Koshkers Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Tas ir shonedeelj, ja ? Baigi feini sanaak, jo man treshdien ir ieskaitu eksaameni vecriigaa, vienaa skolaa. Tikai jaaatrod kur pakaveet laiku liidz 19:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 šonedēļ šonedēļ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 forshi! es 3dien netieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 count me in Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 Rezervēju 15 kompjus vienā telpā, trešdien uz 19:00. tātad 15 vietas. Lineup šobrīd- visi kas pieteicās un apmēram lika nojaust, ka būs gājēji: Nak3D macho -ha- holio ^Ali^ Bijach +1 anfisa DeMoN fuj1tsy Rayus xEq NighTMerry blody Koshkers test2 - es viņu pieteicu. ownage te ir mazliet vairāk par 15, bet gan jau kāds neatnāks... ja kāds netiek, tad lūdzu paziņojat! Ja vēl kāds grib piedalīties- jo ātrāk pateiksiet, jo labāk. Kompji jau tur vēl ir tikai būtu labi saorganizēties tā, lai visi tiek vienā istabā, jo kopā vienmēr jautāk. Es varu viņiem piezvanīt uz rezervēt vēl kompjus, ja vajadzēs, bet kā teicu- jo ātrāķ jo labāk!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) Buushu! Edit. Kur iisti jaiet? Elik vai Tornado? Edited July 3, 2006 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 tornado! p.s. kas tas tāds par holio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 īpaši maksāt par TO negribas, bet vai var atnākt un jaukt gaisu? p.s. man rekorda ātrumā izkusa ledus gabali kolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Es negribu, vari mani striipot no saraksta aaraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 count me in! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 okej. Alvis ārā, owna iekšā sarakstā. Outlaws- pat ja negribi spēlēt nāc. p.s. 4 stundas tur maksās Ls 1.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) kura iela tornado atrodas EDIT ja uz 4 tad netik6u ja uz 3 tad jaa P.S nako6a diena uz darbu EDIT2 I kr4 mani no sarkasta prom Edited July 3, 2006 by holio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 mani +1 arii laukaa.. darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Es varetu ar vienu draugu bet nez laikam jau visi buus aiznemti buus vien jaiet pie citi kompjiem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ja ir vieta, es varзtu... tik kur tas tornвdф pro ir? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xavi Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Ja ir brīvas vietas,tad es arī būšu(kopā ar Koshkeru). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 A, jaa, vispaar kaads negirbeesies pa centru pachakareeties un ieraut mosh kaadu alinju ap kaadiem 15:00, jo vienkaarshi man tad apmeeram eksaamni beidzaas un nebuus ko dariit? +es veel nezinu kur tas tornaado ir, taakaa buutu ideaali, ja mani peectam aizvestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) koshkers mans ... visi kas atsakās ir nūūūbi + es būšu ar H!vemind takā +1 man Edited July 3, 2006 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 būtu jauki, ja man dotu atbildi! lai zinu, ko rīt pēc darba darīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Tas Tornado atrodas uz Grēcinieku 22/24 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Adrese: Grēcinieku iela 22/24. Jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 man ar gribētos k-ko tādu padarīties. strādāju, neta te, kur es dzīvoju, nav. tas būtu tas, kas man vajadzīgs ja jūs mani pieņems, redzējis nevienu nēsmu, tā būtu, kā iepazīšanās jutos apdalits, ka neesi to skaitaa, kas apmeeram pieteikushies... taapeec ieradiishos taapat un kaadu izdziishu aaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 es bushu. man rit lidz 17:00 darbs. moz kads velas atrak aiziet uz vienu kafuziti ar mani un iedzert mazliet? es pec darba uzreiz uz kafuuziti solosu. A tas kafuzis saucas "Kafejnica" un taa atrodas pie Universalveikala Centrs, kad iet pa ielu uz autoostu. Tada zalja izkartne. i be there Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Rayus es vareetu pievienoties - tu vareetu tikai precizeet kas taa par ielu. Edited July 4, 2006 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 taa ir taa iela uz kuras ir klubs "Depo" un letais hostelis "Riga", aa un vel "Dzintars" firmas veikals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts