Jump to content
GIGN Forum

matrxx

Mirstīgais
  • Posts

    599
  • Joined

  • Last visited

About matrxx

  • Birthday 07/08/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

matrxx's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

0

Reputation

  1. 1. [email protected] 2. [email protected] 3. vecais maila serveris nomiris jau sen kaa!
  2. sveiki. gribeju pajautat padomu par pardosanu ebay.com.. ka nopirkt esmu sapratis un nopircis jau so to, bet ka pardot nezinu.. itka pieregistrejos par pardeveju viss ok. tikai kontrolpaneli nav opcijas par to ka ielikt preci.. varbut kadam ir pieredze?
  3. pasaakums bij labs, reaali pa maz vietas bij, un ieejas ar tikai divas laikam, 45 000 cilveeku
  4. es tev pilniibaa piekriitu, nu bet var jau iedot taadas mazas tiesiibas, kaut kaads labums takss no manis buus serverim.. speeleeju jau vairaakus gadus uz gign un nekaads mullikis ar neesmu. nekaadas probleemas nesagaadaassu.
  5. matrxx

    Cs Bildes

    naisiks varetu ienaakt redboot un ielikt bildes, vinnss laikam ssodien safocceeja torniissus, kurus mees taisiijaam ar pirms kaadaam 4 h
  6. nu bet es citreiz esmu onlaine tad kad nav adminu, un domaaju ka tam ir jeega.. un protams es piekriitu, ka citeiz serverii ir pat vairaak kaa puse adminu no visiem speeleetaajiem, bet nu ir briizzi ka nav..
  7. nu sanaak jau citreiz pa naktiim speeleet, bet tikai no 5dienas uz 6dienu, vai nu no 6dienas uz 7dienu..
  8. es nekur neteicu ka speeleeju lloti daudz, bet nu nedeellaa ap 12-15 h speeleeju tocna.. bet nu speeleeju jau es sen, un domaaju ka uz slikto pusi jau nekas nemainiisies tas ja iedosiet man acc.. vienkaarssi gribaas arii paliidzeet admineet un viss
  9. ko tad vinnss filmees filmu, vai vienkaarssi paartulkos kauko?
  10. es jau nevienu nesodu.. vienkaarssi domaaju ka mani jau serverii daudzi ieveerojussi? es jau saprotu takss ka adminu daudz, bet nu ir takss arii briizzu ka vinnu nav.. varam dariit taa, es apsolu, ja dabuussu tiesiibas, ka nelietossu vinnas ja buus citu admunu..
  11. nu jaa tu jau speelee daudz retaak par mani.. varbuut taapee? mani stati
  12. labvakar cieniijamaa gign publika! laigan adminu ir daudz, bet briizziem vienalga juutams to truukums serverii, varbuut ne jau ilgu laiku , bet nu citraiz pat mapes 2-3 pa dienu iet, ka nav neviena admina.. gribeetu luugt xslay, xslap, un xkick, lai daudzmaz paliidzeetu serverii uztureet kaartiibu, speeleeju tikai gign serverii, un jau ilgu laiku, tiesiibu lietossanu un noziimi zinu, taa ka probleemaam nevajadzeetu buut..
  13. matrxx

    Cs Bildes

    un padomaaji ka nenormaali laba iespeeja uzaisiit uuberlabutopiku ne?
×
×
  • Create New...