Jump to content
GIGN Forum

noname

Mirstīgais
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

noname's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Labi,to kontrol paneli dabuju (vajadzeja instalet jaunakus video kartes draiverus),bet nezinu kur tur atrast taadu v-sync
  2. Man ir Nvidea video karte,bet tāda kontrol paneļa nav!
  3. samuray LIELS paldies tev Beidzot man rāda radaru! -1 problēma! SkaM^ man tāda tur nav ;[ Skaties http://xs220.xs.to/xs220/07405/scrcontrol.png kā man ir...
  4. Piedod par manu stulbību bet es nezinu kur tas ir, varbūt parādiet ar ekrānšāviņu (screen`u) !
  5. Paldies,jūs esat ļoti laipni. Tagad pasakiet lūdzu kur jāiet lai noņemtu to sync un kā var uzlikt radaru ja nepalīdz komandas show radar un draw radar?
  6. Paldies jums par ieteikumiem,gaidu vel ja ir kādam ! Atkārtošu jautājumu - kā uzlabot fps (nepērkot jaunu pc) un kā uzlikt radaru (ar show radar un draw radar man nekā nemainās )
  7. Nejau pro, vidējs spēlētājs nevis totāls bots :/ Un ir zināmi daudzi labi cs`eri kuri apmēram tik pat ilgi spēlē,un skills ir daudz daudz labaks!
  8. Esmu jau tā mēģinājis daudzkārt,vienmēr iznākums ir tāds ka man pretī vai nu nāk bars un līķis,vai nu nāk pretī cits spēlētājs kuram lielāks skils ;[ Lai nebūtu jātaisa jauns topiks,vēl 1 jautājums - kā uzlabot fps? edit: un es nevaru nekādīgi uzlikt lai man rāda radaru, cerams varat palīdzēt!
  9. Ausis man nav uberlabās bet ir geimeru pele (a4tech) un pieredze man ir vairak kā 2 gadi un es bots :/ Un kā jāsaprot 'spēlēt agresīvi' ?
  10. Iesakiet kā uzlabot CS skilu,ka jādara lai uzlabotu to gan iekš pub gan iekš mix/cw !! Kādi ir jūsu paņēmieni kā uzlabot skilu? Kas vajadzīgs priekš skila uzlabošanas?
  11. c:/wamp/php-fusion/locale/english
  12. nezinaju kurā sadaļā to rakstīt,bet man tāds lūgums!! IZDZĒŠIET ŠO LIETOTĀJU NO FORUMA!!!TAS IR MANI!!
×
×
  • Create New...