^Ali^ Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Cik zinu ir dažādi tipi Vieni rusho vieni kriso jo baidās nomirt kā spēlē tu? Btw cik zinu un pēc personīgās pieredzes puba regulāri taisot rushus(vienalga pie kā tu esi un kas ir pretinieki un vai tu to dari viens vai ar vel kādu ) var ļoti labi uzkačāt skillu Ar šo es varbūt arī daļēji gribu playerus palūgt nesēdēt, jo tas tas taks ir pubs pof par nāvēm un mēģināt rushot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eastcoast Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 nu ar mani ir taa - saakumaa meegjinu speeleet taktiski, segt spotu utt.. peec kaadaam 20 sec aiziet shirmis ciet, un metos rushot un nomirstu.. taads luuk mans staasts!! esmu sapratis, ka neesmu Rembo un nevaru atlikt rushaa visu teamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 10, 2006 Author Report Share Posted April 10, 2006 Nav runa par to, ka atlikt visu teamu( protams gadas, ka tavac 3 un pēc tam visu teamu no muguras, bet diemžēl mani beigas vienmēr novac kautkāds zuša veidīgais krisa) bet pa to , ka jābūt neatlaidīgam tā teikt skriet viņiem virsu kamer iznes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 es vienmēr nopērku botganu un sēžu pie bāzes, kad uzliek c4 nekad neeju atmīnēt, reāli kāda jēga pakāst norm ieroci? ja esmu t, tad parasti tusējos pie bāzes, ja uzliek c4, tad neeju palīgā nosegt bumbu, bet stāvu uz vietas un gaidu, kad ct rašos un tad viņus no muguras, ja admini piesienas, ko es daru bāzē, es pasaku, ka man telefons zvanīja ja nopietni, tad dažreiz (dažreiz?) sanāk uzrašot, neatkarīgi no tā kāds man ir rezultāts, 20-1 vai 1-20... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 gandriiz vienmeer rashoju. nu nemaaku savaadaak. riebjaas seedeet un gaidiit. riebjaas vilkties. biezhi vien sanaak arii vienai aizrashot, un protams arii nomirt. parasti arii mirstu pirmaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Parasti nogaidu liidz palieku pedejais, un tad ljauju visai komandai noskatiities - kaa es apshauju visus un uzlieku bumbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 paarsvaraa rushi, lielaako ties tajos mani apvaac.. Kad rokas neklausa un nevar normaali panmanevreet, tad seezhu spotaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 hmm taakaa speeleeju tikai ar eagle un to ko pacelju no zemes ( kaa bomzzh), tad parasti pirmais nemetos virsuu bet kaa treshais gan. Ir briizhi kad mani nosauc par zhurku, jo es tipa kautkur noliidis un ieshauju galvaa, bet tas tikai taapeec ka es dzirdu ka viens nesaaas virsuu es paeeju malinjaa un noshauju eleganti ar 1 lodi . Bet taa ja kaads pasaka rashojam tur un tur tad aidaaa. Un veel parasti ieksh CW es nazhu raundaa palieku peedeejais un ja manu team visu apvaac tad muuku un krieviski lamaajos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Un veel parasti ieksh CW es nazhu raundaa palieku peedeejais un ja manu team visu apvaac tad muuku un krieviski lamaajos Vot tas ir jādzird Bet par manu spēles stilu! nu aptuveni 30% rushi 60% segšana spotu 10% Krisīšana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Parasti nogaidu liidz palieku pedejais, un tad ljauju visai komandai noskatiities - kaa es apshauju visus un uzlieku bumbu. mīkstais (lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ATkarīgs no garīgā. Ja ir tā sajūta (kad jūties kā rembo un tevi nevar nogāzt armija), tad es skrienu (rašoju), šauju ar ko gribu un kurā vietā gribu, bet ir reizes, kad velkos ar šiftu un nemēģinu nekādā ziņā izpaust savu atrašanās vietu pretiniekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ITkaa meegjinu iet kopaa ar c4/segt liidziigi spotus vai arii eju uz tiem spotiem kur man paaris fragi parasti iekriit. Briizhiem aizeju lidz poziicijai un pazhurkoju, ja uzliek bumbu metos ciinjaa Patiik sarunaaties ar dzhekiem pa mic un taa izveidot kaut cik sakariigu kartes segshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 es vienkaarshi nevaru noseedeet kaadaa vietaa ilgaak par kaadaam 10 sekundeem, ja es meeghinu to dariit, tad man tas tik aatri apniik, taadejaadi vai nu es kaut kur vislaik apkaart skraidu vai arii vienkaarshi kaa kamikaze rushoju un visus novaacu (jo man ir forshs aims). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Es tikai skrienu un shauju , vainu tupju un taapat mirstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 atkarīgs no tā kādā "tehnikā" sēžu. ar kādu kitu spēlēju. kāda mape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Nu vispaar kaa CT es censhos speeleet praatiigi, segt spotu, tachu gadaas taadi briizhi kad aizraujos, k-kur izskrienu un mani novaac kaads T kas to vien gaida kad skries taadi kaa es. Un tad es domaaju - kaada velna peec es to dariiju? Ne jau man jaaliek bumba. Kaa T man labaak patiik rushot, tachu ja ir awp, tad var arii paseedeet baazee un pagaidiit kas notiek Vieniigi tad fragi nenaak tik daudz, tachu mirsti arii mazaak. Slikti ir tad ja man ir suudiigs rezultaats, tad es aatraak gribu izvilkt un skrienu vislaik rashos kur vienmeer nomirstu. Vispaar man dazhreiz baigi besii pubs, jo, piemeeram, ir situaacija kad kaadi 5-6 cilveeki skrien rashaa uz spotu (kaa t) un visi raksta "Go go go; Storm the front etc." 90% gadiijumu vinji pie spota peekshnji apstaajas un saak krisiit, tad es tur 1 ieskrienu spotaa un tie pretinieki kas tur tusee mani noshauj. Nez, es esmu pieradis, ka ja cilveeki skrien rushaa, tad arii skrien, nevis aizskrien liidz spotam un tur tup bezjeegaa. Pie CT atkal ir cover probleema, kad tu nevari segt kaadu noteiktu eju, tev ir jaaskataas uz visaam puseem, jo pubaa ne uz vienu nevar paljauties Taadaa zinjaa man cw/gather(ar sakariigiem cilveekiem) patiik labaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 atkarīgs no tā kādā "tehnikā" sēžu. ar kādu kitu spēlēju. kāda mape. aj nu nepūt mums te pīlītes, neatkarīgi no kartes tu vienkārši atrodi kādu forši tumšu stūrīti un tur nosēdi visu karti, gaidot fragus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 aj nu nepūt mums te pīlītes, neatkarīgi no kartes tu vienkārši atrodi kādu forši tumšu stūrīti un tur nosēdi visu karti, gaidot fragus. ja ar snaipera kitu, tad protams pat M95 nav tik spēcīgs lai nonestu ar vienu šāvienu. bet ar visiem citiem kitiem kaut kur sēdēt nav īpaša jēga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 NESPĒLĒJU!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 11, 2006 Author Report Share Posted April 11, 2006 Outllawz ar tevi tāpat viss bija JASNA Taka ZAbej (Ja jūs zinātu cik ļooti man patīk šie divi vārdi, jo ar tiem var pateikt tik daudz....) Nēsmu tevi manījis taisot rushus tev ir par slabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Outllawz ar tevi tāpat viss bija JASNA Taka ZAbej (Ja jūs zinātu cik ļooti man patīk šie divi vārdi, jo ar tiem var pateikt tik daudz....) Nēsmu tevi manījis taisot rushus tev ir par slabo ar mani bumbucīt nekas nav jasna. neesi mani manījis gignā, bet es savukārt neesmu tevi manījis uo Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ai, es paarvaraa rushoju un skrienu ar naziiti vaakt no muguras bet ja uzliek bombu tad palieku sargaat, bet dazreiz sanaak aizrasot un pafragot Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 vai nu totāls rašers vai arī totāls kempers... atkarīgs no garīgā un komandu balansa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) R@SH R0000L33333ZZZZZ!!!!!! edit taja bilde nav mans niks bet tas esmu es Edited April 11, 2006 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Meeginu aatri aizskriet liidz preteniekam un nomirt 1majam (varbuut paveicas un pakeru kadu no preteniekiem liidz) Nepatiik palikt peedeejam tad mani paarnem stres jo zinu ka visi mani veero un ja es notizloshos tad mani apsaukaas. <player1>boooots!! <player2> N00bs! <playerUnreal> hahahahaha *** <Hofo> <player00> sk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now