^Ali^ Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Jautājums >>> Vai esi spēlējis ar čītiem? Es pats izmantoju wh tik , tikdaudz kā lai palūrētu demkas kā arī vienreiz biju iegājis kautkādā TNT serverī Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 nekad neesmu speeleejis un pat instaleejis, jo slimkums mekleet un nav vajadziibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Jautājums >>> Vai esi spēlējis ar čītiem? Es pats izmantoju wh tik , tikdaudz kā lai palūrētu demkas kā arī vienreiz biju iegājis kautkādā TNT serverī tikko biju saacis speeleet cs un nevareeju nevienu noshaut saaku speeleet ar chiitiem, bet liidzko kaut nedaudz iemaaciijos speeleet tad atmetu chiitoshanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blygnis Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Vienreiz rukaaju....bet tad nobanoja.....kopss taa briizza NEEE.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 mees ar big_shit regulaari chiitojam. vienmeer iechekojam jaunaakos chiitu apdeitus utt. tikai nesakat nevienam p.s iisteniibaa vareetu pievienoties kercham (re kaa, tik un taa iznaak ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Man ir bans kādos 80% LV serveru , izņemot GIGN. Secinājumus izdariet paši Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ar spēdhacku pāris dienas atpakaļ bombiju, gribēju ietestēt kā ir - nu bija tizli, nevarēju nevienu novākt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 man tas pats, kas mytham tik dzheks ar niku "rich | speedhack" visos serveros nobanots, tai skaita arii gign! pats esmu speleejis ar weha, bet tas bija pirms kadiem ~2iem gadiem un lanaa aakstijamies ar draugiem Bet tagad tikai tik daudz, lai noskatitios .dem un prieksh muvika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ir meeeginats kopaa ar blody poligonaa , reali smird, speeles jega pazuud Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Esmu pačītojis, lai izjustu, kā tas ir. Tas tika darīts lectricā un uy mani izbanoja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Kad tiko sāku spēlēt cs nevarēju nevienu nošaut. Īstenībā nezināju ka uz cs ir arī čīti. Satiku serverī vienu džeku, kas iedeva 4ītus. TIZLUS. Vislaik bija jātur tab lai kaut ko saredzētu. A savādāk viss ekrāns balts Un tad arī dabūju apollo banu. Vispār nepatika spēlēt ar cheatiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 esmu sen atpakalj chiitojis, nenoliedzu, kursh tad nav... vot man besii shitie tipinji, kas saka, ka nezin kas ir chiiti, kur vinjus kopeet u.t.t. tas skan tik tizli... chiitojot sapratu vienu lietu, ka speleet ar wh ir daudz gruutaak nekaa bez, jo sanaak 2x vairaak domaat un uztraukties, ka nepiekjer u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 salonā pirms 4 gadiemm ievērtēju aim un weehaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 kas ir čīti? kur viņus kopēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 ir meeeginats kopaa ar blody poligonaa , reali smird, speeles jega pazuud mda tad blody smagi dirsa, sakot , ka vins nekad nav speleejis vot pidinsh!.... p.s Duh var neatbildet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 pirms ~1,5 gada ar draugu skajpaa bijam konf un panemam ie4ekot aim speed un wh bija jautri kkada serveri bez adminiem visiem likt cauri sienam aa un labakais bija tad kad sakas estate - 90% servera bija chiteri un sakas pasakums ka liksana caur planajam sienam ar awp raunda sakuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Esmu bijis čīteris uz divām dienām, līdz man to pateica. Traffic, tas čīts, kas tev bija ir jēzus pastaiga, reāli feins. TIk es nemācēju ar viņu ieiet tā lai man nav code .. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 To me.. Pat trakāk nekā mītam. Lietoju CDHACK un Superman. PS - Hakerā un Battle vislabāk. Gan jau paši zināsiet kāpēc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Pirmo reizi kad speeleeju cs es speeleeju ar chiitiem , man viens draugs uzlika ( pac nemaaku n00bzz taac ). Es veel atceros kaa shodienu ka ar macinju gaaju un hedaa liku visiem . P.S. Piemeeram es gribeetu dzirrdeet DuH viedokli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Te visi ir čītojuši. Tagad macho vai worms visus nobanos , jo kā jūs sakat "tie kas ir čītojuši var akal sākt čītot" Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Uh... Atceros, kad biju cs speeleejis kaadu pusgadu, saaka reaali izplatiities chiitermaanija. Un es veel speeleeju taadaa serverii, kur adminu maz, bet chiiteru pilns. Taa nu es apnjeemos atrast chiitus un pameegjinaat, kas tie pa zveeriem. Peec neilgas mekleeshanas arii atradu kautkaadu pirmatneejo cd-disabler. Tad fiksi uzliku feikniku un gaaju kautkaados kreisajos serveros maukt ar aimu+wh, bet tas aatri apnika. Tad, aptuveni pirms kaada gada no drauga dabuuju speedhack kopaa ar wallhack, aim un autoshoot Viss kas man bija jaaizdara bija jaaaizskrien liidz pretinieku baazei un chiits paveica paareejo Anyway, kad gribeeju iemeegjinaat, visur bija admini, tad es reaali visos LV serveros, kur speeleeja cilveeki, iznjemot gign (respekts pret serveri ), kaadas minuutes laikaa noraavu banu. Tad nu es shtukoju ko dariit taalaak, liidz sagoogloju SHO lapu. Tur es diezgan aatri uzgaaju serveri, kur nebija adminu un tad braalji leishi dabuuja ciest Krch, iegaaju 1 serverii, kur bija de_dust. Skraidiiju ar visiem ierochiem peec kaartas, liidz rezultaats bija 110:2 un mani deelj k-kaada gljuka izmeta no servera, bet es fiksi ienaacu atpakalj un uzvilku rezultaatu apmeeram 140:10. Tas viss kopaa ilga labi ja kaadu pusstundu, tad ienaaca admins un mani nobanoja. Peec tam gan to speedhacku diez ko lietojis netiku, liidz ar jaunaa patcha iznaakshanu, vinsh vispaar vairs nerubiija. Taads nu ir mans chiiterstaasts Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Esmu agrak speleeju ar 4iitiem visulaiku aizravos bet sapratu nav tolks jo vai ir intresani speelet ja tevkautkas paliiidz to dariit pilniigi nesaprotu kada jeega dazreiz ka speeleju ja man lec cd araa tas stulbais errors kad ej serveri code mody tad es iesledzu cd hack bet tas taa un ari ir labi piemram kad esi miris tad redzi kaa speele un var tik labi pateikt ka wh psc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horror Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 es agraak 4iitoju kaa trax un mainiiju IP bij jautri, un admini tik bano un es ik pa 20 sekundeem atpakalj tie jau izbesiijushies IP mainja ir kruta lietinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ja var, tad piedod par offtopic, bet es nevarēju nociesties un nepateikt! Horror, tavs avatars tiešām ir briesmīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Neteik6u, ka esmu sveeta Indijas govs un neesmu 4iitojis ne reizi .. ir bijis, bet vienk sapratu, ko daru - es neko.. visu paveic manaa vietaa P.S. vienreiz pat GIGN biju 4iitojis .. neteik6u, kad un kaapeec - bet tas bija sen .. tagad es pat GIGN vairs necen6os ietikt iek6aa .. bezceriigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts