fonofestu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 da priezzhajte tam dolzhno bitj klassno ja tozhe pojdu...v pro6lom godu ne bil, tak kak bil v more..a vot 2 goda nazad bilo o4enj klassno kstate bileti na vhodah budut stoitj 10-15 ls na 1 denj...mi pokupali mesjac nazad za 7ls na 2 dnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Ja es kur brauksu tad ariii uz fonofest, briiva daba , laba muuzika vnk ideaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 hehe visiem no kaut kurienes jabrauc... A man ar maršutnieku biki japabrauc un esmu klaat... Ja to4 kaads nevar sarunaat naktsmiitnes, tad droshi vareetu paliidzeet.... Man viens draugs iiree dzivokli 500m no ta pasakuma vietas Tur laikam notiks muusu buhashana, bet lai nu ka ja vajag izpaliidzeet sakiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now