Kavacky Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Bijach owned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Topiks sadaļā spams - ko gribu , to rakstu Mašīna man ir , tiesību nav Ej dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ir riitdiena, LIEC BILDES!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ha shito visi gaida, + anfias da ko tu saproti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 manai mamiitei ir Opel Vectra 1.6 un man patiik kaa klusi dudina motors. kaads veel vareetu uztasiit filminju par Alvi un vinja aizstaajeejmashiinu bombay tv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 a man pohuj par šito visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Blah, blah, blah. Jūs tikai gribat netraucēti pamērīties, tāpēc izdomājat ātri mani atšūt, pasakot, ka es neko nesaprotu. Nuja, nesaprotu, kāpēc jums visu laiku jāmērās ar krāniņiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Blah, blah, blah. Jūs tikai gribat netraucēti pamērīties, tāpēc izdomājat ātri mani atšūt, pasakot, ka es neko nesaprotu. Nuja, nesaprotu, kāpēc jums visu laiku jāmērās ar krāniņiem? kad tev buus kraans tad arii sapratiisi. bet tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 aww uy cik miilji Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Tad nu priecājaties . Es priecājos par to, ka nedabūju airbagu purnā. Man kompī dačiks tagad konstanti rāda āra temperatūru -37,7 grādi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Un šādas tādas detaļas bagažniekā. Remonts aptuveni 600ls. Tātad no manas kabatas 60ls, kā 10% pašrisks. Būs tagad pašam sava kļūda, no kuras mācīties. P.S. No kolēģiem dzirdēju tādas replikas, kā: - izsit aizmugurējās lampas pie reizes, lai nomaina uz M pakas lukturiem - (pēc mašīnas izvilkšanas no pļavas) Nu, Janka, tagad ieskrienies un paņem šito līkumu, savādāk būs psiholoģiska trauma. - iedo atslēgas, es tev parādīšu, kā varēji šito līkumu izņemt... Laikam neminēju, ka avarēju pie paša ofisa, un sabrauca paprāva kolēģu komisija . Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 hahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 taa neko sev :Dbet nu sheit ka vieteejie draugi ar 9 evoluuciju iepleesa kokaa tas vispar bija skats bet nu paar to labak ne... ne iipasi veelamas atminjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Laikam neminēju, ka avarēju pie paša ofisa, un sabrauca paprāva kolēģu komisija te cik atsauciiga publika, tad varbuut tieshaam kaadam ir aculiecinieka video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Ja neaizmirsīšu, tad mājās braucot nobildēšu un vēlāk ielikšu fočeni ar avārijas vietu un līkumu, kuru neizņēmu. Kolēģi atsaucīgi, tur nu neko neteiksi. Skrēja, meklēja striķi, ar kuru izvilkt. Jau gribēja zvanīties un meklēt džipu, lai izvilktu, bet tad piebrauca garāmbraucējs ar VOLVO vagonu dīzeli un teica, ka izvilks bez problēmām, uz ko visi tā šaubīgi paskatījās. Jāpiebilst, ka izvilka arī bez problēmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 kasko owno es gan slapjaa laikaa meginu liikumus braukt leeeeeeni slikta pieredze ar audi (2x liikumaa parpleesu paari celjam ar blokjetiem ritenjiem, pa laimi pretii neviens nenaaca) bet par to psihologjisko traumu taisniba vien ir tagad tu to liikumu visu atlikusho muuzuh brauksi mieriigi, ja nu vien nemeginasi labot kljuudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 kad tev buus kraans tad arii sapratiisi. bet tagad Dziļi šaubos. Arī ja man būtu krāns, es nebūtu tāda kā jūs visi . Par avāriju - nu neslikti. Bet man ir kas labāks (Polijā gribēja apdzīt vienu mašīnu un ietriecās pretīmbraucošajā smagajā (lai šoferim (šoferiem) vieglas smiltis)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Runājot par poliju, tad tur braucot es redzēju identisku skatu - vieglā mašīna ieskrējusi ar purnu smagajā. Plakana kā pīles pēda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 2 allworth: ieteiktu tieshaam piedoamat par tiem aizmugureejiem fonaariem 2 anfisa: tieshaam lai vieglas smiltis Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 2 allworth: ieteiktu tieshaam piedoamat par tiem aizmugureejiem fonaariem 2 anfisa: tieshaam lai vieglas smiltis Domāju jau visu laiku, bet tas attiecīgi maksā, tāpēc atlieku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Domāju jau visu laiku, bet tas attiecīgi maksā, tāpēc atlieku . nu okey, bet kad naakamreiz brauxim caur to liikumu tad piedomaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 nedomaa, bet spied griidaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechupz Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Bez tā bampera, mašīna izskatās kā apgraizīta un nolemta iznīcībai pāreko bmw vidū Bet nu kam tad negadās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Topiks sadaļā spams - ko gribu , to rakstu Mašīna man ir , tiesību nav Ej dirst ieliec bildiites Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Polija jau vispa. shiis lietas ir ikdiena , bet nu Alvja vaagjis jau neslikti neslikti izskataas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts