gigons Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Balsojiet kādu pieslēgumu vai sarunu karti lietojat, bet ja jums mobilā telefona nav tad balsojiet par to kurš jums liekas vislabākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Hopsh iegaadaajos telefonu, pirms apmeeram 3 gadiem, man ir veljoprojaam taapati okarte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 saakumaa bija zivs, bet veelaak nomainiiju uz amigo. laikam pieduura man kkaada vinju akcija tur... zivij miinus = zona. nezinu kaa tagad, bet agraak bija vnk nezheeliigi shvaki. taadaa zinjaa LMT ir priekshrociibas. par tarifiem hz, neizjuutu iipashi. man patiik, ka amigo peec 20:00 un arii briivdienaas tarifs ir 2reiz leetaaks, citaadi atshkjiriibu izjuutu tikai zonaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 nobalsoju par amigo (jo pac lietoju) bet pateikshu vienu nosleepumu amigo ir baigais suuds es te taadu mazu experementu uztaisiju, gribeeju zinaat cik samaksaaju pa 1 sarunas minuuti un cena bija diezgan liela ~20 sant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigons Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 Hopsh iegaadaajos telefonu, pirms apmeeram 3 gadiem, man ir veljoprojaam taapati okarte. Man ar okarte kaut kur 3gadu, un dēļ tā baigie bonusi tagad + vēl tās jaunās akcijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Pieslēgums LMT. Pieslēgums ir pieslēgums, tas izručī, jo nav tā ka nav kredīta un tu pat uzpidžināt nevari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 man zz, gljuki pa laikam ir un var sho to uzvaariit un ar zonu arii probleemu nav sen jau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 LMT pieslegums, kadreiz bija izdevigaka kada no kartem, bet tagad, ka jau hollow teica, piesleegums ir pieslegums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Zelta ZIvtina 4ever es vairs nesekoju liidz krediitam vienmeer ir dahuja , jo kaa ienaaca 3. sarunu operators viss ir MEGA leeti + akcijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Priekšapmaksu sarunu karte sūkā, lai vai kādas būtu akcijas es dodu priekšroku pieslēgumam un kā operātoru izvēlos LMT ! Vismaz nau jāuztraucas, ka tev izbeigsies kredīts ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmaceniS Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Okarte ~1 gadu. zhurnalaa Next, kur bija peetiijums, kura priekshapmaksas karte ir labbkaa, izraadiijaas ka ta lētākā ir URĀ (urlā ). Bet vis neizdeviigaakkaa - Amigo Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Es lietoju '' Biti online '' , tikai taapeec ka man katru meenesi krediits 100 ls Bet ieprieksh izmantoju Okarti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 tikai taapeec ka man katru meenesi krediits 100 ls kaa taa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrOOveDoG Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Man ir LMT pieslegums Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 ZZ `til I die . Laicīgi papildini un nekādas problēmas ar kredītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 ne, es pieturos pie Okartes jo kad iedzeru, tad gribās runāties daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Okarte ~1 gadu. zhurnalaa Next, kur bija peetiijums, kura priekshapmaksas karte ir labbkaa, izraadiijaas ka ta lētākā ir URĀ (urlā ). Bet vis neizdeviigaakkaa - Amigo Es arī to pašu izlasīju NEXTĀ!!! un lietoju es pagaidām ZZ,lai gan ir bijis gan amigo,gan o-karte,gan hallo,gan tele2 pieslēgums....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 LMT Pieslēgums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Zelta Zivtiņa - pilnībā apmierina visas vajadzības! Iepriekšminētie uzbraucieni pa zonu diezgan jēli, jo nekādu problēmu nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Zelta Zivtiņa - pilnībā apmierina visas vajadzības! Iepriekšminētie uzbraucieni pa zonu diezgan jēli, jo nekādu problēmu nav! jo tu dzīvo Rīgā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 jo tu dzīvo Rīgā.... Es dziivoju Kuldiigaa un man ar probleemu nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Es dziivoju Kuldiigaa un man ar probleemu nav Nejau tā tas ir domāts. ZOna laba pilsētās, iebrauc k-kur pāķī zona čuss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Nejau tā tas ir domāts. ZOna laba pilsētās, iebrauc k-kur pāķī zona čuss. sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 pasham bija lmt piesleegums liidz 1naa naktii norunaaju 10 ls un tagad zivs.. http://www.zzklubs.lv pieregistreejieties tur pie profils un dabuusiet krediitam klaat +2 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 http://www.zzklubs.lv pieregistreejieties tur pie profils un dabuusiet krediitam klaat +2 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now